Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου

Μανικιούρ με gel: Πως να προστατεύσετε τα νύχια σας!

Μανικιούρ με gel: Πως να προστατεύσετε τα νύχια σας!

Μανικιούρ με gel: Πως να προστατεύσετε τα νύχια σας!

Το μανικιούρ με gel μπορεί να δίνει στα νύχια μια όμορφη εμφάνιση, αλλά μπορεί να τα κάνει ξηρά και εύθραυστα. Θέλετε να προστατεύσετε τα νύχια σας από τη φθορά μετά από ένα μανικιούρ με gel; Σας έχουμε τη λύση!
Προστατέψτε τα με ιδικά προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες, διατηρήστε τα γερά ασκώντας υγιεινές συνήθειες, όπως η σωστή διατροφή. Αποφύγετε τις κακές συνήθειες, όπως το ξεφλούδισμα του βερνικιού και το κόψιμο από τα πετσάκια μόνες σας.

1 Περιποίηση των νυχιών σας με προϊόντα

Περιποίηση των νυχιών σας με προϊόντα

Ενυδατώστε τα νύχια σας. Η υγρασία θα βοηθήσει τα νύχια σας να ανακάμψουν μετά από ένα μανικιούρ με gel, το οποίο τα αφαιρεί από τη φυσική τους υγρασία. Μπορείτε να αγοράσετε ενυδατική κρέμα νυχιών σε κατάστημα καλλυντικών. Θα πρέπει να την εφαρμόζετε κάθε μέρα. Εφαρμόστε την στα νύχια σας και στο δέρμα γύρω από αυτά.

Αγοράστε μια ενισχυτική κρέμα νυχιών και επιδερμίδας που περιέχει πεπτίδια, τα οποία ενυδατώνουν και δυναμώνουν  τα νύχια.

Χρησιμοποιήσετε μια κρέμα χεριών για φουλ ενυδάτωση και, στη συνέχεια, βάλτε ένα λάδι για τα πετσάκια γύρω από τα νύχια σας.

Καθώς το πλύσιμο των χεριών ξηραίνει τα νύχια, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Φροντίστε να τα στεγνώσετε καλά μετά το πλύσιμο.

2 Μουλιάζετε τα νύχια σας μια φορά την εβδομάδα.

Μουλιάζετε τα νύχια σας μια φορά την εβδομάδα

Μια φορά την εβδομάδα, μουλιάστε τα νύχια σας σε ζεστό γάλα. Το γάλα λευκαίνει τα νύχια, αφαιρώντας τα υπολείμματα χρώματος. Το γάλα επίσης τα δυναμώνει καθώς απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος.

Ζεστάνετε το γάλα σε ένα μπολ, χρησιμοποιώντας αρκετό γάλα για να βυθίσετε τα νύχια σας. Το γάλα πρέπει να είναι ζεστό στην αφή, αλλά όχι τόσο ζεστό ώστε να μην μπορείτε να ακουμπήσετε άνετα τα δάχτυλά σας σε αυτό.

Μουλιάστε τα νύχια σας για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια τα ξεπλένετε και στεγνώνεστε τα καλά.

Ενυδατώστε τα νύχια σας όταν τελειώσετε.

3 Τρίψτε τα νύχια σας.

Τρίψτε τα νύχια σας.

Τα νύχια μετά από μανικιούρ με gel, μπορεί να έχουν ραβδώσεις και άλλες ανομοιομορφίες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα buffer νυχιών για να εξομαλύνετε τα νύχια, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις ραβδώσεις. Κάντε το κάθε δεύτερη μέρα μέχρι να επουλωθούν τα νύχια σας.

Το γυαλιστικό προάγει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, και βοηθάει τα νύχια να δυναμώσουν.

4 Χρησιμοποιήστε γάντια κερατίνης.

Χρησιμοποιήστε γάντια κερατίνης

Αγοράστε γάντια κερατίνης σε ένα κατάστημα καλλυντικών ή στο διαδίκτυο. Είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την ενίσχυση των νυχιών μετά από ένα μανικιούρ με gel. Χρησιμοποιήστε τα γάντια για όσο χρόνο συνιστά η συσκευασία. Τα γάντια μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια χαλαρών δραστηριοτήτων, όπως το διάβασμα και η παρακολούθηση τηλεόρασης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *