Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου

Αποσυμφορητικό μασάζ προσώπου για πρησμένο πρόσωπο!

Αποσυμφορητικό μασάζ προσώπου για πρησμένο πρόσωπο!

Αποσυμφορητικό μασάζ προσώπου για πρησμένο πρόσωπο!

Το αποσυμφορητικό μασάζ προσώπου θα σας ωφελήσει αν έχετε πρησμένο πρόσωπο, πάσχετε από κρύωμα, ιγμορίτιδα, εποχική αλλεργία ή συμφόρηση στη μύτη που σας προκαλεί πονοκεφάλους, Το μασάζ προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα.
Εκτός από το αποσυμφορητικό μασάζ προσώπου, αυτό που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον πόνο και τη συμφόρηση είναι: Οι εισπνοές ατμού στον οποίο θα έχετε προσθέσει λεβάντα, ευκάλυπτο ή μέντα. Αποφύγετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς και ό,τι περιέχει σιτάρι, γιατί και τα δύο δημιουργούν βλέννες.

Πώς να κάνετε το αποσυμφορητικό μασάζ προσώπου

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Αιθέριο έλαιο και ένα λάδι βάσης, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Χρησιμοποιήστε λεβάντα με διάλυση της τάξεως του 1%

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

  • 1. Ξεκινήστε το μασάζ προσώπου με σταθερές πιέσεις στο μέτωπο, αρχίστε τις τεχνικές αποσυμφόρησης.
  • 2. Χρησιμοποιώντας τους δείκτες, τοποθετήστε τα ακροδάχτυλά σας στην οστεώδη γέφυρα, κάτω ακριβώς από τα φρύδια στην εσωτερική πτυχή. Πιέστε σταθερά προς τα επάνω, διατηρήστε την πίεση για δύο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σταματήστε να πιέζετε και κινηθείτε ελαφρώς κατά μήκος των φρυδιών.
  • Πιέστε και πάλι προς τα επάνω. Επαναλάβετε την κίνηση αυτή μέχρι να φτάσετε στην εξωτερική πτυχή των φρυδιών. Ξεκινήστε πάλι και επαναλάβετε για άλλες δύο φορές.
  • 3.Αρχίστε τώρα τοποθετώντας τους δείκτες σας κάτω ακριβώς από κάθε φρύδι. Χρησιμοποιώντας μια σταθερή πίεση, διαγράψτε μεγάλους κύκλους προς τα έξω. Ακολουθήστε τη γραμμή πάνω από τα φρύδια, προς τα κάτω και γύρω από την πλευρά των ματιών. Στη συνέχεια περάστε κατά μήκος των ζυγωματικών και ανεβείτε κατά μήκος της μύτης, μέχρι να φτάσετε και πάλι στο σημείο από το οποίο είχατε ξεκινήσει. Κάντε συνολικά έξι τέτοιους κύκλους.
  • 4.Ξεκινώντας από το ίδιο σημείο, κάντε έξι κύκλους ακολουθώντας την αντίθετη κατεύθυνση.
  • 5. Τελειώστε, ολοκληρώνοντας με τα ίδια βήματα του μασάζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *