Πέμπτη, 8 Ιουνίου

Το όμορφο χαμόγελο δεν έχει ηλικία

όμορφο χαμόγελο-www.beauty-secrets.grΤο όμορφο χαμόγελο δεν έχει ηλικία.Αν θέλετε να έχετε γοητευτικό χαμόγελο,ακολουθήστε τις χρήσιμες συμβουλές μας.Συμβουλές για υγιή και λευκά δόντια, σε κάθε ηλικία.

Στην ηλικία των 20+

Πρέπει να αποκτήσετε τις 3 πιο σωστές συνήθειες

1#Βουρτσίζετε καθημερινά 2-3 φορές τα δόντια σας.Μία ακόμη πρόταση για πιο αποτελεσματικό βούρτσισμα είναι και η χρήση μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας, καθώς έχει αποδειχθεί πως απομακρύνει περισσότερη πλάκα απ’ ό,τι οι συμβατικές.

2#Σκόπιμο είναι να εντάξετε στο πρόγραμμα φροντίδας τους και τη χρήση του οδοντικού νήματος.

3#Τέλος, ολοκληρώνετε την υγιεινή των δοντιών σας με ένα στοματικό διάλυμα.

Στην ηλικία των 30+

Κάνετε το κατάλληλο μακιγιάζ

Μία υποψία ανάλαφρου μαυρίσματος αρκεί για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των λευκότερων δοντιών, αν απλώσετε λίγη μπρονζέ πούδρα σε όλο το πρόσωπο.Το ίδιο ισχύει και για τις πιο σκούρες αποχρώσεις των κραγιόν και των λιπ γκλός, οι οποίες αυξάνουν την αντίθεση ανάμεσα σε δόντια και χείλη κάνοντας τα πρώτα να δείχνουν πιο άσπρα. Στην περίπτωση που τα δόντια σας έχουν μία πιο υπόλευκη απόχρωση, τότε θα πρέπει να ξεχάσετε τα πολύ ανοιχτόχρωμα κραγιόν, όσα είναι σε πορτοκαλί τόνους και οπωσδήποτε τα λιπ γκλός με χρυσούς ιριδισμούς.

Στην ηλικία των 40+

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμες με λευκαντική δράση

Με το πέρασμα του χρόνου τα δόντια τείνουν να αποκτούν μία πιο υπόλευκη απόχρωση και να χάνουν τη λάμψη τους. Εκτός από τις θεραπείες λεύκανσης με λέιζερ, οι οποίες είναι οι πιο ανώδυνες για την υγεία των δοντιών, αναζητήστε και τις οδοντόκρεμες με λευκαντική δράση, για να διατηρήσετε το χαμόγελό σας όσο πιο λευκό γίνεται. Από τα προϊόντα must-have, η οδοντόκρεμα Aim White Νow, με ειδική τεχνολογία, για να δημιουργεί το εφέ των πιο λευκών δοντιών αμέσως μετά τη χρήση.


Στην ηλικία των 50+

Εμπιστευτείτε του ιδικούς

Αν είστε διατεθειμένη να επενδύσετε χρήματα, προκειμένου να αποκτήσετε το χαμόγελο των ονείρων σας, το bonding και οι όψεις πορσελάνης θα δικαιώσουν την επιλογή σας.Είναι στο χέρι σας να κατακτήσετε το λαμπερό χαμόγελο των σταρ σε μόλις δύο συνεδρίες.Φυσικά, Θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας των δοντιών και να διατηρηθεί η καλή φυσική τους κατάσταση με τις ίδιες φροντίδες που επιβάλλουν οι κανόνες υγιεινής, ανεξάρτητα από τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχουν υποστεί.

Στην ηλικία των 60+

Διατηρήστε το λευκό χρώμα

Προτιμήστε για το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών μια οδοντόκρεμα με λευκαντικές ιδιότητες, για να διατηρήσετε τη φωτεινότητά τους, και μην ξεχνάτε το τρικ των κραγιόν στους τόνους των κόκκινων φρούτων, για να δείχνει το χαμόγελό σας πιο λευκό.


Σχετικά άρθρα:

Πιο λευκά δόντια με 4 φυσικούς τρόπους

Τα καλύτερα tricks για λευκά δόντια

Συμβουλές για υπέροχο χαμόγελο

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *