Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου

Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών σας βήμα-βήμα

Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών σας βήμα-βήμα

Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών σας βήμα-βήμα

Το σχήμα των φρυδιών μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή μας κολακεύοντας το σχήμα του προσώπου μας, εξισορροπώντας τα χαρακτηριστικά και πλαισιώνοντας τα μάτια μας. Εάν έχετε πυκνά, γεμάτα φρύδια, ίσως χρειαστεί να τα βγάλετε. αν έχετε λεπτά, μικρά φρύδια, ίσως χρειαστεί να τα γεμίσετε με ένα μολύβι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είστε εδώ για να βρείτε ένα σχήμα που να κολακεύει το πρόσωπο σας!

01/Προσδιορίστε ποιο είναι το ιδανικό σχήμα φρυδιών

Προσδιορίστε ποιο είναι το ιδανικό σχήμα φρυδιώνΠροσδιορίστε πού πρέπει να τελειώνει το εσωτερικό σας φρύδι. Κρατήστε σε μια ευθεία, ένα μολύβι φρυδιών ή έναν χάρακα, κάθετα μπροστά από το πρόσωπό σας. Εάν θέλετε τα φρύδια σας να είναι πιο μακριά μεταξύ τους, ευθυγραμμίστε τα έτσι ώστε να αγγίζουν το πιο εξωτερικό άκρο της μύτης και το εσωτερικό του ματιού σας.

Εάν θέλετε τα φρύδια σας πιο κοντά, ευθυγραμμίστε την ευθεία άκρη με τη μία πλευρά του διαφράγματος. Αυτές οι γραμμές θα καθορίσουν από πού πρέπει να ξεκινά το φρύδι σας. Σημειώστε αυτό το σημείο με ένα μολύβι φρυδιών. Επαναλάβετε για το άλλο μάτι.

02/ Προσδιορίστε την καμπύλη των φρυδιών σας

Προσδιορίστε την καμπύλη των φρυδιών σας

Προσδιορίστε πού πρέπει να κορυφώνεται η καμπύλη των φρυδιών σας. Γυρίστε την ευθεία άκρη έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με το εξωτερικό άκρο της μύτης και το πιο εξωτερικό άκρο της κόρης σας. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάτε ευθεία μπροστά τόσο το πρόσωπό σας όσο και τα μάτια σας θα πρέπει να κοιτούν απευθείας μπροστά στον καθρέφτη.

Όπου η γραμμή τέμνει το φρύδι σας, είναι το σημείο όπου η κορυφή του τόξου σας πρέπει να ξεκινά από το πάνω όριο του φρυδιού. Σημειώστε αυτό το σημείο με το μολύβι φρυδιών σας.
Επαναλάβετε για το άλλο μάτι.

03/ Προσδιορίστε πού πρέπει να τελειώνει το εξωτερικό του φρυδιού σας.

Προσδιορίστε πού πρέπει να τελειώνει το εξωτερικό του φρυδιού σας

Προσδιορίστε πού πρέπει να τελειώνει το εξωτερικό του φρυδιού σας. Γυρίστε την ευθεία άκρη περαιτέρω έτσι ώστε να αγγίζει την πιο εξωτερική άκρη της μύτης σας και επίσης να περνά κατά μήκος της πιο εξωτερικής άκρης του ματιού σας. Αυτό σας λέει πού πρέπει να τελειώνει το φρύδι. Σημειώστε αυτό το σημείο με το μολύβι φρυδιών σας. Επαναλάβετε με το άλλο μάτι.

04/ Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της κάτω άκρης του φρυδιού σας.

Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της κάτω άκρης του φρυδιού σας

Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της κάτω άκρης του φρυδιού σας. Αυτό θα καθορίσει το πάχος των φρυδιών. Ακολουθήστε τη φυσική καμπύλη του φρυδιού σας.

05/ Καθαρίστε τα φρύδια σας

Καθαρίστε τα φρύδια σας

Καθαρίστε τις ατίθασες τρίχες που βγαίνουν κάτω από τη γραμμή και έξω από τα σημάδια που έχετε κάνει. Τα φρύδια σας πρέπει να είναι  (0,5 – 1 cm) στο παχύτερο πάχος τους.
Τραβήξτε ελάχιστα πάνω από το φρύδι αν θέλετε να διατηρήσετε το φυσικό τόξο του φρυδιού σας.
Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, χρησιμοποιήστε πάγο για να μουδιάσει την περιοχή πριν τα βγάλετε.

06/Λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας.

  • Λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας.
  • Για να ελαχιστοποιήσετε την καμπύλη ενός στρογγυλού προσώπου, κατευθύνετε το εξωτερικό τρίτο του φρυδιού προς την κορυφή του αυτιού.
  • Εάν το πρόσωπο είναι τετράγωνο, κατευθύνετέ το προς τη μέση του αυτιού. Αυτό βοηθά στην ισορροπία του προσώπου.
  • Εάν το πρόσωπο είναι μακρύ, κρατήστε το φρύδι πιο ίσιο, κατευθύνοντάς το πάνω από το αυτί.
  • Ένα οβάλ πρόσωπο φαίνεται ήδη ισορροπημένο, αλλά για να ενισχύσετε αυτή την αρμονία, μπορείτε να κατευθύνετε το εξωτερικό τρίτο προς τον λοβό του αυτιού.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *