Πέμπτη, 13 Ιουνίου

Ενέσιμη λιποδιάλυση για τοπικό πάχος και όχι μόνο…

Ενέσιμη λιποδιάλυση για τοπικό πάχος και όχι μόνο…

Αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος με τη νέα επαναστατική μέθοδο την ενέσιμη λιποδιάλυση. Ήταν μόλις το 1995 όταν η Patricia Rittes ιατρός από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας έκανε για πρώτη φορά λιποδιαλυτική ένεση κάτω από τα βλέφαρα. Έκτοτε ο ιατρός Franz Hasengschwandtner από την Αυστρία, επιστημονικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Δικτύου Λιπόλυσης. (European Network -Lipolysis), συνέβαλε αποφασιστικά στη βελτίωση και την εξέλιξή της.


Λιποδιαλυτικές ιδιότητες

Το βασικό συστατικό που περιέχει το ενέσιμο λιποδιαλυτικό διάλυμα είναι η λεκιθίνη από σόγια. Οι λιποδιαλυτικές ιδιότητές της είναι γνωστές στην ιατρική κοινότατα ήδη από τη δεκαετία του ’50. Όταν άρχισε να χορηγείται ενδοφλέβια, για την αντιμετώπιση των λιπωδών υλικών που φράζουν τα αγγεία.

Πώς και πού εφαρμόζεται η μέθοδος της ενέσιμης λιποδιάλυσης

Γίνονται ενέσεις απευθείας στο λιπώδη ιστό με πολύ μικρές σύριγγες. Οι ενέσεις ίσως χρειαστεί να επαναληφθούν έως τρεις φορές με μεσοδιάστημα 6-8 εβδομάδων. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο (διπλοσάγωνο, προγούλια). Όσο και το σώμα (γλουτοί, μηροί, κοιλιά, γόνατα, ισχία, μπράτσα, «σωσίβιο»).

Πού απευθύνεται

Συστήνεται σε ασθενείς που παρουσιάζουν τοπική συσσώρευση λίπους, που δεν μπορεί να μειωθεί ούτε με αλλαγή των διατροφικών συνηθειών ούτε με σωματική άσκηση. Σκοπό έχει την αποτελεσματική και μόνιμη μείωση των ανεπιθύμητων καμπύλων τον σώματος.

Τα αποτελέσματα

Έχει ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ευτυχίας. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες μετά την έναρξη της θεραπείας αρχίζει να συμπιέζεται το λίπος στην περιοχή. Τελικά ελαττώνεται δραστικά ο όγκος του λιπώδους ιστού. Το 80% των ασθενών παρατηρεί πλήρη εξάλειψη των ανεπιθύμητων εναποθέσεων λίπους μετά από 2-3 συνεδρίες.

Επίσης τα αποτελέσματα της μεθόδου έχουν μεγάλη διάρκεια. Οι πρώτες μέρες Αμέσως μετά την εφαρμογή τας ενέσιμης λιποδιάλυσης είναι πιθανό να παρατηρηθεί πρόσκαιρα: τοπικό οίδημα, ερυθρότητα, ευαισθησία στην πίεση, ήπιος πόνος, κνησμός κ.ά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *