Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Φυσικό λίφτινγκ στο σπίτι,με μασάζ!

Φυσικό λίφτινγκ
Η ποιότητα των εκφράσεών μας αφήνει τα σημάδια της στο πρόσωπό μας. Οταν είμαστε ήρεμοι, το πρόσωπο λάμπει, ενώ σε στιγμές άγχους και στρες το δέρμα τραβιέται, παραμορφώνεται και με τον καιρό χάνει την ελαστικότητά του. Ρυτίδες, «κρέμασμα» και σακούλες είναι μόνο μερικά από τα δεινά του στρες, αλλά και του χρόνου στο δέρμα μας. Το μασάζ προσώπου -ή αλλιώς rejuvance- δρα σαν ένα φυσικό lifting, καθώς οι τεχνικές του είναι σχεδιασμένες ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε σημείο του.

Το μασάζ εφαρμόζεται από ειδικό στο πρόσωπο με τις άκρες των δαχτύλων και στοχεύει στην εξισορρόπηση των εκφράσεων του προσώπου και στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Δουλεύοντας απαλά με τα δάχτυλα όλες τις στιβάδες των μυών και περιτονιών του προσώπου, οι ρυτίδες λειαίνουν, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, η μυϊκή ένταση απελευθερώνεται και αποκαθίσταται ο καλός μυϊκός τόνος. Έτσι, το πρόσωπο αποκτά και πάλι το φυσικό σχήμα του, ενώ βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, βοηθώντας έτσι τη μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα.

Για ανάμεσα στα φρύδια.

Εξαφανίστε την πιο βαθιά ρυτίδα του προσώπου με αυτές τις κινήσεις:Ακουμπήστε τα δάκτυλα των χεριών στο μέτωπο τεντώνοντας το δέρμα και κινήσετε προς τα πάνω μόνο τους μυς των φρυδιών. Χαλαρώστε και κάντε 10 επαναλήψεις.Κρατήστε τα δάκτυλά σας ανάμεσα στα φρύδια πιέζοντας για 30 δευτερόλεπτα και μετά κινήστε τα δάκτυλα προς το μέτωπο τρίβοντας το δέρμα μέχρι να ζαρώσει. Χαλαρώστε και κάντε 10 επαναλήψεις.


Για τα μάτια

Τονώστε την μικροκυκλοφορία της περιοχής, δυναμώστε τους μυς γύρω από το βλέφαρα κάνοντας το βλέμμα σας πιο λαμπερό.Ακουμπήστε τα μεσαία και το μεγάλα δάκτυλα των χεριών σας στην εξωτερική και εσωτερική γωνία των ματιών. Πιέστε μέχρι να νιώσετε το μάτι να τρέμει κάτω από τα δάκτυλα και χαλαρώστε. Κάντε 10 επαναλήψεις.Τοποθετήστε το μεσαίο δάκτυλο στην εξωτερική γωνία του ματιού και κλείστε τα μάτια σας πιέζοντας τα βλέφαρα σταθερά μαζί. Μετρήστε μέχρι το 20 (θα νιώσετε ένα τρεμούλιασμα στην εξωτερική γωνία). Χαλαρώστε το βλέφαρο και επαναλάβετε 6 φορές.

Για τα χείλη

Βελτιώστε το περίγραμμα των χειλιών σας κάνοντάς τα σέξι.Προφέρετε εναλλάξ με ένταση και δύναμη το γράμμα Ο και μετά το Ε χωρίς να διπλώνετε με την κίνηση το αυλάκι ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη. Επαναλάβετε την άσκηση μέχρι να νιώσετε ζέστη στην περιοχή. Επαναλάβετε ξανά το Ο και Ε κρατώντας τα χείλη τεντωμένα για κάθε γράμμα για 7 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε.

Για το σαγόνι και το λαιμό

Μειώστε τις ρυτίδες και το διπλοσάγονο με τα αυτές τις ασκήσεις.Καθίστε σε μία καρέκλα με ίσια την πλάτη. Σκύψτε το κεφάλι μπροστά τεντώνοντας τους μυς πίσω στον αυχένα. Μετρήστε μέχρι το 15 και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.Τεντώστε το λαιμό σας προς τα πίσω έχοντας το στόμα κλειστό και το σαγόνι προτεταμένο. Μετρήστε μέχρι το 15 και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.Φουσκώστε τα μάγουλά σας και κάντε κυκλικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού και με φορά από δεξιά προς τα αριστερά και αντίστροφα. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Σχετικά άρθρα:

ΦΥΣΙΚΟ LIFTING Με καθημερινές ασκήσεις για το πρόσωπο

lifting με φυσικά υλικά

Μασάζ προσώπου στο σπίτι

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *