Πέμπτη, 18 Απριλίου

Έξυπνο μακιγιάζ για καφέ μάτια με 4 απλά βήματα!

μακιγιάζ για καφέ μάτιαΈξυπνο μακιγιάζ για καφέ μάτια με 4 απλά βήματα!

Δεν έχουν άδικο αυτοί που λένε ότι τα καφέ μάτια έχουν μαγικές δυνάμεις : μπορούν να τρυπήσουν τον συνομιλητή, να λειτουργήσουν ως μαγνήτης, να σε κάνουν να τα ερωτευτείς και να σε γοητεύσουν. Στο μακιγιάζ τέτοιων ματιών το βασικό είναι να τονίσεις τα σωστά σημεία.Σήμερα το beauty secrets θα σου δείξει πως θα κάνεις έξυπνο μακιγιάζ σε καφέ μάτια!


Βασικοί κανόνες μακιγιάζ για καφέ μάτια

1. Στα ανοιχτά καφέ μάτια σαν το χρώμα καρυδιού πάντα υπάρχουν πρασινωπές νότες τις οποίες μπορείς να τονίσεις με τη βοήθεια μοβ σκιών. Για να το καταφέρεις, άπλωσε μια απόχρωση τ
ου μοβ στο πάνω βλέφαρο και ύστερα με μολύβι ματιών σκούρου πράσινου χρώματος κάντε το περίγραμμα του ματιού.

Έξυπνο μακιγιάζ για καφέ μάτια με 4 απλά βήματα!

2. Για να πετύχεις το ακτινοβόλο βλέμμα.;Aπλωσε, σαν βάση, σε όλο το πάνω βλέφαρο από τις βλεφαρίδες ως το φρύδι σκιά σε μια χρυσαφένια απόχρωση. Ύστερα φόρεσε σκιά μπλε, πράσινη ή σκούρου καφέ χρώματος στο πάνω βλέφαρο από τις βλεφαρίδες μέχρι την πτυχή και στην γραμμή των βλεφαρίδων αντί για μολύβι ματιών.

3. Να τόνισε το σκούρο καφέ χρώμα της ίριδας και παράλληλα να κάνε το βλέμμα σου πιο διαπεραστικό, μπορείς με τον εξής τρόπο: με μαύρο μολύβι κάνε το περίγραμμα του ματιού ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων και λίγο προς τα μέσα. Ύστερα χρησιμοποίησε μαύρη μάσκαρα για πλούσιες βλεφαρίδες. Να βάφεις τα ματόκλαδά σου με ζιγκ-ζαγκ κινήσεις από τη ρίζα προς τις άκρες.

Έξυπνο μακιγιάζ για καφέ μάτια με 4 απλά βήματα!

4. Για να γίνει το βλέμμα πιο εκφραστικό ως την τελευταία πινελιά, μετά τη χρήση της μάσκαρα. Kάνε το περίγραμμα του ματιού ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων μ’ ένα σκούρο μολύβι. Η ματιά σου θα “ανοίξει”!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *