15 ιδέες για λειτουργικά και Chic φοιτητικά δωμάτια

ιδέες για φοιτητικά δωμάτια

Το φοιτητικό δωμάτιο με μπορεί να γίνει εύκολα, λειτουργικό και chic.Με λίγη φαντασία, μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από το δωμάτιο, ενός φοιτητή/τριας.Μπορεί να γίνει το δωμάτιο που χουζουρεύουμε,που διαβάζουμε που περνάμε ευχάριστες ώρες με τους φίλους μας.

Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω 15 ιδέες για λειτουργικά και Chic φοιτητικά δωμάτια που ακολουθούν, και διαμορφώστε το χώρο σας με γούστο και μεράκι!

Ανεξάρτητα από τη διάθεση και την ατμόσφαιρα που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε, το φοιτητικό  σας δωμάτιο θα είναι ο αγαπημένος σας προσωπικός χώρος, όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε
πάνω από οκτώ ώρες ύπνου, που τόσο θέλετε!

15 ιδέες για λειτουργικά και Chic φοιτητικά δωμάτια

Η συνταγή για ένα ονειρεμένο φοιτητικό υπνοδωμάτιο

#Η ημέρα πρέπει να ξεκινάει και ολοκληρώνεται εδώ, ανάμεσα σε αμέτρητα απαλά υφάσματα, καλύμματα και μαξιλάρια.

#Να λειτουργεί σαν το καταφύγιό σας για την ανασυγκρότηση δυνάμεων, τότε μπορείτε να ξοδέψετε την ενέργειά σας σε άλλα πράγματα στη ζωή, όπως είναι το διάβασμα οι φίλοι, και ο εαυτός σας.

#Να είναι απλό και λειτουργικό.Ξέρετε η απλότητα είναι πολύ chic.

foititiko-ypnodomatio-1foititiko-ypnodomatio-2foititiko-ypnodomatio-3foititiko-ypnodomatio-4foititiko-ypnodomatio-515 ιδέες για λειτουργικά και Chic φοιτητικά δωμάτια

Η συνταγή για ένα ονειρεμένο φοιτητικό καθιστικό

Το φοιτητικό καθιστικό των ονείρων σας δεν πρέπει να θεωρείτε κάτι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με μερικά απλά βήματα.

#Βάλτε καναπέδες με υφάσματα σε έντονα και χαρούμενα χρώματα.

#Προσθέστε στους τοίχους σας κάδρα ή κορνίζες για να δώσει στο χώρο μια καλλιτεχνική πινελιά.

#Τοποθετήστε όμορφα φωτιστικά σε διάφορα μέρη του φοιτητικού καθιστικού.

foititiko-katistiko-1foititiko-katistiko-2foititiko-katistiko-3foititiko-katistiko-4foititiko-katistiko-5foititiko-katistiko-614116117191

Δείτε ακόμα:

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.