Τρίτη, 30 Μαΐου

Γιατί οι γυναίκες απέχουν από το στοίχημα;

soccer girls

Γιατί οι γυναίκες απέχουν από το στοίχημα;

Το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται με το τζόγο και ειδικότερα με το στοίχημα που αφορά το ποδόσφαιρο, βρίσκεται πολύ χαμηλά. Αυτό βέβαια οφείλεται στην αν όχι καμία τότε σίγουρα στην ελάχιστη σχέση της μάζας των γυναικών με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Τα αγόρια από μικρά σε ηλικία, είναι ενθουσιασμένα με τον αθλητισμό. Σαν παράδοση, πατεράδες και μεγάλα αδέρφια είναι αυτά που μυούν τα μικρά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εξωτερικοί παράγοντες, όπως το σχολείο, παρέες παίζουν και αυτοί το ρόλο τους.

Είναι οι άντρες κυρίαρχοι στο στοίχημα;

Στις μέρες μας, το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με το στοίχημα (ποδοσφαιρικός τζόγος) είναι σίγουρα πολύ μικρότερο από αυτό των ανδρών αλλά σίγουρα μεγαλύτερο από αυτό προηγούμενων χρόνων.

Σημαντικό παράγοντα σε αυτό σίγουρα αποτελεί η πλέον αποδοχή των γυναικών τόσο ως παίκτριες όσο και ως φίλαθλοι, καθώς επίσης και η πρόοδος της τεχνολογίας, ηλεκτρονική παρακολούθηση αγώνων και ηλεκτρονικό ποντάρισμα (on-line στοίχημα).

Παίξε τώρα on-line στοίχημα

Το infobeto, πρωτοπόρος στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, προσφέρει σήμερα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες φιλάθλους, όχι μόνο τη δυνατότητα να παίξουν στοίχημα αλλά και βοήθεια πάνω σ’ αυτό.

Προγνωστικά και στρατηγικές βρίσκονται στο site προγνωστικών στοιχημάτων infobeto, για τον ασφαλέστερο και  αποδοτικότερο κατά προτίμηση του κάθε ενδιαφερομένου στοίχημα, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία τόσο σε αρχάριους στο χώρο παίκτες άνδρες και γυναίκες να γνωρίσουν με ασφάλεια το χώρο των on-line στοιχημάτων όσο και στους ήδη έμπειρους παίκτες να εκπαιδευτούν πάνω σε ήδη υπάρχουσες στρατηγικές του στοιχήματος.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα για τη δημιουργία νέων και ίσως πιο ακόμα πιο αποδοτικών στρατηγικών ή συστημάτων όπως αυτές είναι γνώστες στους συμμετέχοντες.
To infobeto συμβάλλει στο να προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα on-line στοιχήματα, ίσες ευκαιρίες σε ένα μικρό και σίγουρο ή ένα πιο αβέβαιο αλλά σαφώς μεγαλύτερο κέρδος.

Δείτε περισσότερα για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *