Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς με blueberries

Απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς με blueberries

Αυτή είναι η σούπερ τροφή που κάνει θαύματα καθώς διώχνει το λίπος από την κοιλιά και δίνει φοβερή ώθηση στον μεταβολισμό.

Μιλάμε για τα μούρα τα οποία καλό είναι να βάλετε στην καθημερινότητά σας. Δείτε γιατί…

Δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό: Τα blueberries και τα rasberries περιέχουν συστατικά τα οποία βοηθούν στην ώθηση του μεταβολισμού.

Καταπολεμούν το λίπος της κοιλιάς: Ο αγαπημένος σας χυμός από blueberry ή τα μάφινς από το ίδιο φρούτο είναι και νόστιμα και κάνουν δουλειά στο σώμα σας. Έρευνες έχουν δείξει πως μια διατροφή πλούσια σε blueberries μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που το σώμα σας αποθηκεύει και επεξεργάζεται τη ζάχαρη.

blueberries-in-

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες: Είτε είναι φρέσκα είτε κατεψυγμέναk, τα μούρα είναι τέλεια πηγή ινών οι οποίες βοηθούν στην χώνεψη και βοηθούν στα φουσκώματα. Για καλύτερα αποτελέσματα προτιμήστε τις φράουλες οι οποίες προσφέρουν 3 γρ. ινών ανά φλιτζάνι.

Έχουν λίγες θερμίδες: Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να φάτε κάτι γρήγορο, τα μούρα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα πλύνετε και τα να τα φάτε. Τα blueberries έχουν 84 θερμίδες/φλιτζάνι, τα blackberries έχουν 62 θερμίδες/φλιτζάνι και τα rasberries 64 θερμίδες/φλιτζάνι.

Δείτε επίσης:Σφιχτή και επίπεδη κοιλιά σε χρόνο-ρεκόρ

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *