Τρίτη, 28 Μαρτίου

balayage 2018 :7 λόγοι που πρέπει να το τολμήσεις

balayage 2018balayage 2018 :7 λόγοι που πρέπει να το τολμήσεις

Το balayage έχει κάνει την εμφάνιση του και έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλή τάσεις, γιατί οι γυναίκες το προτιμούν.Αν δεν το έχεις δοκιμάσει διάβασε παρακάτω 7 λόγους που θα σε κάνουν να το τολμήσεις και εσύ!

Τα hairstyles αλλάζουν κάθε χρόνο και το ombre σιγά σιγά έχει αντικατασταθεί με το balayage.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν το ombre από το balayage, αλλά σίγουρα δεν είναι και τόσο περίπλοκο. Το Ombre θέλει μια μεγάλη αλλαγή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών,ενώ το balayage όχι.

balayage 2018 :7 λόγοι που πρέπει να το τολμήσεις

1.Το balayage δεν φέρνει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση

Δεν υπάρχει γυναίκα που θα φαινόταν άσχημη με αυτή τη τεχνική.Εξάλλου δεν είναι και πολύ μεγάλη η αλλαγή γιατί μόνο τα μισά μαλλιά έχουν διαφορετικό χρώμα.Όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση τους κάνοντας balayage.

Δες ακόμα:Τα 9 νέα χτενίσματα του χειμώνα 2018!

2.balayage τεχνική

Σε αντίθεση με το ombre, το balayage δεν φαίνεται χοντροκομμένο στα μαλλιά μιας γυναίκας.Με το Ombre το χρώμα των μαλλιών από ένα σημείο και κάτω αλλάζει εντελώς .Αντίθετα, το balayage έχει διαφορετική εφαρμογή.Στο balayage, η βαφή εφαρμόζετε στα μαλλιά οριζόντια,σε πολύ λιγότερα μαλλιά,και όχι κατακόρυφα. Η εφαρμογή της βαφής με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει μια πιο φυσική εμφάνιση ανάμεσα στα ανοιχτόχρωμα και σκούρα μαλλιά.

3.Το balayage δεν είναι τόσο βλαβερό για τα μαλλιά

Δεν απαιτεί τόσο ξάνοιγμα όσο το ombre,γιατί πρέπει να φαίνεται πιο φυσικό.Ο κομμωτής σου πρέπει να προσέξει να μην αλλάζει δραστικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου για να φαίνεται το χρώμα φυσικό.

Δες ακόμα:Αξεσουάρ μαλλιών 2018 για τις πιο άψογες εμφανίσεις του χειμώνα!

4.Το balayage δεν θέλει μεγάλη συντήρηση

Δεδομένου ότι δεν προσθέτει βαφή στη ρίζα, δεν θέλει τόση δουλειά ή χρήματα όπως θα απαιτούσε οποιαδήποτε άλλη τεχνική στα μαλλιά.Όταν βάφεις τα μαλλιά σου τακτικά, βλέπεις τις ρίζες αρκετά γρήγορα και αισθάνεσαι την ανάγκη να τις ξαναβάψεις έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα μαλλιά. Με το balayage, δεν πρέπει να ανησυχείς για τις ρίζες, γιατί τίποτα δεν αλλάζει το φυσικό τους χρώμα.Όλη η δουλειά γίνετε στις άκρες των μαλλιών, οπότε δεν χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να βάφεις τη ρίζα.

5.Το balayage είναι διαχρονικό

Δεν είναι μια τάση μαλλιών που θα φύγει σε μερικούς μήνες .Πολλές διάσημες εφαρμόζουν αυτή τη τεχνική για χρόνια.Το balayage μπορεί να γίνει όσο χοντρό ή όσο λεπτό το θέλεις.Το αποτέλεσμα δείχνει διαφορετικό σε κάθε γυναίκα γιατί τα γούστα της κάθε μιας από εμάς ποικίλουν.

balayage 2018 :7 λόγοι που πρέπει να το τολμήσεις

6.Τα μαλλιά δείχνουν όμορφα ακόμα και χωρίς κάποιο χτένισμα

Χάρη στο balayage,αν δεν θέλεις μπορείς να μην κάνεις τίποτα στα μαλλιά σου, γιατί ακόμα και χωρίς κάποιο χτένισμα θα είναι εκπληκτικά.

Δες ακόμα:10 χειμωνιάτικα χρώματα μαλλιών για τις πιο hot εμφανίσεις του 2018

7.Το balayage είναι στη μόδα όλες τις εποχές

Το balayage δεν είναι ένα χρώμα όπως το “ξανθό για το καλοκαίρι,και το καστανό για το χειμώνα” .Δεδομένου ότι συνδυάζει δύο διαφορετικά χρώματα, κανείς δεν θα μπορέσει να σου πει ότι είσαι εκτός εποχής.

Το balayage είναι η τέλεια τεχνική γιατί ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Είναι σίγουρα η καλύτερη τάση μαλλιών και για το 2018, και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει και το 2019.

Εάν σου άρεσε το άρθρο,μοιράσου το με τις φίλες σου.Αν έχεις φωτογραφίες του δικού σου balayage δημοσίευσε τις στα σχόλια για να πάρουμε ιδέες!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *