Παρασκευή, 1 Μαρτίου

Φυσικές λύσεις για πανάδες και κηλίδες!

Φυσικές λύσεις για πανάδεςΟι κηλίδες της ηλικίας, που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το λαιμό και το επάνω μέρος των χεριών, προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Για να εμποδίσεις την εμφάνισή τους, εφάρμοζε καθημερινά αντηλιακό,(όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα)που προφυλάσσει τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις UVB. Τα αντηλιακά με φυσικά φίλ­τρα δεν ερεθίζουν το δέρμα όπως πολλά χημικά αντηλιακά. Για να αντι­μετωπίσεις τις ήδη υπάρχουσες πανάδες και κηλίδες, δοκίμασε τις παρακάτω φυσικές λύσεις που σου προτείνω!


Φυσικές λύσεις για πανάδες και κηλίδες!

Μάσκα με γιαούρτι για πανάδες

Το γιαούρτι έχει ήπια λευκαντική δράση και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπι­ση των κηλίδων και των δυσχρωμιών. Καθαρίστε το δέρμα σας με ζεστό νερό,στεγνώστε το και απλώστε ένα παχύ στρώμα από πλήρες γιαούρτι. Αφήστε το 30 λεπτά και ξεβγάλετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα καθημερινά για τουλάχιστον δύο μήνες προκειμένου να δείτε διαφορά. Ακόμα και αν οι κηλί­δες δεν εξαφανιστούν, το δέρμα σας Θα γίνει σαφώς πιο λείο και απαλό.

Φυσικές λύσεις για πανάδες και κηλίδες!

Λεύκανση των σκούρων κηλίδων με λεμόνι

Απλώστε χυμό λεμονιού στις κηλίδες κα­θημερινά (με ένα μικρό πινέλο). Το λε­μόνι είναι ισχυρός λευκαντικός παράγο­ντας. Θα πρέπει να δείτε διαφορά εντός τριών μηνών.
Λεύκανση του δέρματος
Αν οι κηλίδες είναι πολύ σκούρες και επί­μονες, δοκιμάστε μια κρέμα υδροκινό­νης. Είναι ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος λεύκανσης δερμάτων με δυσ­χρωμίες. Θα πρέπει να δείτε διαφορά εντός τριών μηνών.

Φυσικές λύσεις για πανάδες και κηλίδες!

Μάσκα με φράουλες για κηλίδες και πανάδες

Η μάσκα με φράουλες και γιαούρτι είναι μια εντατική, αλλά ήπια Θεραπεία για την αντιμετώπιση φακίδων και κηλίδων. Το αιθέριο έλαιο από λιβάνι αναζωογονεί το δέρμα.

Θα χρειαστείς

  • Ι φρέσκια φράουλα
    2 κουτάλια του γλυκού πλήρες γιαούρτι
    2 σταγόνες αιθέριο έλαιο από λιβάνι
    1κουτάλι του γλυκού καλλυντικός πηλός

Εκτέλεση-Εφαρμογή
Λιώστε τη φράουλα και αναμείξτε το χυμό της (περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού) με το γιαούρτι, το αιθέριο έλαιο από λιβάνι και τον πηλό. Απλώστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε τη μάσκα 20 λεπτά και, στη συνέχεια, αφαι­ρέστε τη με ένα ζεστό βρεγμένο πανί. Απλώστε στο πρόσωπό σας ενυδατική κρέμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα καθημερινά αν έχετε λιπαρό ή κανονικό δέρμα, και δύο φορές την εβδομάδα αν το δέρμα σας είναι ξηρό.
Επιμέλεια:Βαρβάρα Λιόση

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Peeling για πανάδες

Πανάδες και φακίδες:Εξαφανίστε τις φυσικά!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *