Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

Ομορφιά προσώπου με οξέα φρούτων

Ομορφιά προσώπου με οξέα φρούτων

Η Ομορφιά προσώπου που χαρίζουν τα οξέα φρούτων είναι μοναδική.Τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλυφθεί ότι το συστατικό κλειδί για ορισμένα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης του προσώπου, είναι μικρές ποσότητες της ουσίας Αυδροξνοξύ  η αλλιώς τα οξέα φρούτων. Σήμερα θα μάθεις για το συστατικό που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη  στον τομέα της περιποίησης του δέρματος.


 

oxea-froytonoxea-froyton-1

Οξέα φρούτων και τεχνογνωσία

 

Τα  οξέα φρούτων, βρίσκονται στα φυσικά προϊόντα. Περιλαμβάνουν κιτρικό οξύ από το κίτρο, γαλακτικό οξύ από το ξινόγαλο, τρυγικό οξύ από το κρασί και μηλικό οξύ από το μήλο και άλλα φρούτα. Τα οξέα φρούτων δρουν διασπώντας τις πρωτεϊνικές ενώσεις που κρατούν ενωμένα τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος. Στη συνέχεια τα απομακρύνουν και επιτρέπουν στα νεότερα και πιο λαμπερά κύτταρα που βρίσκονται από κάτω να εμφανιστούν. Αυτή η λεπτή διαδικασία καθαρίζει και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους, βελτιώνει την κατάσταση τον δέρματος. Η ομορφιά του προσώπου αρχίζει να φαίνεται σε δύο εβδομάδες. Χωρίς να γνωρίζουν τα αίτια για τη βελτίωση του δέρματος τους, οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα οξέα φρούτων εδώ και αιώνες.Τα οξέα φρούτων προσφέρουν ένα δραστικό τρόπο για να ξαναβρεί το δέρμα του προσώπου τη χαμένη του ομορφιά και την  ζωντάνια του.

oxea-froyton-2oxea-froyton-5

Στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι καινούργιο. Για παράδειγμα η Κλεοπάτρα λέγεται ότι έκανε μπάνιο σε ξινόγαλα γαϊδάρου, ενώ οι κυρίες της γαλλικής αυλής  έβαζαν κρασί για την ομορφιά του προσώπου τους για να το διατηρήσουν απαλό, ελαστικό και χωρίς ψεγάδια. Και τα δύο αυτά συστατικά βρέθηκε σήμερα ότι περιέχουν οξέα φρούτων.

oxea-froyton-3

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις και εσύ προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων είναι κάτω από την ενυδατική σου κρέμα, σαν μια θεραπευτική περιποίηση στο πρόσωπό σου, αποφεύγοντας να τα φέρεις σε επαφή με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών. Εάν έχεις πολύ ευαίσθητο δέρμα τότε ίσως να μην είναι κατάλληλα για εσένα, ωστόσο όμως ορισμένες γυναίκες στην αρχή ούτως ή άλλως αισθάνονται ένα μικρό τσούξιμο μόλις το προϊόν αρχίζει να επιδρά.


oxea-froyton-4

Τα καλά νέα είναι ότι τα προϊόντα με οξέα φρούτων  αρχίζουν να γίνονται πιο προσιτά ως προς την τιμή τούς. Αρκετές, μεσαίες εταιρείες περιλαμβάνουν στα προϊόντα τους τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα οξέα φρούτων. Μπορείς επίσης να βρεις προϊόντα με οξέα φρούτων για τα χέρια και το σώμα.


Σχετικά άρθρα:

pink-daisy-flower-thΕνυδατική κρέμα νυκτός

pink-daisy-flower-thΦυσικά προϊόντα ομορφιάς για ρυτίδες

pink-daisy-flower-thDetox: Οι καλύτερες αποτοξινωτικές συνταγές για όμορφο σώμα και λαμπερό πρόσωπο

pink-daisy-flower-thΜάσκες προσώπου με πορτοκάλι για λιπαρότητα και λάμψη

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *