Τρίτη, 30 Μαΐου

Μεγάλος διαγωνισμός από την e-globaltravel με δώρο ένα ταξίδι!

hydra-12Μεγάλος διαγωνισμός από την e-globaltravel με δώρο ένα ταξίδι!

Ένα ταξίδι πάντα είναι μία καλή αφορμή για να αλλάξει η διάθεση σας. Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια άλλωστε; Φυσικά αρέσουν στους πάντες και ειδικά στην Ελλάδα που η χώρα μας έχει απεριόριστους μαγευτικούς προορισμούς που περιμένουν να τους εξερευνήσετε, ένα ταξίδι το χρόνο ποτέ δεν είναι αρκετό.

Η εταιρεία ταξιδίων e-globaltravel.com ξέρει καλά τις ανάγκες όλων γι’ αυτό και σας κάνει δώρο ταξίδι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε προορισμό μάλιστα που θα διαλέξετε εσείς ανάμεσα σε Ύδρα, Σπέτσες, Αίγινα ή Ναύπλιο. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά έτσι ώστε να πάρετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό της e-globaltravel στο Facebook.

Ποια είναι η διαδικασία για τον διαγωνισμό

Η διαδικασία έχει ως εξής: όσοι από εσάς κάνετε κράτηση έως τέλη Απριλίου, για τις διακοπές σας από τον Μάιο μέχρι τέλος του χρόνου, τότε παίρνετε μέρος αυτόματα στον διαγωνισμό της εταιρείας και κερδίζετε τρεις συμμετοχές για να κερδίσετε ένα δωρεάν ταξίδι σε Ύδρα, Σπέτσες, Ναύπλιο ή Χανιά.

Αν πάλι δεν επιθυμείτε να κάνετε κάποια κράτηση, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα παρακάτω και να κερδίσετε μία συμμετοχή για ένα ταξίδι δωρεάν.

Τα βήματα είναι:

  • Εγγραφείτε βάζοντας το e-mail σας στο newsletter της εταιρείας ταξιδίων. Προσοχή να μην κάνετε κάποιο τυπογραφικό λάθος αλλιώς η εταιρεία δεν θα μπορεί να σας στείλει μήνυμα επιβεβαίωσης.
  • Αφού έχετε βάλει σωστό e-mail, τότε πατήστε αποδοχή στο μήνυμα από την εταιρεία κράτησης εισιτηρίων e-globaltravel.com.
  • Μετά από τα δύο αυτά βήματα, κάνετε Like και Share τον διαγωνισμό της εταιρείας ταξιδίων στο facebook.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός για το δωρεάν ταξίδι για το 3ημερο της πρωτομαγιάς λήγει στις 23/04 στις 23.00μμ.  Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα με σχετικό e-mail από την εταιρεία αλλά και στη σελίδα της e-globaltravel στο facebook.

Πάρτε και εσείς μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό από την e-globaltravel και κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε ένα δημοφιλή προορισμό που εσείς θα διαλέξετε ανάμεσα από Ύδρα, Σπέτσες, Αίγινα και Ναύπλιο.

Καλή επιτυχία!

Δείτε περισσότερα για δημοφιλείς προορισμούς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *