Για ένα λαμπερό βαθιά ενυδατωμένο πρόσωπο στις γιορτές!

ενυδατωμένο πρόσωπο

MesoVital & NEOTIS

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες μας θέλουμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές.Η θεραπεία με MesoVital  θα σας χαρίσει ένα λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο πρόσωπο στις γιορτές. Το κλειδί για τη γενική αίσθηση ευημερίας μας είναι η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός μας.

Και το κλειδί για αυτό είναι μια ουσία αποκαλούμενη υαλουρονικό οξύ. Αυτό υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος κρατώντας το δέρμα μας σταθερό, εύπλαστο και υγιές. Εντούτοις,  δεδομένου ότι γερνάμε τα δερματικά μας κύτταρα χάνουν την ικανότητά τους να παράγουν αυτήν την πολύ σημαντική ουσία. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού είναι το δέρμα μας να γίνεται ξηρότερο,  λεπτότερο  και με μειωμένο όγκο. Δέρμα που μπορεί τόσο εύκολα «φανερώσει» την ηλικία μας.

 

Το MesoVital είναι ένα νέο προϊόν που στοχεύει στην ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Παρέχει  βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω και έτσι βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και  ελαστίνης,  διατηρώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες Ο2 που απελευθερώνονται σε περιόδους stress, από το κάπνισμα , το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel, και όταν εισάγεται στο δέρμα – σε πολύ μικρές ποσότητες με μια λεπτή βελόνα – δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση.

Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προετοιμασία, η θεραπεία με MesoVital χαρακτηριστικά διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά.

Σύσφιξη, ανάπλαση και  ανανέωση του δέρματος, με τη δύναμη της μεσοθεραπείας!

MesoVital & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το MesoVital σε όλες τις περιοχές που «δείχνουν» την ηλικία μας: στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο décolletage, καθώς και στο σώμα: στα χέρια, στα μπράτσα, στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών και πάνω από τα γόνατα.

Τους τελευταίους μήνες έχει κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν μικρότερης συγκέντρωσης και λεπτότερων μορίων του προϊόντος MesoVital, το Restylane VitalLight ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση στο λεπτό δέρμα, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια, χείλια, λαιμό, decolletage και χέρια, και μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την  γενικότερη εικόνα και σύσταση του δέρματος. Για πρώτη φορά, η εταιρεία συστήνει επίσης τη χρήση του προϊόντος αυτού ως προληπτική θεραπεία για το δέρμα που είναι αυτό ακόμα σε καλή κατάσταση – αυτό των νεώτερων ασθενών.

Μια αρχική εντατική θεραπεία με MesoVital® και Restylane Vital Light περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες  κάθε 2-3 εβδομάδες. Επειδή το Meso Vital® απελευθερώνει το υαλουρονικό οξύ βαθμιαία για μια χρονική περίοδο, η θεραπεία συντήρησης γίνεται με μια μόνο συνεδρία κάθε 4-6 μήνες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πόσο συχνά μπορείτε να επαναλαμβάνετε την θεραπεία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία με Meso Vital® τόσο συχνά όσο την αισθάνεστε απαραίτητη.

www.neotis.gr

Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.