Ιδέες για χειμερινά ραντεβού

Ιδέες για χειμερινά ραντεβού

Ο έρωτας σας διανύει έναν ακόμα χειμώνα ή προέκυψε αυτό το χειμώνα και τώρα αναζητάς ιδέες για ωραία, ρομαντικά ή σeξι ραντεβού στην καρδιά της κρύας εποχής του χρόνου.

Επειδή ο έρωτας είναι παντός εποχής, έχουμε τις καλύτερες ιδέες για χειμερινά ραντεβού:

Τζακούζι

ΟΚ, επειδή το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει τζακούζι στο σπίτι του ενός ή του άλλου, μπορείτε να κανονίσετε μια απόδραση σε ξενοδοχείο που να διαθέτει τζακούζι.

Πατίναζ

Ω, ναι, τα παγοδρόμια -ειδικά την εορταστική σεζόν- υπάρχουν σε διάφορα σημεία στην πόλη, και αποτελούν μια ωραία, εναλλακτική ιδέα για ραντεβού.

Σκι στο Χιόνι

Αν το έχετε με το άθλημα, πάρτε τα βουνά.

Αγκαλιά στο τζάκι

Ομοίως με το τζακούζι, μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή και να κλείσετε δωμάτιο με τζάκι. Θα δυσκολευτείτε να αφήσετε ο ένας την αγκαλιά του άλλου και όταν ζεσταθείτε πολύ θα βγάλετε τα ρούχα σας…

Μαραθώνιος ταινιών

Εντάξει, μην κάνετε τόσους μαραθώνιους ταινιών ώστε να προκληθεί βαθούλωμα στον καναπέ, αλλά 2-3 μέσα στο χειμώνα θα σας φέρουν πιο κοντά.

Σtrip Poker

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και με σκάκι/τάβλι ή επιτραπέζιο, με έπαθλο ο ένας από τους δύο να μείνει περισσότερο ντυμένος από τον άλλον (που θα γδυθεί 5 λεπτά μετά…)

Χιονοπόλεμος

Σε περίπτωση που χιονίσει, κάντε σίγουρα μια βόλτα στο χιόνι. Δε συμβαίνει συχνά γι’αυτό και αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία.

agapimono.gr

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr