Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου

Μακιγιάζ και εποχές:Εσύ ποια εποχή του χρόνου είσαι;

Μακιγιάζ και εποχές

Μακιγιάζ και εποχές:Εσύ ποια εποχή του χρόνου είσαι;

Η επιλογή του μακιγιάζ είναι δύσκολη υπόθεση.Ενώ μερικές αποχρώσεις μπορούν να τονίσουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά μας,μερικές άλλες φέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.Η επιλογή του σωστού μακιγιάζ εξαρτάτε κυρίως από τον τύπο της επιδερμίδας μας,το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας.

Το beauty secrets θα σου παρουσιάσει σήμερα ένα αρκετά κατατοπιστικό φωτογραφικό οδηγό για να μάθεις ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει .Κάθε ένα μακιγιάζ που ακολουθεί,αντιστοιχεί σε μια εποχή. Μακιγιάζ και εποχές:Εσύ ποια εποχή του χρόνου είσαι;Ρίξε μια ματιά και μοιράσου τις απόψεις σου μαζί μας!Χρωματικός τύπος καλοκαίρι

Το κορίτσι με τον χρωματικό τύπο καλοκαίρι έχει συνήθως μια δροσερή και απαλή εμφάνιση με ήρεμα και αριστοκρατικά χαρακτηριστικά. Οι δροσεροί και απαλοί τόνοι στο μακιγιάζ είναι η καλύτερη επιλογή.Οι θερμές αποχρώσεις,του ροδάκινου, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως συμπλήρωμα.

Απόχρωση δέρματος

Το make up μπορεί να είναι δροσερό ροζ και όχι έντονο ή ζεστό μπεζ. Στα «καλοκαιρινά» κορίτσια, δεν ταιριάζει το έντονο ροζ make up γιατί θα δώσει στο δέρμα τους μια ανθυγιεινή κοκκινωπή λάμψη. Ένα μπεζ make up είναι επομένως καλύτερο.

Φρύδια

Ακόμα κι αν έχεις ζεστές χρυσές μπούκλες στα μαλλιά σου, τα φρύδια σου δείχνουν ακόμα καλύτερα με ψυχρές αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε μια σκιά για τα φρύδια σε ψυχρή καφέ απόχρωση.

Ρουζ και μακιγιάζ ματιών

Σε αντίθεση με τη βάση, εφαρμόσαμε μια δροσερή σκιά ροζ για να υπογραμμίσουμε τη φρέσκια και υγιή εμφάνιση του δέρματος. Οι ζεστοί τόνοι, αντίθετα, κάνουν το δερμα να φαίνεται κουρασμένο και θαμπό.

Οι ζεστές πρασινωπές αποχρώσεις σκιάς τονίζουν την ερυθρότητα του δέρματος, ενώ οι ροζ-καφέ αποχρώσεις με απαλό λευκό στη γωνία του ματιού και κάτω από το φρύδι προσθέτουν φρεσκάδα στην εικόνα.

Χείλι

Στην αριστερή πλευρά εφαρμόσαμε ένα δροσερό, αλλά τολμηρό φούξια κραγιόν. Δεν ταιριάζει στη συνολική εικόνα, είναι πολύ φωτεινό και τραβάει πολλή την προσοχή. Δεξιά, χρησιμοποιήσαμε ένα έντονο κόκκινο κοράλλι ταιριάζει πολύ στο όλο σύνολο.

Μακιγιάζ και εποχές:Εσύ ποια εποχή του χρόνου είσαι;

Χρωματικός τύπος άνοιξη

Το κορίτσι με τον χρωματικό τύπο άνοιξη έχει συνήθως απαλές, αποχρώσεις με λεπτό φωτεινό δέρμα και φακίδες.

Απόχρωση δέρματος

Επιλέγουμε ένα ελαφρύ και ζεστό μπεζ για βάση. Ένας ψυχρός τόνος βάσης δεν ταιριάζει στο ζεστό και φωτεινό δέρμα του μοντέλου.

Ρουζ και μακιγιάζ ματιών

Οι ψυχρές ροζ αποχρώσεις κάνουν το δέρμα να φαίνεται ελαφρώς κόκκινο, γι ‘αυτό βάλαμε ένα ροζ ζεστό ροδακινί για ρουζ και σκιά.

Χείλι

Το κραγιόν στα αριστερά υπογραμμίζει τον κόκκινο τόνο του δέρματος,δεν ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών και των ματιών. Το ζεστό κόκκινο στα δεξιά, όμως, κάνει το κορίτσι με τον χρωματικό τύπο άνοιξη, να φαίνεται πιο φωτεινό, και ελκυστικό.Επίσης αναδεικνύει την υγιή φρέσκια όψη του δέρματος της και τη λάμψη στα μάτια της.

Μακιγιάζ και εποχές:Εσύ ποια εποχή του χρόνου είσαι;

Χρωματικός τύπος φθινόπωρο

Το κορίτσι με τον χρωματικό τύπο φθινόπωρο έχει μια ζεστή εμφάνιση που είναι γεμάτη αντιθέσεις, χρυσές αποχρώσεις στα μαλλιά και καστανά σκούρα μάτια.

Απόχρωση δέρματος

Ένα ψυχρό ροζ make up κάνει το πρόσωπο θαμπό και κόκκινο. Επιλέγουμε ένα ζεστό μπεζ make up που είναι ιδανικό.

Φρύδια

Οι ζεστές αποχρώσεις των φρυδιών ταιριάζουν καλύτερα στον χρωματικό τύπο του φθινόπωρου. Ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών, ενώ η κοκκινωπή-καφέ απόχρωση τονώνει τις ίριδες των ματιών.

Ρουζ και μακιγιάζ των ματιών

Μια κρύα ροζ σκιά υπογραμμίζει την ερυθρότητα του δέρματος, ενώ οι ζεστοί τόνοι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Επιλέξαμε ένα ρουζ στο χρώμα της φράουλας.

Για σκιά επιλέξαμε μια ζεστή και βαθιά απόχρωση του πράσινου,σε μια πρασινωπή-χρυσή απόχρωση. Μια κρύα μοβ απόχρωση θα τόνιζε την ερυθρότητα των ματιών.

Χείλι

Οι δροσερές και απαλές ροζ αποχρώσεις χάνονται στο λαμπερό πρόσωπο του μοντέλου.Το πλούσιο κόκκινο κραγιόν συμπληρώνει την εκφραστική εικόνα του χρωματικού τύπου του φθινόπωρου.

Μακιγιάζ και εποχές:Εσύ ποια εποχή του χρόνου είσαι;

Χρωματικός τύπος χειμώνας

Το κορίτσι με χρωματικό τύπο χειμώνα έχει, ανοιχτόχρωμο δέρμα, σκούρα μαλλιά και βαθιά, φωτεινά μάτια. Σε αυτόν τον τύπο ταιριάζουν καλύτερα οι ψυχρές αποχρώσεις.

Απόχρωση δέρματος

Οι ζεστές αποχρώσεις του μπεζ make up κάνουν το δέρμα θαμπό, γι ‘αυτό βάλαμε μια ψυχρή ροζ απόχρωση για βάση.

Φρύδια

Ας αφήσουμε ζεστούς τόνους για τα “ζεστά” κορίτσια με τον χρωματικό τύπο άνοιξη. Τα φρύδια πρέπει να έχουν ψυχρή απόχρωση! Πηγαίνουν καλύτερα με το ψυχρό χρώμα των μαλλιών της και κάνουν την εικόνα της πιο εκφραστική.

Ρουζ και μακιγιάζ ματιών

Το ζεστό ρόδι μπορεί να κάνει αυτό το νεαρό κορίτσι να φαίνεται μεγαλύτερο, γι ‘αυτό επιλέξαμε ένα ανοιχτό ψυχρό που ταιριάζει απόλυτα στις δροσερές αποχρώσεις του δέρματος της.

Οι ζεστές αποχρώσεις δεν ταιριάζουν στο μοντέλο μας. Αλλά όταν βάλαμε μια ψυχρή μοβ σκιά και τη συνδυάσαμε με λευκό, ο “χειμώνας” μας έγινε υπέροχος. Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες έγιναν πιο έντονα και το δέρμα της έγινε πιο φρέσκο.

Χείλι

Το κραγιόν σε ανοιχτή ροζ απόχρωση ολοκληρώνει την εικόνα του κοριτσιού με χρωματικό τύπο χειμώνα το κάνει να φαίνεται φωτεινό και τρυφερό ταυτόχρονα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Κάθε χρωματικός τύπος γυναίκας και μια εποχή!

Πριν και μετά το μακιγιάζ…δες 15 μικρά θαύματα!

Read my lips: Άλλαξε το look σου μόνο με ένα κραγιόν!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *