Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΒΑ-ΒΕ

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΒΑ-ΒΕ

ΒΑΓΟΝΙ: Αν βρίσκεσαι μέσα σε βαγόνι τραίνου, ταξίδι επικερδές Θα κάνεις αν τρέχει, αν είναι σταματημένο κάποια κέρδη Θα φθάσουν και μέχρι εσέ­να. Αν τρέχει και δεν είσαι μέσα ξέχασε αυτά που ήλπιζες γιατί δεν Θα γί­νουν πραγματικότητα, αν το δεις σπασμένο, καμένο ή εκτροχιασμένο δυσάρεστα νέα θα λάβεις από μακριά.

ΒΑΔΙΖΩ: Βλέπε περπατώ.

ΒΑΘΟΣ: ‘Ότι κι αν βλέπεις βαθύ είναι καλό, εκτός αν βλέπεις βαθύ γκρεμό γιατί τότε 8α βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΒΑΙΑ: Αν τα κρατάς εσύ μην απελπίζεσαι για την κατάσταση που σε πιέζει, γρήγορα Θα καλυτερεύσει. Αν τα κρατούν άλλοι ευχάριστα νέα Θα λάβεις, αν δεις σταυρό από Βάια τότε την επιτυχία την έχεις σίγουρη για τα σχέ­δια σου.

ΒΑΛΑΝΙΔΙ: Βλέπε καρποί στο ένατο κεφάλαιο.

ΒΑΛΙΤΣΑ: Αν είναι γεμάτη, ταξίδι θα κάνεις, αν είναι άδεια θα πάρεις ξεχασμένα λεφτά, αν την κρατάς στο χέρι σου Θα σ’ απολύσουν από την δουλειά σου, αν βλέπεις κάποιον πολιτικά να κρατά βαλίτσα Θα παραιτηθεί,αν δεις κάποιον να έρχεται στο σπίτι σου με βαλίτσα βαρετούς επισκέπτες Θα έχεις.

ΒΑΛΣΑΜΟΣ: Βλέπε δυόσμος-φυτά στα ένατο κεφάλαιο.

ΒΑΛΤΟΣ: Αν τον δεις μόνο, κάποιος δικός σου σε επιβουλεύεται, αν πέφτεις μέσα βαριά αρρώστια ή και θάνατο προμηνύει.

ΒΑΜΒΑΚΙ: Βλέπε φυτά στο ένατο κεφάλαιο.

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ: Βλέπε διάρρηξης.

ΒΑΠΤΙΖΩ: Αν βαπτίζεσαι εσύ 8′ αρρωστήσεις, αν βαπτίζουν παιδί ξένο Θα παρευρεθείς σε ευχάριστη συντροφιά και Θα κάνεις νέους φίλους. Αν βα­πτίζουνε το δικό σου παιδί ενώ είναι ήδη βαπτισμένο Θ’ αρρωστήσει, αν εσύ βαπτίζεις καλό για σένα.

ΒΑΡΑΘΡΟ: Βλέπε άβυσσος.

ΒΑΡΕΛΙ: Αν είναι γεμάτο καλό για το σπίτι σου, αν είναι άδειο Θα σε απο­γοητεύσει αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν είναι γεμάτο με ξύδι ή οινόπνευ­μα πίκρες και στεναχώρια, αν έχει βενζίνα ή καύσιμα υγρό φασαρίες και καταστροφές.

ΒΑΡΗΚΟΟΣ: Αν δεν ακούς καλά, Θα κτυπήσεις το κεφάλι σου που δεν ακο­λούθησες συμβουλή που σου δόθηκε, αν απλώς βλέπεις άλλον που δεν ακούει καλά, μην παιδεύεσαι να του γυρίσεις το μυαλό για μια τρέλα που θα κάνει.

ΒΑΡΚΑ: Αν είσαι σε βάρκα με γαλήνια Θάλασσα ξενοιασιά από σκοτούρες 8α έχεις, αν η Θάλασσα ή η λίμνη στην οποία πλέεις είναι φουρτουνιασμέ­νη κακώς περιμένεις να ξεκουραστείς από το ταίρι σου. Αν η βάρκα βου­λιάζει Θα δηλώσεις πτώχευση.

ΒΑΡΚΑΡΗΣ: Αν είσαι, αργά μα σίγουρα καλά πηγαίνουν οι δουλειές σου.

ΒΑΡΟΣ: Βλέπε σηκώνω.

ΒΑΣΑΝΑ: Αν δεις πως έχεις καλή ζωή Θα περάσεις.

ΒΑΣΑΝΙΖΩ: Αν βασανίζεις άνθρωπο κάποιο ευεργέτημα Θα του κάνεις και Θα τον σώσεις από καταστροφή, αν σε βασανίζουν εσένα αυτός που σε βα­σανίζει θα σε ευεργετήσει. Το όνειρο είναι πολύ κακό αν σε βασανίζει ζώο ή πεθαμένος.

ΒΑΣΕΙΣ: Αν φτιάχνεις βάσεις για οτιδήποτε η δουλειά που σκέφτεσαι να κάνεις Θα έχει επιτυχία, αν γκρεμίζεις βάσεις θα καταστρέψεις με τα χέ­ρια σου ό,τι έχεις και δεν έχεις.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: Οι βασιλιάδες σε όλες τις περιπτώσεις συνδέονται με προσόντα κοινωνικά, τιμές, υπόληψη και εύνοια της τύχης αν τρως με βασιλιάδες. Οι περιπτώσεις που είναι κακό το όνειρο είναι οι εξής: Αν δεις πεθαμένο βασιλιά είναι καλύτερα να μην βασίζεσαι σε ανθρώπους που σου είπαν ότι Θα σε υπερασπιστούν σε μια δικαστική υπόθεση γιατί Θα την χά­σεις, αν σε μαλώνει Θα έχεις φασαρίες με τις αρχές της πόλεως σου. Αν μιλάς με βασίλισσα η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ: Βλέπε φυτά στο ένατο κεφάλαιο.

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ: Είναι καλά αν δεις βασιλόπιτα. Αν την τρως κιόλας Θα δε­χτείς δώρο από πλούσιο φίλο ή συγγενή.

ΒΑΤΟΣ: Βλέπε φυτά στο ένατο κεφάλαιο.

ΒΑΤΡΑΧΟΣ: Αν τον κρατάς ή τον έχεις επάνω σου Θαρρωστήσεις από κολ­λητική αρρώστια, αν μόνο τον δεις θα απατηθείς. Αν τον ακούσεις να κο­άζει κακά μαντάτα για την περιουσία σου Θ’ ακούσεις. Αν σε δαγκώνει, κάποιος ανάξιος Θα κατορθώσει να γίνει φίλος από συμφέρον. Αν τον σκο­τώνεις εξουδετερώνεις όλα τα ερωτικά εμπόδια, αν τον τρως προσβολή από φίλο θα έχεις.

ΒΑΦΩ: Αν βάφεις ρούχα λάθος κινήσεις κάνεις και το αποτέλεσμα θα εί­ναι πίκρα και στεναχώρια. Αν πας σε βαφείο ρούχα 9α ανακαλύψεις όλως τυχαίως μια παγίδα που σου έχουν στήσει. Αν βάφεις το σπίτι σου με οτι­δήποτε χρώμα εκτός άσπρο ασβέστη, Θα ξεσκεπάσεις οικογενειακά μυστικά σου.

ΒΔΕΛΛΑ: Αν κρατάς στα χέρια σου, κάποιος με τις κολακείες του θα προ­σπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί. Αν σε πιπιλίζουν κολλημένες στο σώμα σου Θα μπλέξεις με ανθρώπους που θα σε καταστρέψουν οικονομικά, αν όμως είσαι άρρωστος βαριά και βδέλλες σου ρουφούν το αίμα Θα καλυτερεύσεις. Για τους γέρους είναι εξάντληση.

ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ: Αν δεις φωτισμένα βεγγαλικά θα υποδεχθείς ξενιτεμένο συγ­γενή σου ή χαμένο φίλο. Αν τα δεις σβηστά κακά νέα θα ακούσεις από ξε­νιτεμένο.

ΒΕΛΟΝΑ: (Βλέπε και ένεση). Αν ράβεις με βελόνα κακή νοικοκυρά έχεις στο σπίτι σου, αν δεις άλλη γυναίκα να ράβει έχεις καλή νοικοκυρά. Αν περ­νάς κλωστή στην βελόνα οι δουλειές σου Θα πάνε καλά, αν τσιμπάς κάποιον με βελόνα (ραψίματος) θα συναντηθείς μαζί του. Αν σου σπάσει βελόνα μια αναποδιά θα έχεις στην δουλειά σου και θα γίνει αιτία για στασιμότητα για λίγο καιρό.

ΒΕΛΟΥΔΟ: Το βελούδο είναι πάντα ένδειξη χλιδής και έρωτα εκτός αν εί­ναι μαύρο χρώμα που σημαίνει Θάνατο διάσημου ανθρώπου.

ΒΕΛΟΣ: Αν ρίχνεις εσύ βέλος Θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδια­φέρει. Αν σου ρίχνει γυναίκα θα πέσεις στον έρωτά της, αν όμως σου ρί­χνει άντρας θα σου κάνει κακό άνθρωπος που τον εμπιστευόσουν για φίλο.

ΒΕΝΤΑΛΛΙΑ: Η βεντάλια έχει το νόημα των ερωτικών παιχνιδιών και κα­πριτσιών. Αν κάνεις αέρα με βεντάλια Θα απολαύσεις τον έρωτα, αν σου δίνει γυναίκα Θα γίνει αντίζηλός σου, αν είναι άντρας Θα σου ζητήσει ερω­τικές σχέσεις, αν εσύ την δίνεις σε γυναίκα (γυναίκα προς γυναίκα) Θα της δώσεις έδαφος να σε πολεμήσει ερωτικά. Αν αγοράζεις βεντάλια θα έχεις ευχάριστη συνάντηση.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ: Αν είσαι άρρωστος και δεις ότι σου παίρνουνε βεντούζες θα γίνεις καλά. Αν έχεις την υγεία σου όμως και δεις ότι σου παίρνουν βεν­τούζες θ’ ακούσεις νέα που θα σε λυπήσουν πολύ. Αν εσύ παίρνεις βεν­τούζες σε άλλον Θα τον βοηθήσεις να απαλλαγεί από κάτι που τον βασανίζει.

ΒΕΡΑ: Αν φοράς Θα σμίξεις με το ταίρι σου αν είναι μακριά, αν είναι κοντά σου τότε σου είναι πιστός. Αν σε σφίγγει η βέρα τότε Θα έχεις συζυγικές στενοχώριες, αν είναι μεγάλη σου το ταίρι σου λοξοδρομεί. Αν δίνεις Βέ­ρα (σε νέο ή νέα) Θα τον-ην ζητήσεις σε γάμο αλλά Θα είναι ατυχής, αν δεις πως έχασες ή έσπασες την βέρα σου σημαίνει διαζύγιο.

ΒΕΡΓΑ: Βλέπε ξύλο.

ΒΕΡΝΙΚΙ: Αν δεις βερνίκι παπουτσιών σε κοροϊδεύει το πρόσωπο που αγαπάς.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *