Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Μακιγιάζ με σκούρα χώματα για μια εκπληκτική βραδιά

Μακιγιάζ με σκούρα χώματα για μια εκπληκτική βραδιά

Μακιγιάζ με σκούρα χώματα για μια εκπληκτική βραδιά

Αν κάποια στιγμή θελήσετε να καταβάλετε ιδιαίτερη για το μακιγιάζ σας και να άρετε όλα τα εμπόδια, ζήσετε μια εκπληκτική βραδιά! Θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε αυτήν την εκπληκτική εμφάνιση, που συνδυάζει ανοιχτά και σκούρα χώματα.
Συμβουλή

Τραβήξτε τα μαλλιά σας από το πρόσωπο για να δουλέψετε άνετα.

1.Βάλτε τη βάση, το κονσίλερ και την πούδρα, είστε έτοιμη να δουλέψετε το μακιγιάζ σας. Περάστε μια σκούρα καφετιά σκιά σε ολόκληρο το βλέφαρο και δουλέψτε την προσεκτικά στην πτυχή του βλεφάρου. Χρησιμοποιήστε σφουγγαράκι, όχι πινέλο και περάστε λίγη ελαφριά πούδρα κάτω
από τα μάτια σας για να συγκρατήσει τις νιφάδες της σκούρας σκιάς που θα πέσουν.

2. Βάλτε λίγη σκιά από την ίδια απόχρωση κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες για να τονίσετε το σχήμα ματιών σας. Αυτό θα δώσει ισορροπημένη όψη στο μακιγιάζ των ματιών σας και θα προσφέρει μια απαλή βάση για το άιλαϊνερ που θα βάλετε μετά. Η έμφαση στην εμφάνιση αυτή δίνεται στη γοητεία και την εντύπωση.

3. Το μαύρο αϊλάινερ είναι αυστηρό στο σκληρό φως της ημέρας, αλλά τέλειο σε απαλό και αισθησιακό φως! Σχεδιάστε προσεκτικά με μολύβι μια λεπτή γραμμή πάνω και κάτω από τις βλεφαρίδες. Για σταθερότητα. σχεδιάστε μια σειρά από μικρές κουκκίδες και μετά ενώστε τις.

4. Για να δημιουργήσετε με τη σκούρα σκιά στα βλέφαρα. περάστε μια περλέ μπεζ σκιά στο κόκαλο του φρυδιού. Δημιουργήστε το αποτέλεσμα σταδιακά. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρας.

5. Χρησιμοποιήστε καφέ-πορτοκαλί ρουζ ή χάλκινη πούδρα για την εμφάνιση αυτή. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας. Απλώστε την στα μήλα και δουλέψτε την μέχρι το περίγραμμα σας.

6. Διατηρώντας τα χείλη ουδέτερα, θα κάνετε την εμφάνιση αυτή πράγματι εντυπωσιακή. Προτιμήστε ένα ροζ-μπεζ μολύβι χειλιών και περάστε το σε ολόκληρα τα χείλη για ένα ματ διακριτικό αποτέλεσμα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *