Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου

Λευκό μολύβι ματιών: Πως θα το προσθέσετε στο μακιγιάζ σας

Λευκό μολύβι ματιών: Πως θα το προσθέσετε στο μακιγιάζ σας

Λευκό μολύβι ματιών: Πως θα το προσθέσετε στο μακιγιάζ σας

Το λευκό μολύβι ματιών έχει επιστρέψει και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας! Δίνουν ζωντάνια και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αλλά και διαφορετικό αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια. Δείτε παρακάτω όλα τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ολοκληρωμένες και υπέροχες εμφανίσεις με τη βοήθεια του.


Βάψτε τη βάση του βλεφάρου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λευκό eyeliner για να ευθυγραμμίσετε την γραμμή αυτή και να ανασηκώσετε αμέσως το βλέμμα σας κάνοντας τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Είναι άλλωστε κάτι που κάνουν οι γυναίκες από την Ασία καθώς ξέρουν πως τους μεγαλώνει τα μάτια και τα κάνει πιο φωτεινά. Εάν έχετε σκούρο τόνο δέρματος, μπορεί να πιστεύετε ότι το λευκό eyeliner θα δώσει μια αντίθεση ή μια μη κολακευτική εμφάνιση. Αυτό δεν ισχύει αν το σετάρετε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας κάνοντας το σε nude τόνους.

Η σκιά μέσα

Χρησιμοποιήστε το λευκό eyeliner ή μολύβι και απλώστε το σε όλη την περιοχή των βλεφάρων. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σκληρό πινέλο για σκιές ματιών ή το δάχτυλο σας και ανακατέψτε το απαλά για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Τώρα χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας σκιά ματιών για να δημιουργήσετε ένα στιγμιαίο pop αποτέλεσμα. Η λευκή βάση θα αποτρέψει το “τσαλάκωμα” των σκιών σας και επίσης θα την κάνει να διαρκέσει περισσότερο.

Τέχνη

Μερικές από τις αγαπημένες εμφανίσεις με eyeliner περιλαμβάνουν εφαρμογή μακριά από τις γραμμές των βλεφαρίδων σας (πάνω ή κάτω). Μπορείτε να παίξετε με διαφορετικά σχήματα και γραμμές στα μάτια σας εάν αυτό που λαχταράτε είναι μια αίσθηση διαστάσεων. Η ευκρίνεια της λευκής γραμμής που τοποθετείται πάνω από την πτυχή του βλεφάρου, ενώ παράλληλα ακουμπάει και σε αυτό δείχνει ότι η σκέψη έξω από το κουτί μπορεί ακόμα να δείχνει καλόγουστη. Σχεδιάστε προσεκτικά τη γραμμή πάνω από την πτυχή με μία κίνηση, διασφαλίζοντας ότι η επένδυση παραμένει λεπτή σε σχήμα.

Επενδύοντας στο κλασικό

Μπορεί το μαύρο -όπως είπαμε- να είναι ο βασιλιάς στα μολύβια ματιών και στα eyeliner αλλα όταν συνδυαστεί με το λευκό τότε ο συνδυασμός είναι ακαταμάχητος. Αφού, λοιπόν, κάνετε την κλασική επένδυση σας στο μαύρο, μπορείτε από πάνω να δημιουργήσετε μια όμοια λευκή γραμμή. Αυτό θα δώσει έμφαση, βάθος αλλά και θα σκιαγραφήσει το μάτι σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Όσο για το πάχος, εδώ μπορείτε να κάνετε πραγματικά ότι σας αρέσει περισσότερο.

Απλή γραμμή

Ενισχύστε μια βασική makeup εμφάνιση με λευκή επένδυση. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να είστε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς οι άνθρωποι ξαφνικά θα παρατηρήσουν τη λεπτή πολυπλοκότητα όταν ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά. Σχεδιάστε μια ομαλή γραμμή στο επάνω βλέφαρο σας με ένα λευκό eyeliner ή μολύβι και δείτε πως τα ανοιχτά χρώματα όντως αυξάνουν το χώρο και ανοίγουν το βλέμμα. Το απλό είναι πολλές φορές και το πιο εντυπωσιακό.

 

Εσωτερική γωνία

Ένας από τους πιο χρήσιμους τρόπους για να φορέσετε λευκό eyeliner είναι στις εσωτερικές σας γωνίες, βοηθώντας να φωτίσετε αποτελεσματικά την όψη των ματιών σας. Το υπέροχο με τη λευκή επένδυση είναι ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε συνδυασμό σκιάς ματιών επιλέξετε—είναι όσο πιο ευέλικτο μπορεί να είναι και φαίνεται υπέροχο με οτιδήποτε. Εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες κάθε ματιού αφού κάνετε τη σκιά ματιών σας και μετά ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις από την αγαπημένη σας mascara.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *