Πέμπτη, 23 Μαρτίου

Χαλαρά μπράτσα ΤΕΛΟΣ με 10 επαναστατικές εξειδικευμένες μεθόδους!

Χαλαρά μπράτσαΧαλαρά μπράτσα ΤΕΛΟΣ με 10 επαναστατικές εξειδικευμένες μεθόδους!

Αναπόφευκτα, ο ερχομός του καλοκαιριού φέρνει στο προσκήνιο έναν από τους προβληματισμούς των γυναικών,την χαλάρωση στα μπράτσα.Γιατί κακά τα ψέματα τα καλοσχηματισμένα μπράτσα τονίζουν την θηλυκότητα και τραβάνε τα βλέμματα.Αυτό λοιπόν είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, που γίνεται εφιάλτης όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Μη χάνετε το θάρρος σας. Η επιστήμη σήμερα κάνει θαύματα, ακόμα και σε πείσμα του μεσογειακού DNA.


Το πρόβλημα

Οι παράγοντες που ευθύνονται για την χαλάρωση του δέρματος των μπράτσων είναι πολλοί ( αυξομειώσεις βάρους, κακή διατροφή, κάπνισμα, στρες, κληρονομικότητα). Το ίδιο συμβαίνει και μετά τον τοκετό ή κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, όπου μειώνετε η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και το δέρμα χαλαρώνει.Τότε χρειάζεται αναδόμηση και σύσφιξη.

Η λύση

Εμείς κάναμε μια έρευνα, ψάχνοντας για θεραπείες, παλιές και νέες, που υπόσχονται να δώσουν λύση στο πρόβλημα.Γιατί και το πιο επίμονο τοπικό πάχος και χαλάρωση στα μπράτσα μπορεί να γίνει παιχνιδάκι αν αντιμετωπιστούν σωστά και έγκαιρα.Με την κατάλληλη θεραπεία,και χωρίς να αμελήσουμε παράλληλα τη δίαιτα και την άσκηση.

Η έρευνα ευτυχώς απέδωσε και τώρα ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τα δεδομένα.Αυτή τη χρονιά, το μονοπώλιο φαίνεται να έχει το Δερματολογικό Ιατρείο NEOTIS. Με 10 επαναστατικές εξειδικευμένες μεθόδους θα βάλει οριστικό τέλος στα χαλαρά μπράτσα.

Χαλαρά μπράτσα ΤΕΛΟΣ με 10 επαναστατικές εξειδικευμένες μεθόδους!

Και επειδή εν αρχή είναι η ενημέρωση, στο Δερματολογικό Ιατρείο NEOTIS αναγνωρισμένοι Έλληνες δερματολόγοι προτείνουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους, που υπόσχονται να φέρουν το σώμα σας στα μέτρα του ιδεώδους.

Μεθόδους και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος ή που θέλουν το χρόνο τους.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού στα NEOTIS και διαλέξτε μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό,τη θεραπεία που σας ταιριάζει. Το NEOTIS σας δίνει την δυνατότητα μιας δοκιμαστικής θεραπείας για να νιώσετε και να δείτε τα καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ελάτε στα NEOTIS και απολαύστε την ελευθερία και τη δροσιά του καλοκαιριού χωρίς ενδοιασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *