Πέμπτη, 18 Απριλίου

Μακιγιάζ χειλιών ανάλογα το σχήμα τους!

Μακιγιάζ χειλιών ανάλογα το σχήμα τους!

Μακιγιάζ χειλιών ανάλογα το σχήμα τους!

Βρείτε τι σχήμα χειλιών έχετε και ακολουθήστε τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το σωστό μακιγιάζ και να τα αναδείξετε!01/Τα γεμάτα χείλη ανήκουν σίγουρα στο πιο τυχερό σχήμα χειλιών, αφού όπως και να τα βάψετε είναι τέλεια. Το μόνο που χρειάζονται είναι να παραμένουν ενυδατωμένα (σκίτσο Νο 1).

02/Τα λεπτά χείλη χρειάζονται οπωσδήποτε περίγραμμα στον ίδιο τόνο με εκείνο του κραγιόν ή των χειλιών. Ακολουθώντας την άσπρη γραμμή πάνω από το περίγραμμα των χειλιών και χωρίς να βγαίνετε έξω από αυτή. Η λάμψη επίσης που προσφέρει το lip gloss μπορεί να τα κάνει να φαίνονται πιο juicy.

Επίσης, καλό θα είναι να αποφεύγετε τις σκούρες αποχρώσεις σε μολύβι χειλιών γιατί τότε τα χείλη φαίνονται ακόμα πιο λεπτά. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε το εξής: κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σε απόχρωση έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών και μετά γεμίστε τα χείλη με το μολύβι (σκίτσο Νο 2).

03/Αν το πάνω χείλος σας είναι πιο μεγάλο από το κάτω, τότε θα κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας ακριβώς πάνω στη γραμμή τους. Ενώ στο κάτω χείλος θα κατεβάσετε λίγο το περίγραμμα τονίζοντας την άσπρη γραμμή τους (σκίτσο Νο 3).

Σχήμα χειλιών και μακιγιάζ

04/Αν το κάτω χείλος σας είναι πιο μεγάλο, τότε κάντε το περίγραμμά του ακριβώς πάνω στη γραμμή. Ενώ στο πάνω χείλος ανεβάστε το λίγο τονίζοντας την άσπρη γραμμή. Στο κέντρο του άνω χείλους μπορείτε επίσης να βάλετε λίγο άσπρο μολύβι για να τα κάνετε πιο μεγάλα (σκίτσο Νο 4).

05/Αν τα χείλη σας έχουν στρογγυλό σχήμα, το ιδανικό είναι να προσέχετε τις γωνίες τους, αφού είναι πολύ εύκολο να «φεύγει» το χρώμα (σκίτσο Νο 5).

06/Αν το σχήμα των χειλιών σας είναι μεγάλο, μπορείτε να πειραματιστείτε άνετα με τις σκούρες αποχρώσεις. Εννοείται ότι δεν χρειάζεστε τη λάμψη που χαρίζει ένα gloss (σκίτσο Νο 6).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *