Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

Λύσεις σε 14 προβλήματα ομορφιάς!

Λύσεις σε 14 προβλήματα ομορφιάς!

Λύσεις σε 14 προβλήματα ομορφιάς!

Αv παρουσιαστούν προβλήματα ομορφιάς, υπάρχουν λύσεις. Πχ αν σας τελείωσε ένα ζωτικής σημασίας προϊόν ή αν σας λείπει η έμπνευση για το πώς θα τονίσετε την εμφάνισή σας, οι ακόλουθες λύσεις είναι ό,τι χρειάζεστε!

01/Τελείωσε το ασετόν

Αν θέλετε να βάψετε ξανά τα νύχια σας. αλλά σας έχει τελειώσει το ασετόν, δοκιμάστε να καλύψετε ένα νύχι κάθε φορά με μια ανοιχτή βάση. Αφήστε να στεγνώσει μερικά δευτερόλεπτα, πιέστε ένα πανάκι στο νύχι και τραβήξτε το με μιας. Η στρώση βάσης και το χρωματιστό βερνίκι θα βγουν από τη γρήγορη και απότομη κίνηση.


02/Ολόισιες βλεφαρίδες

Επενδύστε σε ένα σετ ψαλιδιών για βλεφαρίδες, αφού πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση των ματιών σας. Πιέστε ελαφρά τις βλεφαρίδες σας στο ψαλίδι προτού βάλετε τη μάσκαρα, διαφορετικά κινδυνεύετε να βγάλετε τις βλεφαρίδες. Οι γυριστές βλεφαρίδες μοιάζουν χοντρότερες και αυτό ανοίγει τα μάτια σας.

03/Ανομοιόμορφη πούδρα

Αν βάζετε την πούδρα σας απαλά στο δέρμα όπου μόλις έχετε βάλει ενυδατική κρέμα ή πάνω από τη βάση που έχετε απλώσει με ένα καθαρό σφουγγαράκι, θα είναι τέλεια. Ελέγξτε αν η πούδρα ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός σας. Προτού αγοράσετε, βάλτε λίγη πούδρα στο δέρμα σας σε φυσικό φως ημέρας για να δείτε αν ταιριάζει.

04/Λεκιασμιένα νύχια

Τα λεκιασμένα νύχια οφείλονται συνήθως στη χρήση σκούρων βερνικιών χωρίς προστατευτική ανοιχτόχρωμη βάση. Δοκιμάστε τα λιγότερο έντονα βερνίκια, αφού δεν περιέχουν τόση πολλή χρωστική και δεν κινδυνεύουν να λεκιάσουν τα νύχια σας. Βάζετε μια στρώση ανοιχτής βάσης κάτω από το βερνίκι.

05/Ξερή μιάσκαρα

Αυτό συνήθως σημαίνει ότι η μάσκαρα είναι παλιά και ότι το λάδι που τη διατηρεί κρεμώδη έχει εξατμιστεί. Προσπαθήστε να μην μπαίνει αέρας στο μπουκαλάκι, γι’ αυτό τοποθετήστε προσεκτικά το πώμα, και αντικαταστήστε τη μάσκαρα μετά λίγους μήνες. Αν στις βλεφαρίδες σας υπάρχουν κομμάτια ξερής μάσκαρας, καθαρίστε την και αρχίστε από την αρχή.

Λύσεις σε 14 προβλήματα ομορφιάς!

06/Κραγιόν που λιώνει

Αν βγαίνετε έξω και το κραγιόν σας αρχίσει να λιώνει λόγω ζέστης, περάστε από πάνω λίγη ελαφριά πούδρα. Έτσι, ()α αποκτήσει λίγο πιο ξηρή υφή και ()α παραμείνει στη θέση του για μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης, η ελαφριά πούδρα του δώσει και ένα όμορφο ματ τελείωμα.

07/Μουντζουρωμένο άιλαϊνερ

Καθαρίστε την περιοχή κάτω από τα μάτια με μια μπατονέτα που έχετε βουτήξει σε γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών. Περάστε την στην προβληματική περιοχή για να φύγουν οι μουντζούρες και βάλτε ξανά πούδρα. Στο μέλλον, να θυμάστε να βάζετε λίγη ελαφριά πούδρα πάνω από το άιλαϊνερ για να αποφεύγετε τις μουντζούρες.

08/Εμφάνιση κηλίδων

Αρχίστε σβήνοντας την κηλίδα, περνώντας την με ένα απαλό στυπτικό. Βάλτε το κονσίλερ πάνω στην κηλίδα ή το στίγμα και καθαρίστε τις άκρες με μια καθαρή μπατονέτα. Σταθεροποιήστε απλώνοντας λίγη ελαφριά πούδρα.

09/Κόκκινο δέρμα ή ενοχλητικές κοκκινίλες

Το κόκκινο χρώμα του δέρματος μπορεί να σβήσει αν απλώσετε στο δέρμα σας μια πρασινωπή βάση. Βάλτε λίγη, μόνο στις περιοχές που πραγματικά χρειάζεται. Η πράσινη χριοστική στην κρέμα εξουδετερώνει το κόκκινο του δέρματός σας. Ωστόσο, για να μη μοιάζετε σαν φάντασμα πρέπει να απλώσετε μια ελαφριά στρώση από τη συνήθη σας βάση πάνω από την πρασινωπή και να την σταθεροποιήσετε με λίγη ελαφριά πούδρα. Το τέχνασμα αυτό είναι καλό και για την κάλυψη περιστασιακών στιγμάτων ή κηλίδων.

10/Σκασμένα χείλη

Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα, δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε ένα λείο τελείωμα στο κραγιόν σας. Περάστε τα χείλη σας με βαζελίνη και αφήστε. την για 10 λεπτά ώστε να μαλακώσει τα σκασμένα χείλη. Μετά καλύψτε τον αντίχειρά σας με ένα νωπό πανάκι από φανέλα και κάντε μασάς στα χείλη σας. Έτσι, απομακρύνετε τη βαζελίνη και τα κομμάτια νεκρού δέρματος από τα χείλη σας.

Λύσεις σε 14 προβλήματα ομορφιάς!

11/Κραγιόν που τρέχει

Χρησιμοποιήστε μολύβι για τα χείλη για να μην τρέχει το κραγιόν σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών και βάλτε το κραγιόν σας με πινέλο. Επιλέξτε ένα ματ κραγιόν σχετικά υγρής υφής, αφού δεν τρέχει τόσο εύκολα. Επίσης, απλώστε. λίγη πούδρα πάγιο και από τα χείλη.

12/Μουντζουρωμένη μάσκαρα

Αν η μάσκαρα μοιάζει να τρέχει στο δέρμα σας, δημιουργώντας “μαυρισμένα μάτια”, βεβαιωθείτε πρώτα ότι χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Προσπαθήστε να κρατάτε ένα πανάκι κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες την ώρα που βάζετε τη μάσκα- για να μην ακουμπήσει στο δέρμα σας. Μπορείτε επίσης, να βουτήξετε μία μπατονέτα σε γαλάκτωμα ματιών και να αφαιρέσετε γρήγορα τα στίγματα προτού στεγνώσει η μάσκαρα στο δέρμα σας. Για να αφαιρέσετε την πλεονάζουσα μάσκαρα βάλτε ένα πανάκι ανάμεσα στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σας και ανοιγοκλείστε τα μάτια σας δυο-τρεις φορές.

13/Κόκκινα μάτια

Τα κόκκινα μάτια οφείλονται στη διόγκωση αιμοφόρων αγγείων στην επιφάνεια του ματιού, που προκαλείται από έλλειψη ύπνου, μακρόχρονη παραμονή μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, η ατμόσφαιρα με πολύ καπνό η από μόλυνση. Αν το πρόβλημα επιμένει, συμβουλευθείτε το γιατρό σας ή ζητήστε, από τον oπτικό σας να σας εξετάσει για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Περιστασιακά. μπορείτε να χρησιμοποιείτε κολλύριο για να αποκαταστήσετε τη δροσερή λάμψη ματιών σας.

14/Γραμμές και ίχνη της βάσης

Αν βρίσκετε εμφανείς γραμμές στη βάση σας στα σημεία του σαγονιού, ή του περιγράμματος των μαλλιών, δουλέψτε τις καλά με ένα σφουγγαράκι καλλυντικών. Κάντε το σε φυσικό φως ημέρας για να ελέγξετε το τελείωμα. Μετά απλώστε την πούδρα σας, όπως συνήθως.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *