Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου

Κρέμες για μαύρους κύκλους: 3 ουσίες που προκαλούν ερεθισμό

Κρέμες για μαύρους κύκλουςΚρέμες για μαύρους κύκλους: 3 ουσίες που προκαλούν ερεθισμό

Η ηλικία, η κούραση, οι αλλεργίες είναι μερικοί παράγοντες που συμβάλουν στη δημιουργία μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Κάποια δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε αλλά κάποια άλλα μπορούμε άπλα να τα ελέγξουμε. Όποια και να είναι η αιτία για τη δημιουργία των μαύρων κύκλων η θεραπεία είναι ο καλός ύπνος και ένα καλό προϊόν για τους μαύρος κύκλους.Τα καλά προϊόντα για τους μαύρους κύκλους είναι αποτελεσματικά αλλά κοστίζουν μια περιουσία. Επίσης υπάρχουν προϊόντα για τους μαύρους κύκλους που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, π.χ. ερεθίζουν το δέρμα δημιουργώντας ερυθρότητα με αποτέλεσμα τα μάτια δείχνουν πολύ χειρότερα. Πρόσωπο χωρίς ρυτίδες,κηλίδες και μαύρους κύκλους με αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις 3 ουσίες που περιέχουν οι Κρέμες για μαύρους κύκλους που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και ερυθρότητα στο δέρμα σου. Περιποίηση ματιών με φυσικά προϊόντα φτιαγμένα από τα χεράκια σου!

Βιταμίνη Κ

Η βιταμίνη Κ χρησιμοποιείται σε πολλές κρέμες ματιών επειδή βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, γιατί συρρικνώνει τα αιμοφόρα αγγεία. Ωστόσο, οι αλλεργίες σε αυτό το συστατικό είναι αρκετά συνηθισμένες, συνήθως με τη μορφή φαγούρας ή ερεθισμού.

Γλυκολικό οξύ

Τα σκληρά συστατικά όπως το γλυκολικό οξύ ή τρετινοΐνη μπορεί να ερεθίσουν το λεπτό δέρμα των βλεφάρων. Οποιοδήποτε συστατικό ερεθίζει το δέρμα πρέπει να αποφεύγεται. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να χρησιμοποιείς κάτω από τα μάτια είναι μια ενυδατική κρέμα. Θα νιώσεις το δέρμα σου υγιές και χωρίς ερεθισμούς.

Ρετινόλη

Η Ρετινόλη είναι ένα πολύ αποτελεσματική ουσία για μερικούς τύπους δέρματος, για άλλους όμως είναι πάρα πολύ σκληρή. Σε μερικούς τύπους δέρματος η ρετινόλη μπορεί να εμφανίσει φλεγμονή ή ερεθισμό.Αν σου προκαλέσει ερεθισμό διέκοψε αμέσως την χρήση.

Πως εφαρμόζονται οι κρέμες για μαύρους κύκλους

  • Προσπάθησε να αποφύγεις την εφαρμογή της κρέμας ματιών πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων,γιατί το προϊόν θα καταλήξει στα μάτια σου.
  • Απόφυγε να τραβάς ή να τρίβεις το δέρμα γύρω από το μάτια. Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ πιο ευαίσθητο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου.
  • Εφάρμοσε την κρέμα με απαλές κινήσεις και κάνε μασάζ με κυκλικά χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα σου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *