Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

Κανετε ασκησεις ομορφιας με την κρεμα ημερας σας

  penbeautysecrets.blogspot.gr                                                             Μπορείτε φίλες μου βάζοντας την κρέμα ημέρας σας να εκμεταλλευτείτε   την ευκαιρία  και να  συνδυάσετε την επάλειψή της με ένα μικρό μασάζ προσώπου. Το ίδιο ισχύει και για τις  αμπούλες Η κρέμα «λιώνει» με την πίεση του μασάζ και τη Θερμό­τητα του δέρματος. Εισχωρεί καλύτερα στο δέρμα. Το μασάζ δημιουργεί υπεραιμία. Αναζωογονείται ο μετα­βολισμός και η κυκλοφορία, τα περιττώματα απομακρύ­νονται πολύ πιο γρήγορα. Το δέρμα προετοιμασμένο με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να χρησιμοποιήσει καλύ­τερα τα Θρεπτικά συστατικά της κρέμας.
1 (2)
1-Ξεκουράζει την περιοχή των ματιών: Μικρές κυκλικές κινήσεις με τα μεσαία δάχτυλα γύρω από τα μάτια (αρχίζοντας στη βάση της μύτης), χωρίς να τεντώνετε το δέρμα
2
2- Εδω απομακρύνονται οι ρυτίδες του μετώπου.Χαϊδεύετε αρχίζοντας από τη μέση του μετώπου, με τα δάχτυλα πάνω από το μέτωπο μέχρι τους κροτάφους. Στην αρχή πιέζοντας ελαφρά. μετά πιο δυνατά και τέλος ελαττώνοντας πάλι την πίεση
3
3-Μικρές κυκλικές κινήσεις γύρω από τη μύτη και το στόμα. Αρχίζετε από τα ρουθούνια με πολύ ελαφρό μασάζ μέχρι τις γωνίες του στόματος. Αυτό δεν εξαφανίζει βέβαια τις ρυτίδες. αλλά τις ελαττώνει.
4
4-Τεντώνετε ελαφρά το δέρμα με τα δάχτυλα. συλλαμβάνοντας το ο και το ου, χαλαρώνετε πάλι τα δάχτυλα και το στόμα.Επαναλαμβάνετε την άσκηση. Χαλαρώνει τους μυς του προσώπου.
5
Για να προλάβετε τη δημιουργία διπλοσάγωνσυ κάντε την εξής άσκηση: τεντώστε τα χέρια. κλείστε τα δάχτυλα και χτυπήστε με το πίσω μέρος του χεριού κάτω από το σαγόνι.
6
Η τελευταία αυτή άσκηση μειώνει την εσωτερική ένταση και βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους: Τοποθετήστε τα χέρια στο σβέρκο, εξασκώντας πίεση προς τα εμπρός και πιέζοντας συγχρόνως με το κεφάλι προς τα πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *