Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Μακιγιάζ για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια; Μήπως επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση σας;Σήμερα θα μάθετε να κρύβετε τους μαύρους κύκλους με το κατάλληλο μακιγιάζ!

Θα χρειαστείτε: 1 κονσίλερ.

Η απόχρωση που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το χρώμα του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ σε μορφή στικ για πιο εύκολη εφαρμογή αρκετά πιο ανοιχτό από το make up σας.Ένα πινελάκι μικρό με μακριές τρίχες. Ένα σφουγγαράκι ειδικό για make up με γωνίες και το φον ντε ντεν σας 
Αφού έχετε απλώσει το φον ντε ντεν σας, Βάλτε κονσίλερ κάτω από το μάτι δημιουργώντας ένα ανάποδο τρίγωνο ως εξής:

Μία γραμμή κάτω από το μάτι παράλληλα, και ενώστε άλλες δύο γραμμές, η μία από την εσωτερική γωνία του ματιού διαγώνια μέχρι την άκρη της μύτης, και ενώστε διαγώνια μία γραμμή προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Απλώστε το προϊόν μαλακά με ένα πινελάκι με μακριές τρίχες σε όλο αυτό το σημείο μέχρι κάτω από τις βλεφαρίδες. Συνεχίστε πάνω από το μάτι σε μία ευθεία ακριβώς κάτω από το φρύδι. Η πτυχή μεταξύ εσωτερικής γωνίας του ματιού και μύτης χρειάζεται επίσης κονσίλερ για να φωτιστεί. Με το σφουγγαράκι ή με τα ακροδάχτυλά σας απλώστε μικρή ποσότητα φον ντε ντεν πάνω από το κονσίλερ μαλακά σε απόσταση 3 με 4 πόντους κάτω από το μάτι για να ενωθεί σταδιακά το χρώμα και να μην φαίνεται έντονα η διαφορά.

Τελειώστε με μια διάφανη πούδρα την οποία θα βάλετε γύρω από το μάτι για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα: Τα μάτια φωτίζονται, δείχνουν ξεκούραστα, ανυψώνονται και οι μαύροι κύκλοι έχουν εξαφανιστεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *