Δευτέρα, 20 Μαρτίου

Vaser 4D για να χάσετε λίπος εύκολα και γρήγορα

vaser 4dVaser 4D για να χάσετε λίπος εύκολα και γρήγορα

Όλες μας λίγο πολύ ταλαιπωρούμαστε από το τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς. Τώρα ειδικά που ανοίγει ο καιρός και σιγά σιγά θα πηγαίνουμε στις παραλίες μας πιάνει αυτό το άγχος και θέλουμε μέσα σε λίγες μόνο μέρες να απαλλαγούμε από αυτό.

Πλήθος κόσμου τρέχει στα γυμναστήρια ένα μήνα πριν το καλοκαίρι για να διορθώσει την κοιλιά του και το σώμα του αλλά αυτό δυστυχώς είναι αδύνατον να συμβεί μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Άλλοι κάνουν δίαιτες που μόνο κακό κάνουν στον οργανισμό παρά καλό.

Ο οργανισμός ενός ανθρώπου γενικότερα θα πρέπει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή όλο τον χρόνο. Επίσης η συστηματική γυμναστική είναι αυτή που βοηθά στο να χαθεί λίπος από τις επίμαχες περιοχές. Υπάρχει όμως λύση όπου εύκολα και γρήγορα φεύγει το τοπικό πάχος χωρίς κόπο και το όνομα αυτής είναι Vaser 4D.

Τι είναι το Vaser 4D; Μπορούν όλοι να το κάνουν;

Το Vaser 4D είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος της πλαστικής χειρουργικής και έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα του τοπικού λίπους. Η λιποαναρρόφηση πέρασε σε καινούριο επίπεδο και μπορούν άνδρες και γυναίκες με τη νέα μέθοδο Vaser 4D να χάσουν το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς τους.

Το Vaser 4D είναι στην ουσία μία γεννήτρια υπερήχων που λιώνει γρήγορα και αποτελεσματικά το επιφανειακό λίπος στην κοιλιά. Το επιφανειακό λίπος ήταν πάντα επίφοβο για τους πλαστικούς χειρούργους, χάρη όμως στην νέα μέθοδο με Vaser 4D η λιποαναρρόφηση γίνεται χωρίς να αφήνει σημάδια και ουλές στο σώμα του ασθενή.

Το Vaser 4D συσπά τα λιπώδη κύτταρα από τις συστάδες τους, τα κάνει να αναδιαταχθούνε και έπειτα ο πλαστικός χειρούργος τα αφαιρεί ομοιόμορφα. Έτσι το δέρμα αποκτά συρρίκνωση εκεί όπου θέλουμε και με έναν πολύ ακριβή τρόπο δημιουργούνται αυλάκια και σκιές.

Με αυτόν τον τρόπο ο πλαστικός χειρούργος μπορεί να λειάνει την περιοχή της κοιλιάς και να κάνει εμφανή τους κοιλιακούς που κανονικά θέλουν χρόνια γυμναστικής και μια ισορροπημένη διατροφή για να αναδειχθούν.

Η αναισθησία γίνεται με ολική νάρκωση και την πρώτη μέρα της επέμβασης μένετε στην κλινική για να παρακολουθείστε από τον γιατρό σας. Θα σας δοθούν οδηγίες και συμβουλές για να έχετε μια γρήγορη ανάρρωση.

Η νέα μέθοδος Vaser 4D ήρθε για να κάνει την αλλαγή στον τομέα της λιποαναρρόφησης αφού σας απαλλάσσει από το λίπος γρήγορα και εύκολα. Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Δείτε περισσότερα για Vaser 4D και πλαστικές επεμβάσεις:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *