Μόνιμη αποτρίχωση σε όλο το σώμα

Η μόνιμη αποτρίχωση σε όλο το σώμα δεν είναι πλέον ταμπού, αλλά θέμα αισθητικό και λειτουργικό για γυναίκες και άνδρες. Ένα προνόμιο στον κόσμο της άψογης εμφάνισης, του καλλωπισμού και της υγείας.


Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κάθε τύπου δέρματος με την καινοτόμο μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης Laser Plus.

Μόνιμη αποτρίχωση σε όλο το σώμα με Laser Plus!

Τι είναι

Η μέθοδος Laser Plus είναι ο συνδυασμός 3 διαφορετικών συστημάτων laser της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας (Diode, Alexandrite, Nd:Yag) ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου Laser Plus αποτελεί το γεγονός ότι βασίζεται στην επιλεκτική απορρόφηση ενέργειας εξολοκλήρου από το βολβό και το στέλεχος της τρίχας, με αποτέλεσμα η αύξηση της θερμοκρασίας σε αυτά τα σημεία, να συντελεί στην καταστροφή τους και την αναστολή αναγέννησής τους. Η ταυτόχρονη χρήση ψυκτικού συστήματος με ζαφείρι ή κρύο αέρα, εξισορροπεί την αύξηση της θερμοκρασίας προσφέροντας ασφάλεια και προστασία στο δέρμα.

Το αποτέλεσμα είναι μια όμορφη, λεία, βελούδινη επιδερμίδα ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, όπως η περίπτωση του σκουρόχρωμου δέρματος ή της ανδρικής τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα.

Το Laser Plus εγγυάται μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα ακόμη και στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Μόνιμη αποτρίχωση σε όλο το σώμα με Laser Plus!

Η μέθοδος LaserPlus είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματά της είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μια θεραπεία με laser Plus μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά μέχρι και λίγες ώρες, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που χρειάζεται αποτρίχωση και την πυκνότητα των τριχών.

Laser Plus & NEOTIS

Αντιμετωπίζοντας κάθε περίπτωση ατομικά, το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη μέθοδο Laser Plus για ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης.

Το σύνολο των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά. Συνήθως ο αριθμός των εφαρμογών κυμαίνεται από 5-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1,5 – 2 μήνες ανάμεσα στις συνεδρίες. Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη συνεδρία οι τρίχες μειώνονται και λεπταίνουν. Επαναλαμβανόμενες εφαρμογές όμως επιβάλλονται για το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόνιμη αποτρίχωση σε όλο το σώμα με Laser Plus!

Η επιστήμη σε συνδυασμό με την τεχνολογία δίνουν τη λύση και το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS σας παρέχει την εγγύηση για μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα.

Αξιοποιήστε την τεχνολογία και την ιατρική γνώση του NEOTIS για να αποκτήσετε λεία,υγιή και βελούδινη επιδερμίδα για πάντα!
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Μέθοδοι αποτρίχωσης-Εσένα ποια σου ταιριάζει;

Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση με κερί

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

 

Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr