Χτενίσματα με όγκο και κίνηση σαν της Μπριζίτ Μπαρντό!

Χτενίσματα με όγκοΧτενίσματα με όγκο και κίνηση σαν της Μπριζίτ Μπαρντό!

Τα Χτενίσματα με όγκο και η ανάλαφρη κίνηση του εμβληματικού χτενίσματος της Μπριζίτ Μπαρντό
αποτελούν την απόλυτη τάση στα μαλλιά και φέτος το καλοκαίρι.


Το beauty secrets θέλησε να σε ταξιδέψει στο παρελθόν. Σήμερα θα σου παρουσιάσει 20 Χτενίσματα με όγκο παρόμοια με εκείνα της Μπριζίτ Μπαρντό. Μια γυναίκα μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960. Ένα αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, ιέρεια και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής.

Χτενίσματα με όγκο και κίνηση σαν της Μπριζίτ Μπαρντό!

Πως θα πετύχεις χτενίσματα με όγκο σαν της Μπριζίτ Μπαρντό

Δεν χρειάζονται υπερβολές, μόνο τα σωστά προϊόντα styling και μια χοντρή βούρτσα ισιώματος. Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι η περιποίηση των μαλλιών. Ένα τόσο ανάλαφρο λουκ θέλει πολύ ενυδατωμένα μαλλιά, άρα ένα καλό κοντίσιονερ ή μια leave-in θεραπεία.

Το μυστικό βέβαια βρίσκεται στο σωστό στέγνωμα. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να χάρισε  όγκο στη ρίζα και μια βούρτσα ισιώματος για να δώσεις κίνηση στις άκρες.


Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά με φορά από τη ρίζα προς την άκρη, χώρισε τα σε τούφες και γύρισε τη βούρτσα γύρω από τις άκρες τους.

Πέρασε την κάθε τούφα με το πιστολάκι και αφαίρεσε τη βούρτσα πάντα με τη φορά που την τοποθέτησες.

Χτενίσματα με όγκο και κίνηση σαν της Μπριζίτ Μπαρντό!

Διατήρησε τον όγκο με ένα προϊόν που χαρίζει διάρκεια, ενώ κρατά την ελαστικότητα και την κίνηση των μαλλιών. Για να φρεσκάρεις το χτένισμά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, επένδυσε σε ένα dry shampoo που θα τονώσει τη φυσική τους κίνηση.

Βαρβάρα Λιόση 

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.