Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Νερό-το ελιξίριο της ζωής!

Νερό-το-ελιξίριο-της-ζωής!-www.beauty-secrets.gr

 

Το νερό είναι ομορφιά χωρίς: αντίτιμο. Η πάλη με τα κύματα όχι μόνο ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα πηγή ενέργειας, ευκαιρία αδυνατίσματος και λύση ομορφιάς. Θα αισθανθείτε απίστευτα χαλαρωμένη!

Χωρίς νερό δεν κινείται τίποτα.Μια αληθινή πηγή ζωής: το νερό δροσίζει και ηρεμεί. Ξεκαθαρίζει τις σκέψεις μας, χαλαρώνει τους μυς, διώχνει μακριά το καθημερινό άγχος. Αναζωογονεί την κυκλοφορία, ενυδατώνει την επιδερμίδα, συσφίγγει τους ιστούς. Και πέρα από όλα αυτά είναι το ιδανικό αντίδοτο κατά της δίψας. Μέσα στο νερό βρισκόμαστε στο στοιχείο μας  ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται περίπου κατά το 70% από υγρά.

Αλάτι στο δέρμα -Θαλασσινό νερό

Το καλύτερο από όλα τα ελιξίρια ομορφιάς είναι το Θαλασσινό νερό. Ανακουφίζει τους ερεθισμούς, καθαρίζει τους πόρους, χαρίζει ρόδινη όψη στην επιδερμίδα. Στο αρχέγονο αυτό στοιχείο κρύβεται συκεντρωμένη ποσότητα μετάλλων αι ιχνοστοιχείων, π.χ. κάλιο, αντιαγχωτικό μαγνήσιο, πυρίτιο, ιώδιο και βρώμιο.Το Θαλασσινό νερό μοιάζει στη σύνθεσή του με το πλάσμα του αίματος, γι’ αυτό είναι τόσο καλά ανεκτό από το δέρμα.Ταυτόχρονα-να το Θαλασσινό νερό απορροφάει από τους ιστούς το πλεονάζον υγρό. Το δέρμα γίνεται λείο, απαλό.

Κούρα ομορφιάς στην μπανιερά

Δεν είναι μόνο το μπάνιο στη Θάλασσα που ανεφοδιάζει την μπαταρία του οργανισμού μας, το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να έχει και το λουτρό στο σπίτι. Ότι Θα χρειασθείτε, 250-500 γρ. αλάτι Θαλάσσης, κατά προτίμηση από τη Νεκρά Θάλασσα (φαρμακείο). Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε μέταλλα.

Καθαρισμός-www.beauty-secrets.gr

Καθαρισμός σε ήπιο τόνο: με απαλό αφρό καθαρισμού και βρεφικές βούρτσες. Το μασάζ με κυκλικές κινήσεις αναζωογονεί απαλά την κυκλοφορία του αίματος

Ανεφοδιασμός κάτω από το ντους

Όταν το κύμα σπάει στα βράχια, ελευθερώνονται χιλιάδες αρνητικά ιόντα, που φροντίζουν για ατμόσφαιρα εξαιρετικά πλούσια σε οξυγόνο – βάλσαμο για το σώμα και την ψυχή. Την αίσθηση αυτή μπορείτε να φέρετε και μέσα στο σπίτι: με ταμπλέτες πλούσιες σε θαλασσινό νερό, που βιδώνονται σε ειδική κεφαλή του ντους . Την ώρα του ντους ελευθερώνεται ένα σύννεφο νερού πλούσιο σε μέταλλο, πλημμυρίζοντας τον οργανισμό με ενέργεια. Ιδανικά κατά της πρωινής οκνηρίας: τα ζεστά/κρύα ντους που αναζωογονούν απαλά την κυκλοφορία του αίματος (να τελειώνετε πάντα με κρύο ντους). Αφροζέλ με δενδρολίβανο ή δροσιστική μέντα χαρίζει πρόσθετη δροσιά.

Νερό, δίνει πάντα τη λύση

Αν καταφέρετε το πρωί που σηκώνεστε (μεταξύ 5 και 8 το πρωί) να μπείτε κάτω από το κρύο ντους, ενισχύετε ιδιαίτερα το αμυντικό σύστημα του οργανισμού σας. Αντίθετα, το απόγευμα, ιδίως όταν έξω κάνει τόση ζέστη και το σώμα έχει ζεσταθεί, συνιστάται να πλένεστε μόνο με χλιαρό νερό. Διαφορετικά εξασθενεί η κυκλοφορία του αίματος! Και όταν δεν αντέχετε άλλο τη ζέστη, καταφύγετε σε δύο “Γρήγορα δροσιστικά”: πλύνετε τις πατούσες από ένα λεπτό την κάθε μία με κρύο νερό ή βουτήξτε τα χέρια σας στο νερό. Γεμίστε το νιπτήρα με κρύο νερό και βουτήξτε μέσα τα χέρια μέχρι τους αγκώνες 3 φορές από 10 δευτερόλεπτα.

 

Επιμέλεια-Βαρβάρα Λιόση

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *