Πέμπτη, 18 Απριλίου

Λύσεις σε μικρά προβλήματα ομορφιάς

Λύσεις σε μικρά προβλήματα ομορφιάς Αν κάνατε ένα λάθος ομορφιάς, αν σας τελείωσε ένα ζωτικής σημασίας προϊόν ή αν σας λείπει η έμπνευση για το πώς θα διορθώσετε την εμφάνισή σας,σας έχουμε τις λύσεις για μικρά προβλήματα ομορφιάς.Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ακολουθήσετε!

Προβλήματα με τα μάτια και φρύδια:Μάσκαρα,βλεφαρίδες,άιλαϊνερ,κόκκινα μάτια

Ολόισιες βλεφαρίδες Επενδύστε σε ένα σετ ψαλιδιών για βλεφαρίδες, αφού πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση των ματιών σας. Πιέστε ελαφρά τις βλεφαρίδες σας στο ψαλίδι προτού βάλετε τη μάσκαρα, διαφορετικά κινδυνεύετε να βγάλετε τις βλεφαρίδες. Οι γυριστές βλεφαρίδες μοιάζουν χοντρότερες και αυτό ανοίγει τα μάτια σας. vlefarides

Ξερή μάσκαρα Αυτό συνήθως σημαίνει ότι η μάσκαρα είναι παλιά και ότι το λάδι που τη διατηρεί κρεμώδη έχει εξατμιστεί. Προσπαθήστε να μην μπαίνει αέρας στο μπουκαλάκι, γι’ αυτό τοποθετήστε προσεκτικά το πώμα, και αντικαταστήστε τη μάσκαρα μετά λίγους μήνες. Αν στις βλεφαρίδες σας υπάρχουν κομμάτια ξερής μάσκαρας, καθαρίστε την και αρχίστε από την αρχή.

Μουτζουρωμένη μάσκαρα Αν η μάσκαρα μοιάζει να τρέχει στο δέρμα σας, δημιουργώντας “μαυρισμένα μάτιά “, βεβαιωθείτε πρώτα ότι χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Προσπαθήστε να κρατάτε ένα πανάκι κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες την ώρα που βάζετε τη μάσκαρα, για να μην ακουμπήσει στο δέρμα σας. Μπορείτε επίσης, να βουτήξετε μία μπατονέτα σε γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών και να αφαιρέσετε γρήγορα τα στίγματα προτού στεγνώσει η μάσκαρα στο δέρμα σας. Για να αφαιρέσετε την πλεονάζουσα μάσκαρα, βάλτε: ένα πανάκι ανάμεσα στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σας και ανοιγοκλείστε τα μάτια σας δυο-τρεις φορές.

Μουντζουρωμένο άιλαϊνερ Καθαρίστε την περιοχή κάτω από τα μάτια με μια μπατονέτα που έχετε βουτήξει σε γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών. Περάστε την στην προβληματική περιοχή για να φύγουν οι μουντζούρες και βάλτε ξανά πούδρα. Στο μέλλον, να Θυμάστε να βάζετε λίγη ελαφριά πούδρα πάνω από το άιλαϊνερ για να αποφεύγετε τις μουντζούρες.

Κόκκινα μάτια Τα κόκκινα μάτια οφείλονται στη διόγκωση των αιμοφόρων αγγείων στην επιφάνεια του ματιού, που προκαλείται από έλλειψη ύπνου, μακρόχρονη παραμονή μπροστά σε; ηλεκτρονικό υπολογιστή, ατμόσφαιρα με πολύ καπνό ή από μόλυνση. Αν το πρόβλημα επιμένει, συμβουλευθείτε το γιατρό σας ή ζητήστε από τον οπτικό σας να σας εξετάσει για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Περιστασιακά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κολλύριο για να αποκαταστήσετε τη δροσερή λάμψη των ματιών σας.

Κρεμασμένα μάτια Για να κάνετε τα κρεμασμένα μάτια να φαίνονται ανεβασμένα, περάστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών σε ολόκληρο το βλέφαρο. Μετά απλώστε λίγη σκιά ματιών με μια καθαρή μπατονέτα κάτω από τα μάτια σας, τραβώντας την λίγο προς τα επάνω. Βάλτε πρόσθετες στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες ακριβώς πάνω από την ίριδα του ματιού για να προσελκύσετε, την προσοχή στο κέντρο του ματιού σας.

Πολύ βγαλμένα φρύδια Επιλέξτε μια φυσική καφετιά σκιά ματιών. Βάλτε λίγη ομοιόμορφα με ένα πινέλο για τα φρύδια με λεπτές τρίχες με μικρές δυνατές πινελιές κατά μήκος του φρυδιού. Επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν είναι συχνά απείθαρχες, μπορείτε να βάλετε μια ελαφριά στρώση διάφανης μάσκαρας για να τις κρατήσετε στη θέση τους. Προσπαθήστε να αγνοήσετε τις περιστασιακές μόδες για πολύ βγαλμένα φρύδια. Οι μόδες δεν κρατάνε πολύ, αλλά τα φρύδια μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να ξαναβγούν! fridia

Ανάστατα φρύδια Τακτοποιήστε.τα, βγάζοντάς τα συχνά με το τσιμπιδάκι. Η ιδανική στιγμή είναι μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι σας έχουν ανοίξει από τη θερμότητα. Επίσης, καλή στιγμή είναι και προτού κοιμηθείτε, αφού δε Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του κοκκινισμένου δέρματος! Χτενίστε γρήγορα τα φρύδια στη θέση τους για να δείτε το φυσικό τους σχήμα. Μετά βγάλτε τις τριχούλες μία-μία με τη φορά που φυτρώνουν. Αφαιρέστε πρώτα αυτές ανάμεσα στα φρύδια και μετά τις διάσπαρτες στην άκρη του φρυδιού. Γενικά, μην αφαιρείτε αυτές πάνω από το φρύδι.  

Προβλήματα με τα νύχια Τελείωσε το ασετόν Αν Θέλετε να βάψετε ξανά τα νύχια σας, αλλά σας έχει τελειώσει το ασετόν, δοκιμάστε να καλύψετε ένα νύχι κάθε φορά με μια ανοιχτή βάση. Αφήστε να στεγνώσει μερικά δευτερόλεπτα, πιέστε ένα πανάκι στο νύχι και τραβήξτε το με μιας. Η στρώση βάσης και το χρωματιστό βερνίκι Θα βγουν από τη γρήγορη και απότομη κίνηση.

Λεκιασμένα νύχια Τα λεκιασμένα νύχια οφείλονται συνήθως στη χρήση σκούρων βερνικιών χωρίς προστατευτική ανοιχτόχρωμη βάση. Δοκιμάστε τα λιγότερο έντονα βερνίκια, αφού δεν περιέχουν τόση πολλή χρωστική και δεν κινδυνεύουν να λεκιάσουν τα νύχια σας. Βάζετε μια στρώση ανοιχτής βάσης κάτω από το βερνίκι. provlhmata-sta-nyxia

Νύχια που μοιάζουν άρρωστα Μερικές φορές, όσο δυνατά κι αν είναι τα νύχια σας, η συνολική τους εμφάνιση μπορεί να χαλάει από τις κιτρινισμένες άκρες. Μπορείτε αμέσως να τα βελτιώσετε, περνώντας ένα λευκό μολύβι για μανικιούρ κάτω από την ελεύθερη άκρη του νυχιού για να φαίνονται καθαρότερα. Συνδυάστε μια στρώση διαφανούς βερνικιού για μια δροσερή, φυσική εικόνα των νυχιών σας.

Προβλήματα με ρουζ,μεικ απ,κραγιόν,πούδρα

Ανομοιόμορφη πούδρα Αν βάζετε την πούδρα σας απαλά στο δέρμα όπου μόλις έχετε βάλει ενυδατική κρέμα ή πάνω από τη βάση που έχετε απλώσει με ένα καθαρό σφουγγαράκι, θα είναι τέλεια. Ελέγξτε αν η πούδρα ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός σας. Προτού αγοράσετε, βάλτε λίγη πούδρα στο δέρμα σας σε φυσικό φως ημέρας για να δείτε αν ταιριάζει.

Γραμμές και ίχνη της βάσης μεικ απ .Αν βρίσκετε εμφανείς γραμμές στη βάση σας στα σημεία του σαγονιού, των σιαγόνων ή του περιγράμματος των μαλλιών, δουλέψτε, τις καλά με ένα νωπό σφουγγαράκι καλλυντικών. Κάντε το σε φυσικό φως ημέρας για να ελέγξετε το τελείωμα. Μετά απλώστε την πούδρα σας, όπως συνήθως. entono-royz

Υπερβολικό ρουζ Αν ξεχάσατε το χρυσό κανόνα για τη σταδιακή εφαρμογή του ρουζ, μπορεί να χρειαστεί να σβήσετε μια υπερβολική εφαρμογή χρώματος. Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να απλώσετε με το πινέλο λίγη ελαφριά πούδρα πάνω από την προβληματική περιοχή μέχρι να φτάσετε στην απόχρωση του ρουζ που Θέλετε.

Εμφάνιση κηλίδων στο δέρμα Αρχίστε σβήνοντας την κηλίδα, περνώντας την με ένα απαλό στυπτικό. Βάλτε το κονσίλερ πάνω στην κηλίδα ή το στίγμα και καθαρίστε τις άκρες με μια καθαρή μπατονέτα. Σταθεροποιήστε απλώνοντας λίγη ελαφριά πούδρα.

Κραγιόν που λιώνει Αν βγαίνετε έξω και το κραγιόν σας αρχίσει να λιώνει λόγω ζέστης, περάστε από πάνω λίγη ελαφριά πούδρα. ‘Έτσι, θα αποκτήσει λίγο πιο ξηρή υφή και θα παραμείνει στη θέση του για μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης, η ελαφριά πούδρα θα του δώσει και ένα όμορφο ματ τελείωμα.

Κραγιόν που τρέχει Χρησιμοποιήστε μολύβι για τα χείλη για να μην τρέχει το κραγιόν σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών και βάλτε το κραγιόν σας με πινέλο. Επιλέξτε ένα ματ κραγιόν σχετικά ξηρής αφής, αφού δεν τρέχει τόσο εύκολα. Επίσης, απλώστε λίγη πούδρα πάνω και γύρω από τα χείλη.

Προβλήματα σε χείλη και δόντια

kitrina dontia

Κίτρινα δόντιαΠρώτα απ’ όλα επισκεφθείτε τον οδοντίατρο για τους τακτικούς ελέγχους και τον εκτενή καθαρισμό. Πάρτε κουράγιο, τα κίτρινα δόντια είναι συνήθως σκληρότερα από τα κατάλευκα! Για να φαίνονται πιο λευκά, αποφύγετε τα κοραλλί ή σε καφετιές αποχρώσεις κραγιόν. Τα διάφανα ροζ ή τα κόκκινα Θα κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

Σκασμένα χείλη Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα και δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε ένα λείο τελείωμα στο κραγιόν σας. Περάστε το χείλη σας με βαζελίνη και αφήστε την για 10 λεπτά ώστε να μαλακώσει το σκασμένα χείλη. Μετά καλύψτε τον αντίχειρά σας με ένα νωπό πανάκι από φανέλα και κάντε μασάζ στα χείλη σας. “Έτσι, Θα απομακρύνετε τη βαζελίνη καθώς και τα κομμάτια νεκρού δέρματος από τα χείλη σας.

Προβλήματα στο δέρμα 

Κόκκινο δέρμα.Το κόκκινο χρώμα του δέρματος μπορεί να σβήσει αν απλώσετε στο δέρμα σας μια πρασινωπή βάση. Βάλτε λίγη, μόνο στις περιοχές που πραγματικά χρειάζεται. Η πράσινη χρωστική στην κρέμα εξουδετερώνει το κόκκινο του δέρματος σας. Ωστόσο, για να μη μοιάζετε σαν φάντασμα, πρέπει να απλώσετε μια ελαφριά στρώση από τη συνήθη σας βάση πάνω από την πρασινωπή και να την σταθεροποιήσετε με λίγη ελαφριά πούδρα. Το τέχνασμα αυτό είναι καλό και για την κάλυψη των περιστασιακών στιγμάτων ή κηλίδων.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την >>Ομορφιά

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *