Τρίτη, 30 Μαΐου

Απολαύστε μασάζ στο σπίτι σας!

masaz-sto-spiti1Απολαύστε μασάζ στο σπίτι σας!

Κανείς δε θα έλεγε ποτέ όχι σε ένα απολαυστικό μασάζ από τα έμπειρα χέρια ενός μασέρ. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα δεν περισσεύουν τότε μπορείτε εύκολα να κάνετε μασάζ στο σπίτι χωρίς έξοδα και όπως εσείς επιθυμείτε.

Σίγουρα τα ινστιτούτα για μασάζ έχουν έχουν επαγγελματίες μασέρ και προσφέρουν πολλά είδη μασάζ για να διαλέξετε. όμως αν κάνετε μασάζ στο σπίτι σας σίγουρα έχει άλλη χάρη. Διαβάστε παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους θα αποβάλλετε όλο το άγχος από το σώμα μας γρήγορα και απλά.

1 Δείτε βίντεο με απλά μαθήματα μασάζ για αρχάριους

Θα βρείτε πολλά βίντεο που δείχνουν που ακριβώς να πιέσετε για να φύγει το άγχος τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Δώστε σημασία στα βίντεο μασάζ και θα γίνετε σχεδόν επαγγελματίες όσο θα περνάει ο καιρός.

2 Αγοράστε λαδάκι και ετοιμάστε τον χώρο

Μασάζ χωρίς το ειδικό λαδάκι δεν γίνεται οπότε φροντίστε να αγοράσετε ένα. Καλό επίσης είναι και το γνωστό που χρησιμοποιείτε για μετά το μπάνιο σε όλο το σώμα. Επίσης βάλτε χαλαρωτική μουσική για μασάζ, ανάψτε κεράκια και βγάλτε σιγά σιγά όλα σας τα προβλήματα από το κεφάλι σας. Αδειάστε το μυαλό σας από ανούσιες σκέψεις και ετοιμαστείτε να νιώσετε μαι μοναδική εμπειρία. Ζητήστε από τον άντρα σας ή την φίλη σας να σας κάνει μασάζ και στη συνέχεια μπορείτε να ανταποδώσετε εσείς.

3 Προμηθευτείτε ένα ειδικό κρεβάτι μασάζ

Επειδή το καλό μασάζ δεν μπορεί να γίνει ούτε στον καναπέ του σπιτιού σας αλλά ούτε και στο κρεβάτι, θα χρειαστείτε ένα ειδικό κρεβάτι για μασάζ. Αυτό το κρεβάτι μπορεί να γίνει και φορητό και να το κουβαλήσετε μέσα στο ειδικό βαλιτσάκι που υπάρχει. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε μία άκρη όταν δεν θα το χρησιμοποιείτε αλλά επίσης μπορείτε να το πάτε στο εξοχικό σας ή στο σπίτι κάποια φίλης για να κάνετε μασάζ.

Υπάρχουν πολλά κρεβάτια μασάζ που μπορείτε να επιλέξετε, κρεβάτια μασάζ με ανάκλιση της πλάτης για μασάζ στο πρόσωπο αλλά και κρεβάτια μασάζ με ειδικό άνοιγμα για την περιοχή του προσώπου.

Όποιο κι αν επιλέξετε να θυμάστε πως με τον καιρό θα γίνετε εξπέρ στο μασάζ. Μην διστάσετε να ζητήσετε από τον αγαπημένο σας σύντροφο ή την φίλη σας να σας ανταποδώσει την απόλαυση ενός μασάζ στο σπίτι σας.

Δείτε περισσότερα για συσκευές μασάζ:

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *