Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου

Μοναδικές ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά αυγά

ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά αυγά
pink-daisy-flower-thΕσύ ακόμα βάφεις τα πασχαλινά αυγά με τον παραδοσιακό τρόπο;Δηλαδή απλά τα βουτάς στην βαφή και αυτό ήταν όλο;Αυτό το Πάσχα κάνε ένα βήμα παραπέρα και δες μοναδικές ιδέες για να δημιουργήσεις μόνη σου τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά, πασχαλινά αυγά!
Τα παρακάτω σχέδια θα σε βοηθήσουν!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με κιμωλία

pasxalina-ayga-me kimolia-

Βράσε τα αυγά σου σε νερό που θα έχεις βάλει μέσα φύλλα πικροδάφνης.Έτσι τα αυγά σου θα πάρουν ένα μαύρο χρώμα σαν τον μαυροπίνακα που είχαμε στο σχολείο.Γράψε μηνύματα, ζωγράφισε σχέδια, στο κέλυφος των αυγών με κιμωλία και είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με τατουάζ

pasxalina-ayga-me-tatoyaz

Βράσε σκουρόχρωμα και λευκά αυγά .Διακόσμησε τα με παιδικά τατουάζ.Αράχνες, υπέρ-ήρωες κόμικ και ότι άλλο σχέδιο θέλεις.

 

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά πουλάκια

pasxalina-ayga-me-poylakia

Βράσε τα αυγά σου όπως συνήθως.Βούτηξε τα σε μπλε βαφή αυγών και άφησε τα να στεγνώσουν τελείως.Από ένα βιβλιοπωλείο πάρε χρωματιστό χαρτί του γούστου σου για τα φτερά και κίτρινο για το ράμφος .Κόψε το χρωματιστό χαρτί σε σχήμα φτερού,και κόλλησε το με λίγη κόλα στο πλάι του αυγού.Στη συνέχεια κόψε από την κίτρινη κόλα ένα τρίγωνο και κόλλησε το στη μυτερή άκρη του αυγού για να κάνεις το ράμφος.Άφησε να στεγνώσει η κόλα και σχεδίασε ένα μάτι με μαύρο μαρκαδόρο.Συνέχισε την ίδια διαδικασία και στα υπόλοιπα αυγά.

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά Ombre

pasxalina-ayga-ompre-

Βράσε τα αυγά σου όπως συνήθως.Ετοίμασε τη βαφή σύμφωνα με τη συσκευασία και άφησε τα αυγά να μουλιάσουν για λίγη ώρα. Βγάλε τα από την μπογιά και άφησε τα να στεγνώσουν.Έπειτα παρε ένα ένα και ξαναβάλτα στην μπογιά με το ίδιο χρώμα,αλλά άφησέ τα μέσα για διπλάσιο χρόνο.Η απόχρωση τους θα γίνει φανταστική!

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με ονοματεπώνυμο

pasxalina-ayga-me-onoma-

Βράσε τα αυγά όπως συνήθως.Ετοίμασε την βαφή της αρεσκείας σου.Πάρε ένα αυγό και βούτηξε το στην βαφή κρατώντας το από τις δυο άκρες,έτσι ώστε η πλαϊνή του πλευρά να είναι έξω από τη βαφή.Βγάλε το αυγό από τη βαφή και άφησέ το να στεγνώσει.Πάρε χρωματιστούς μαρκαδόρους και σχεδίασε μικρές μικρές γραμμούλες γύρω γύρω από το οβάλ σημείο που είναι άβαφτο το αυγό,και σχημάτισε μια κορνίζα.Πάρε μαύρο μαρκαδόρο και γράψε ονόματα ή μονογράμματα.

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με αυτοκόλλητες ταινίες

pasxalina-ayga-me-tainies-

Βράσε τα αυγά όπως συνήθως.Διάλεξε πολύχρωμες και μεταλιζέ ταινίες και κόλλησε της πάνω στην επιφάνεια των αυγών.Φτιάξε διάφορα σχήματα και άφησε την φαντασία σου να δημιουργήσει!

 

 

 

 

 

Μαυρόασπρα πρωτότυπα πασχαλινά αυγά

pasxalina-ayga-mayroaspra-

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λευκά αυγά και ένας μαύρος μαρκαδόρος με πολύ λεπτή μύτη.Διακόσμησε τα αυγά σου με ρίγες με πουά ή με ότι άλλο σχήμα θες,και τα αυγά σου είναι έτοιμα!

 

 
Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με βότανα

pasxalina-ayga-me-votana-

Θα χρειαστείς λίγο σπάγκο και μερικά ματσάκια βότανα και λουλούδια.Δέσε τα σφιχτά γύρω από τα αυγά και αυτό ήταν όλο!

 

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με πινελιές

pasxalina-ayga-me-pinelies-

Βράσε τα αυγά όπως συνήθως.Εφοδιάσου ακριλικό χρώμα ή νερομπογιές.Ζωγράφισε τα αυγά σου με σύντομες πινελιές και καμάρωσε τα δεν είναι υπέροχα;

 

 

 

 

 

Ο κύριος με το μουστάκι

pasxalina-ayga-o-kyrios-me-to-moystaki-

Βράσε τα αυγά όπως συνήθως.Πάρε μαύρο μαρκαδόρο και ζωγράφισε τον κύριο με το μουστάκι όπως είναι στην φωτογραφεία.

 

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με μαργαρίτες

pasxalina-ayga-me-margarites-

Βράσε τα αυγά όπως συνήθως.Ετοίμασε την βαφή της αρεσκείας σου, και βάψε τα αυγά σου.Όταν στεγνώσουν καλά κόλλησε τους αυτοκόλλητα με λευκές μαργαρίτες.Αυτό ήταν… τα αυγά σου είναι έτοιμα!

 

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με πολύχρωμες τρέσες

pasxalina-ayga-me-treses-

Βράσε τα αυγά όπως συνήθως.Ετοίμασε την βαφή της αρεσκείας σου και βάψε τα αυγά σου.Κόψε τρέσες σε λουρίδες.Βάλε κόλα και κόλλησε της γύρω γύρω από τα αυγά.

 

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με πουά

pasxalina-ayga-me-poya-

Βάψε τα αυγά το χρώμα που θέλεις.Άφησε τα να στεγνώσουν καλά.Πάρε ένα αυγό στα χέρια σου και κάνε του με την μύτη της κόλας μικρά και μεγάλα πουά.Πάρε στην χούφτα βαφή σε σκόνη και ρίξε την πάνω στο αυγό.Η σκόνη αυτή θα κολλήσει πάνω στην επιφάνεια του αυγού που έχεις βάλει την κόλα και θα σχηματίσει μικρά και μεγάλα πουά.Τέλος τίναξε το αυγό για να φύγει η περιττή σκόνη από την βαφή.Και είσαι έτοιμη!

 

 

Στιγματισμένα πρωτότυπα πασχαλινά αυγά

pasxalina-ayga-stigmatismena-

Βάψε τα αυγά το χρώμα που θέλεις.Βάλτε τα αυγά σε μια αυγοθήκη και πριν στεγνώσουν ρίξε επάνω τους  χρώμα βαφή σε σκόνη διαφορετικό χρώμα από αυτό που έχεις βάψει τα αυγά.

 

 

 

 

 

Πρωτότυπο πασχαλινό αυγό λαγουδάκι

pasxalina-ayga-lagoydakia-

Σε άβαφτο λευκό αυγό,κολλήστε ένα ροζ pom-pom στο κέντρο του αυγού για να κάνεις την μύτη.Κόψε λευκό χαρτόνι σε σχήμα αυτιών και κόλλησε το με κόλα.Τέλος με ένα μαύρο μαρκαδόρο ζωγράφισε ματάκια και μουστάκι.Και έτοιμο το λαγουδάκι σου!

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά zou and the zoo

pasxalina-ayga-zoakia-

Βάψε τα αυγά σου σε διάφορα χρώματα και άφησε τα να στεγνώσουν.Με πολύχρωμα χαρτόνια και με τη βοήθεια της εικόνας φτιάξε αυτά τα υπέροχα ζωάκια!

 

 

 

 

 

Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με συναίσθημα

pasxalina-ayga-me-synaisthimata-

Βάψε τα αυγά σου όλα κίτρινα και με την βοήθεια ενός μαρκαδόρου ζωγράφισε πρόσωπα χαρούμενα ,θλιμμένα κατσουφιασμένα,θυμωμένα και ότι άλλο θες εσύ.   

 

 

   

 

 

pink-daisy-flower-thΣχετικά άρθρα:

Πασχαλινά αυγά ζωγραφισμένα με φαντασία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *