Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου

Κάνε καλύτερο contouring ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου

καλύτερο contouring

Κάνε καλύτερο contouring ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου

Όταν πρόκειται για contouring, πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν εφαρμόζετε η ίδια τεχνική σε όλα τα πρόσωπα. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχήματα προσώπου. Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο contouring, πρέπει πρώτα να μάθεις σε ποιο σχήμα ανήκει το δικό σου πρόσωπο.
Το beauty secrets συγκέντρωσε οδηγίες για καλύτερο contouring ,για τα τέσσερα πιο βασικά σχήματα προσώπου.

Δες ακόμα:strobing μακιγιάζ Video:Φυσική λάμψη με νέα προϊόντα & τεχνική

Είναι σημαντικό να μάθεις πως να εφαρμόζεις ένα contouring  μακιγιάζ στη μέση όσο και στην άκρη του προσώπου σου. Γιατί κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και χρειάζεται τελείως διαφορετική τεχνική για να το αναδείξεις. Αν θέλεις να μαλακώσει η γραμμή της γνάθου σου,να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει μεγαλύτερο, ή απλά να τονίσεις τα όμορφα χαρακτηριστικά σου ,έχεις έρθει στο σωστό μέρος.

 

Εδώ θα βρεις έναν οδηγό για το καλύτερο contouring, καθώς και ποια εργαλεία μακιγιάζ θα χρειαστείς για να το δημιουργήσεις.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις για ένα καλύτερο contouring μακιγιάζ είναι να βρεις το σχήμα του προσώπου σου.Πρέπει να παρατηρήσεις τα χαρακτηριστικά σου και με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού να προσδιορίσεις το σχήμα του.

Στρογγυλό πρόσωπο: Αν το πρόσωπό σου είναι τόσο φαρδύ όσο και μακρύ. Αν δεν έχεις έντονες  γωνίες στο σαγόνι, στο πηγούνι ή στη γραμμή των μαλλιών σου, τότε έχεις στρογγυλό πρόσωπο.

Στο στρογγυλό πρόσωπο,ο κύριος στόχος του contouring είναι να μειώσει το φάρδος από το κέντρο του προσώπου και να το κάνει να δείχνει πιο αδύνατο.

Δες ακόμα:Φωτοσκιάσεις προσώπου βήμα βήμα ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου!

Για καλύτερο contouring, επικεντρώσου πρώτα στα πλάγια  του μετώπου σου, αρχίζοντας ακριβώς πάνω από τους κροτάφους. Κάνε μια διαγώνια γραμμή προς τα κάτω στις άκρες των φρυδιών.Για να δείξει ολόκληρη αυτή η περιοχή πιο στενή. Στη συνέχεια, περιέγραψε τις πλευρές του προσώπου σου. Ξεκίνησε από τα αυτιά, κάτω από τα ζυγωματικά, και έπειτα κατευθείαν προς τα κάτω στο σαγόνι σου.
Πρόσωπο σε σχήμα διαμάντι: Αν οι γραμμές των μαλλιών είναι στενότερες από τα μάγουλά σου. Έχεις ελαφρώς μυτερό πηγούνι και και πρόσωπο σου είναι ποιο μακρύ παρά πλατύ έχεις πρόσωπο σε σχήμα διαμάντι.

Στο πρόσωπο σε σχήμα διαμάντι κύριος στόχος του contouring είναι ως επί το πλείστον η μείωση του πλάτους γύρω από τη γραμμή των ζυγωματικών.

Χρησιμοποίησε το highlight, για να τονίσεις, πρώτα εστίασε στο μέση από το πηγούνι. Αυτή η περιοχή μπορεί να φαίνεται λίγο στενή, αν την τονίσεις θα δείχνει λίγο πιο φαρδιά. Κάνε το σαγόνι και το μέτωπό σου να φαίνονται πιο φαρδιά με highlight. Με αυτό τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις το πλάτος που έχει το πρόσωπο σου στο σημείο που είναι τα μάγουλα.

Τώρα βάλε το πιο σκούρο χρώμα contour, σκίασε την περιοχή κάτω από τα ζυγωματικά. Φτιάξε ένα μακρόστενο πλάγιο τρίγωνο. Ξεκίνησε από τα αυτιά, βγες στο σημείο που είναι τα μάγουλα. Στη συνέχεια φέρε το ακριβώς κάτω από τη γραμμή της γνάθους σου.

καλύτερο contouring

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς:Αν τα μάγουλά σου είναι πιο φαρδιά από τη γραμμή των μαλλιών, το πηγούνι είναι στενό και μυτερό τότε έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

Στο πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, ο στόχος του contouring είναι να δημιουργηθεί ισορροπία μεταξύ του πάνω μέρους του προσώπου και του στενότερου σημείου στο κάτω μέρος.

Δες ακόμα:Τι είναι το Contouring και πως μπορείς να το εφαρμόσεις στην καθημερινή σου ζωή;

Όταν τονίζεις, επικεντρώσου στο μέτωπό και στο πηγούνι. Στη συνέχεια βάλε την πιο σκούρα σκιά στο περίγραμμα κατά το μήκος των πλευρών του μετώπου και του κροτάφου σου. Κατέληξε ακριβώς πάνω από τη γραμμή των φρυδιών. Στη συνέχεια, περιέγραψε μεγάλα πλαϊνά τρίγωνα ξεκινώντας από τα αυτιά. Συνέχισε προς τα μάγουλα και καταλήγοντας, προς τη γραμμή της γνάθου.

Εάν το πηγούνι σου είναι πολύ μυτερό, μπορείς επίσης να σκιάσεις στη μικρή περιοχή ακριβώς κάτω από αυτό για να βοηθήσεις να μαλακώσει το αποτέλεσμα.

καλύτερο contouring

Ορθογώνιο πρόσωπο:Αν οι κρόταφοι και η γνάθος σου έχουν το ίδιο φάρδος τότε έχεις ορθογώνιο πρόσωπο .

Στο ορθογώνιο πρόσωπο, κάνε περισσότερο contouring, πρόσθεσε highlight στην κορυφή των ζυγωματικών και ακριβώς κάτω από τα φρύδια για να φωτίσεις πιο πολύ τα μάτια σου.

Το σκούρο χρώμα του contour τοποθέτησε το στις πλευρές του μέσου, γιατί κάνει τη γραμμή των μαλλιών να φαίνεται λίγο πιο στενή. Μπορείς να προσθέσεις πιο σκούρο χρώμα του contour ακριβώς κάτω από τη γραμμή των μαλλιών έτσι το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο στενό.Για να δείχνει το σαγόνι σου πιο στενό, περίγραψε την περιοχή ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά. Έπειτα φτιάξε στη μέση της γνάθου με μια διαγώνια γραμμή.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *