Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Εξαφανίστε εδώ και τώρα κυτταρίτιδα,ραγάδες,και χαλάρωση!

 

Κυτταρίτιδα,ραγάδες,χαλάρωση-1(1)Κυτταρίτιδα,ραγάδες,χαλάρωση στην κοιλιά 3 μεγάλα προβλήματα για εμάς τις γυναίκες.Θέλετε να τα εξαφανίσετε;Αν ναι,έχετε στη διάθεσή σας τα κατάλληλα «όπλα» τη βοήθεια των ειδικών ή μόνες στο σπίτι.

Η κοιλιά είναι μια περιοχή όπου φυσιολογικά συνορεύετε περισσότερο λίπος. Επιπλέον, η κοιλιά είναι το σημείο όπου γίνονται ορατές όλες οι επιπτώσεις από την αύξηση του σωματικού βάρους, την καθιστική ζωή, το κάπνισμα, το ακατάστατο ωράριο στα γεύματα και το ανθυγιεινό διαιτολόγιο. Αυτές μεταφράζονται σε συσσώρευση λίπους ,κυτταρίτιδα,χαλάρωση και ραγάδες.


1ο Πρόβλημα: Κυτταρίτιδα

Θεραπεία στο σπίτι:Για την κυτταρίτιδα στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και της μέσης, υπάρχουν αποτελεσματικά προϊόντα καθημερινής φροντίδας με λιποκαφείνη, γνωστή για την απόσυμφορητική δράση της.

Θεραπεία στον ειδικό:Η κατάλληλη θεραπεία για αυτή την περίπτωση είναι το Accent με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία, θα αισθανθείτε το σώμα σας να γίνεται λείο και να αναδιαμορφώνεται.
Για εμφανή αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS σας συστήνει 6 – 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 – 3 εβδομάδων ανάλογα με τη θεραπεία. Στην περίπτωση της χαλάρωσης, οι βαθιές δομικές αλλαγές των ινών απαιτούν περισσότερο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά το πέρας των συνεδριών.

2ο Πρόβλημα:Ραγάδες

Θεραπεία στο σπίτι:Το τακτικό πίλινγκ βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιβαρυμένη περιοχή, διευκολύνοντας τη μέγιστη δυνατή φροντίδα της με τα προϊόντα περιποίησης. Οι βιταμίνες C και Ε, τα φλαβονοειδή, τα φυτικά έλαια (π.χ. ελαιόλαδο) και άλλες φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία των καλλυντικών έχουν θετικά αποτελέσματα στην υφή και το χρώμα των ραγάδων

Θεραπεία στον ειδικό:Σήμερα υπάρχει μια πρωτοποριακή θεραπεία Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το σώμα, το οποίο προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

3ο Πρόβλημα:Χαλάρωση

Θεραπεία στο σπίτι:Φροντίστε καθημερινά την προβληματική περιοχή χρησιμοποιώντας καλλυντικά προϊόντα πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες Α, Β, C, φευδάργυρο και χαλκό, στοιχεία απαραίτητα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Επίσης, η παραγωγή του κολλαγόνου αυξάνεται με τη γλυκοζαμίνη.

Θεραπεία στον ειδικό:Σε αυτή την περίπτωση έχετε την εξής επιλογή: Το Thermage που είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης στο σώμα χωρίς νυστέρι. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού, λειτουργώντας εναλλακτικά του body lifting.

Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα ενάντια στη χαλάρωση σε μία μόνο συνεδρία, χωρίς νυστέρι και ενέσεις, επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!


Σχετικά άρθρα:

Κυτταρίτιδας-ραγάδες-χαλάρωση τέλος! Με 5 φυσικές συνταγές

Αδυνατίστε και χάστε λίπος με φυσικό τρόπο πίνοντας ρόφημα από μέλι, λεμόνι και κανέλα

Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά στο σπίτι

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *