Παρασκευή, 20 Μαΐου

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ!

υπέροχο μακιγιάζ

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ!

Είναι γεγονός πως το πρόσωπο μιας γυναίκας αναδεικνύεται με το κατάλληλο μακιγιάζ. Και λέω με το κατάλληλο γιατί πολλές γυναίκες κάνουν λάθη όσον αφορά το πως πρέπει να καλύψουν τις ατέλειες του προσώπου τους και να δώσουν έμφαση στα ωραία τους χαρακτηριστικά.Σήμερα θα μάθετε μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ!

Αρχικά το πρωινό μακιγιάζ δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με το βραδινό. Ας πάρουμε ένα-ένα τα χαρακτηριστικά. 

 

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ!# Φρύδια

fridia(1)-

Όσον αφορά τα φρύδια πολλές γυναίκες δεν έχουν το σχήμα που θα ήταν αρμονικό με το πρόσωπό τους. Για το σωστό σχήμα καλό θα ήταν να συμβουλευτούν κάποιον αισθητικό.

Επίσης το φρύδι δεν θα πρέπει να σταματά πριν το τέλος της άκρης του ματιού και καλό θα ήταν να αποφύγετέ το μεγάλο κενό μεταξύ των δύο φρυδιών.

Τέλος μεγάλο ρόλο κατέχει το πάχος του φρυδιού, που ορισμένες γυναίκες επιλέγουν να είναι πολύ λεπτό ακόμα και ανύπαρκτο. Πιστέψτε με σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν τα ‘’ατροφικά’’ και βαμμένα φρύδια.

Δείτε ακόμα:3 μυστικά για καλοσχηματισμένα φρύδια!

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ! #Μάτια

maxresdefault(1)

Ας περάσουμε στο μακιγιάζ ματιών και στη δημιουργία ενός σαγηνευτικού βλέμματος. Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια αρκεστείτε τις πρωινές ώρες σε μια απλή μάσκαρα και το βράδυ προσθέστε μολύβι ή eyeliner. Αν έχετε σκουρόχρωμα μάτια το διακριτικό μολύβι δεν θα ήταν άσχημο το πρωί. Τα μεγάλα μάτια δεν χρειάζονται υπερβολικό μακιγιάζ, γιατί θα δείχνουν δυσανάλογα με το υπόλοιπο πρόσωπο. Στα μικρά αποφύγετε να βάλτε μολύβι μέσα στο κάτω μέρος του ματιού γιατί έτσι τονίζεται το βλέμμα σας αλλά μικραίνεται ακόμα περισσότερο τα μάτι σας.

Δείτε ακόμα:Μακιγιάζ βήμα βήμα που βελτιώνει το σχήμα των ματιών

Επίσης αν θέλετε να φαίνεται μεγαλύτερο τραβήξτε τη γραμμή του μολυβιού από πάνω λίγο πιο μακριά από την άκρη του ματιού και σβήστε την με μια μπατονέτα. Καλό θα ήταν επίσης να μην προσθέσετε μολύβι στο κάτω βλέφαρο, παρά μόνο μάσκαρα.

Αποφύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες γιατί δείχνουν υπερβολικές και αρκεστείτε σε μια καλή μάσκαρα. Οι σκιές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται το βράδυ και να είναι σε χρώματα που να ταιριάζουν με το δέρμα σας.

Δείτε ακόμα:Μακιγιάζ για ελκυστικά μάτια

 

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ! #Ρουζ

rouz(1)-

Οι γυναίκες με έντονη μύτη θα πρότεινα να μην της βάζετε ρουζ γιατί έτσι την τονίζεται. Το ρουζ συνήθως τοποθετείται στα ζυγωματικά, στο μέτωπο, στη μύτη και στο πηγούνι. Παρόλα αυτά θα σας πρότεινα να δείτε τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο. Οι ροζ αποχρώσεις κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο νέο και υγιές. Οι πιο bronze είναι καλύτερες για τις βραδινές σας εξορμήσεις.

Δείτε ακόμα:Οδηγός μακιγιάζ

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ!#make-up

makeup(1)

Το make-up είναι πολύ σημαντικό για όλες τις γυναίκες. Όσες ατέλειες και να έχετε μην το παρακάνετε στη χρήση του. Αν πάλι δεν έχετε ατέλειες δεν χρειάζεται να φορέσετε, ειδικά το πρωί. Επίσης επιλέξτε υγρό ή πούδρα ή και τα δύο μαζί ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας και μην ξεχνάτε να τοποθετείται πρώτα την ενυδατική σας κρέμα.

Το χρώμα του Make-up θα πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Δείτε ακόμα:Προτάσεις μακιγιάζ για κάθε ηλικία

Μυστικά για υπέροχο μακιγιάζ!#Χείλη

Χείλη(1)-

Τέλος είναι τα χείλη. Αν έχετε λεπτά προτιμήστε τις πιο παλ αποχρώσεις, ενώ τα σαρκώδη τονίστε τα. Αποφύγετε τα εμφανή περιγράμματα. Επίσης αν έχετε τονίσει τα μάτια σας να μην είναι υπερβολικά και τα χείλη σας.

Θα ήθελα να τελειώσω λέγοντας πως η κάθε γυναίκα ξέρει τι της ταιριάζει, απλά καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Δείτε ακόμα:Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.