Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Η τέχνη ενός Λευκού Look

Η τέχνη ενός Λευκού Look
Το λευκό υπογράφει το minimal styling στις μέρες μας με τον πιο επιτυχημένο τρόπο.

Το λευκό θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν την απόλυτη επιλογή για look που ξεχωρίζουν με έναν τρόπο υπόγεια αιχμηρό. Κάθε ολόλευκο outfit διαθέτει ένταση, χωρίς να το φωνάζει, διαθέτει μια αριστοκρατική χροιά ή οποία με τρόπο πρωτόγνωρο εισβάλλει στο σύγχρονο αστικό στυλ.

Το λευκό υπογράφει το minimal styling στις μέρες μας με τον πιο επιτυχημένο τρόπο. Και κατά την άποψη μου, το λευκό είναι τόσο ισχυρό από μόνο του που δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να το συμπληρώσουν – στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται τίποτα.

Αφεθείτε στην απλότητα του και αφήστε το να ξεδιπλώσει τη δυναμική του χωρίς συμπληρωματικά στοιχεία να επιδιώκουν να κλέψουν κάτι από τον ρόλο πρωταγωνιστή, που έτσι κι αλλιώς από φύση του διαθέτει. Αν θέλετε παρόλα αυτά να του προσθέσετε μαι edgy σύγχρονη αισθητική πειραματιστείτε με τις καθαρές μεταλλικές λάμψεις του χρυσού ή του ασημί.

Ένα ολόλευκο σύνολο, κάθε άλλο παρά βαρετό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ίσα-ίσα που μοιάζει ήπια αντισυμβατικό. Ένα χρώμα που δείχνει εκπληκτικά σε σπορ σιλουέτες και στα ανδρόγυνα look, ακριβώς επειδή υπηρετούν τον σύγχρονο μινιμαλισμό.

 

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *