Παρασκευή, 19 Ιουλίου

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

Εσάς-ποιο-είναι-το-αγαπημένο-σας-χρώμα-www.beauty-secrets.gr

Η επιλογή και η αγάπη ενός χρώματος μπορεί να πει πολλά για τον εαυτό μας,ακόμα και για το πώς λειτουργούν και πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Είναι ένα μέσο για να κατανοήσουμε την συμπεριφορά μας και να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα μας, καθώς και τη σωματική, πνευματική, συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση.Αντανακλά τον τρόπο που λειτουργούμε στον κόσμο, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μας,τα τρωτά μας σημεία,τις βαθύτερες ανάγκες και τις προκλήσεις μας.Εσάς πιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;Με αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πλήρως τον εαυτό σας με την βοήθεια των χρωμάτων.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το κόκκινο:

red-55

Αγαπάτε πολύ την δράση,έχετε με μια βαθιά ανάγκη για τη σωματική ικανοποίηση και την βιώνετε με όλες σας τις αισθήσεις.Είσαστε αισιόδοξες και εξωστρεφείς.Σας αρέσει η σωματική δραστηριότητα,η περιπέτεια και σας αρέσει να είσαστε στο επίκεντρο της προσοχής.Είσαστε γεμάτη με πάθος και ενθουσιασμό,φιλόδοξη και ανταγωνιστική.Αλλά ένα από τα αδύνατα σας σημεία είναι η έλλειψης υπομονής.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πορτοκαλί:

xeili 2

Έχετε μεγάλη ανάγκη να βοηθάτε τους ανθρώπους,θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε μαζί τους,να είσαστε αποδεκτή και σεβαστή και μέρος μιας ομάδας.Σας αρέσουν οι προκλήσεις της ζωής είτε πρόκειται για φυσικές ή κοινωνικές προκλήσεις.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το κίτρινο:

kitrini-kaparntina

Είσαστε ανεξάρτητες ευγενικές και φιλόξενες,μπορείτε να γίνετε φαρμακόγλωσσες γιατί δεν φοβάστε να μιλήσετε.Είσαστε δημιουργικές και χαρούμενες. Η δικτύωση είναι ένα από τα δυνατά σημεία σας, ωστόσο τείνετε να κρατάτε κοντά σας μόνο ένα μικρό κύκλο αυτό των στενών φίλων.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο:

34330-78963

Έχετε μια βαθιά ανάγκη, να αγαπήσετε να αγαπηθείτε, και να αισθάνονται ασφαλείς.Χρειάζεστε αποδοχή και αναγνώριση ακόμα και για τα καθημερινά πράγματα που κάνετε για τους άλλους – απλά ένα «ευχαριστώ» είναι αρκετό.Όσες από εσάς αγαπάτε το πράσινο χρώμα είσαστε προσγειωμένες και πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη.Είσαστε ευγενικές και γενναιόδωρες και πολύ συμπονετικές.Δεν αγαπάτε τον κίνδυνο,και σας αρέσει να ζείτε άνετα και χωρίς άγχος.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε:

???????????

Έχετε μεγάλη ανάγκη να βρείτε την εσωτερική γαλήνη.Θέλετε να ζήσετε την ζωή σας σύμφωνα με τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε άποψη για την ζωή μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους.Όσες από εσάς αγαπάτε το μπλε χρώμα είσαστε εξαιρετικά αξιόπιστες, Δεν είστε παρορμητικές και πάντα σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Ο χρόνος είναι σύμμαχός σας και κάνετε πάντα τα πράγματα με το δικό σας ρυθμό και δεν θα σας αναγκαστεί τίποτα να πάτε γρηγορότερα.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μωβ:

newego_LARGE_t_821_105997711

Έχετε μια βαθιά ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια τάξη και τελειότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε σε ανθρωπιστικά προγράμματα, βοηθώντας τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.Είσαστε χαρισματικοί άνθρωποι εξαιρετικά συμπονετικοί και με κατανόηση.Η αισιοδοξία είναι ένα από τα μεγάλα σας ατού.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το λευκό:

mango_dress_white

Σας αρέσουν τα απλά πράγματα στην ζωή,είσαστε ανεξάρτητες και αυτοδύναμες.Όλες εσείς που αγαπάτε το λευκό χρώμα το απολαμβάνετε διατηρώντας την εμφάνισή σας και τα σπίτια σας καθαρά.Είσαστε εξαιρετικά διορατικές και θετικές σε κάθε κατάσταση.Έχετε πρακτικό χαρακτήρα και χρησιμοποιείτε τη λογική.Ενώ μερικές φορές φαίνεστε να είστε ντροπαλές, η εμπιστοσύνη είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, που σας βοηθά να στηρίξετε τις ισχυρές πεποιθήσεις σας.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο:

cover1

Αν αγαπάτε το μαύρο χρώμα έχετε ανάγκη για εξουσία και θέλετε πάντα να έχετε τον έλεγχο, προκειμένου να προστατευτούν οι δικές τους συναισθηματικές ανασφάλειες.Ανεξάρτητες, αποφασισμένες, και ισχυρογνώμων είναι τρεις λέξεις που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς που αγαπάτε το μαύρο χρώμα.Στην εργασία,είσαστε εξαιρετικά μεθοδικές και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οτιδήποτε έχει ολοκληρωθεί όπως θα έπρεπε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.Ενώ συχνά αισθάνεστε ανασφαλείς ποτέ δεν θα δείξετε.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το ροζ:

synola-me-roz-xroma-7-336x280

Αν είστε λάτρης του ροζ είστε ευγενικές και γενναιόδωρες ψυχές. Είστε φιλικές, προσιτές,και αντλείτε μια ζεστασιά στους άλλους γύρο σας.Γίνεστε πολύ καλές μητέρες και έχετε την ανάγκη να φροντίζετε τους άλλους.Η οργάνωση είναι πολύ σημαντικό πράγμα για εσάς και σας αρέσει πάντα να έχετε τον έλεγχο.Είσαστε ντροπαλές και έχετε την ανάγκη να γίνετε αποδεκτές και να αγαπηθείτε άνευ όρων.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το indigo:

jeans-effect-loreal

Έχετε την ανάγκη να αισθάνεστε αρμονία με το Σύμπαν και να γίνεστε πάντα αποδεκτή από τους άλλους.Είσαστε πνευματικά όντα και έχετε απίστευτη διαίσθηση.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το τιρκουάζ:

romper3

Αγαπάτε την συναισθηματική ισορροπία,σας αρέσει να εκφράζετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας.Θέλετε να φτιάξετε τον δικό σας κόσμο με τους δικούς σας όρους.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το καφέ:

100_1995

Αν είστε λάτρεις του καφέ έχετε μια βαθιά ανάγκη για ένα ασφαλές, απλό και άνετο περιβάλλον που πάντα θα υπάρχει η υποστηρίξει από την οικογένεια και τους φίλους σας.

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το ασημί:

40397-mint-nails-(5)

Αν το ασημί είναι το αγαπημένο σας χρώμα,έχετε διαίσθηση,είσαστε διορατικές και έχετε μια ισχυρή σχέση με την υψηλότερη πνευματική καθοδήγηση.

Επιμέλεια:Βαρβάρα Λιόση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *