Σάββατο, 28 Ιανουαρίου

3 θεαματικές λύσεις για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

3 θεαματικές λύσεις για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

3 θεαματικές λύσεις για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

Αυτές είναι οι τρεις θεαματικές και αποτελεσματικές λύσεις λύσεις για κυτταρίτιδα ‘μάχη’ κατά του φλοιού πορτοκαλιού!

Τα shock waves

Είναι ακουστικά-ωστικά κύματα από τα οποία προσφέρουν εμφανή, μετρήσιμα και με διάρκεια αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.Τι κάνουν

Έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία (αγγεία, λέμφος) και ελαχιστοποιούνται τα οιδήματα. Ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό, προκαλούν κατακερματισμό του λίπους και βελτιώνουν τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών. Ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα (stem cells) και απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες. Αυτές οι βιολογικές διεργασίες βελτιώνουν την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού και την κυτταρίτιδα.

Βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνουν την εμφάνιση γενικότερα και μειώνουν την περιφέρεια της θεραπευόμενης περιοχής. Είναι κατάλληλα για κάθε εποχή του χρόνου, κάθε ηλικία και κάθε φωτότυπο δέρματος.Εφαρμόζονται με ασφάλεια σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα. Ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος, 6-12 συνεδρίες διάρκειας 30-60 λεπτών, μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Μεσοθεραπεία -Βιοαναζωογόνηση

Οι απόλυτα νέες θεραπείες RRSΗΑ Cellutrix αποτελούν το επόμενο βήμα για την πιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση του προβλήματος. Η διαφορά με τις παλαιότερης γενιάς μεσοθεραπείες είναι ότι περιέχουν μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ (μη ζωικής προέλευσης).

Καθώς και διάλυμα βιοαναζωογόνησης (8 αντιοξειδωτικά, 2 ισχυρούς λιποδιαλύτες, 7 φλαβονοειδή για τόνωση της μικροκυκλοφορίας, 8 ιχνοστοιχεία, 3 βιταμίνες, αμινοξέα, φυτικά οξέα κ.ά.). Το σημαντικό είναι πως συνδυάζει τη λείανση της «όψης φλοιού του πορτοκαλιού» και τη σύσφιγξη των περιοχών που πάσχουν, οι οποίες πέφτουν όταν «αδειάζουν». Από 4 έως 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες ανά περιοχή.

Λέιζερ Λιπόλυσης I— Lipo Ultra, Lipolaser

Πρόκειται για δυοδικό λέιζερ που εφαρμόζεται εξωτερικά στο δέρμα στην προβληματική περιοχή για 20-30 λεπτά και υπόσχεται απώλεια 2,5 τουλάχιστον εκ. από την πρώτη κιόλας συνεδρία έως 1 1 εκ. μέσα σε 8 συνεδρίες.

Το λέιζερ ελευθερώνει χαμηλά επίπεδα ενέργειας στις προβληματικές περιοχές και διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για παραγωγή ενέργειας. σε κάθε περιοχή του σώματος όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος. Είναι ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής μέθοδος, γιατί δεν τραυματίζει το δέρμα λέιζερ και τα αιμοφόρα αγγεία. Δεν ενδείκνυται σε ανθρώπους με καρδιαγγειακά νοσήματα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *