Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Παναδες καταπολεμιστε τις με φυσικο τροπο

1
Οι   πανάδες της ηλικίας, που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το λαιμό και το επάνω μέρος των χεριών, προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Για να εμποδίσετε την εμφάνισή τους, προστατευθείτε καθημερινά με αντηλιακό που προφυλάσσει τόσο από τις ακτίνες UΥΑ όσο και από τις UVB. Τα αντηλιακά με φυσικά φίλ­τρα δεν ερεθίζουν το δέρμα όπως πολλά χημικά αντηλιακά. Για να αντι­μετωπίσετε ήδη υπάρχουσες κηλίδες, δοκιμάστε τα παρακάτω
Μάσκα με φράουλες για  πανάδες
Η μάσκα με φράουλες και γιαούρτι είναι μια εντατική, αλλά ήπια Θεραπεία για την αντιμετώπιση φακίδων και κηλίδων. Το αιθέριο έλαιο από λιβάνι αναζωογονεί το δέρμα.
Ι φρέσκια φράουλα
2 κοπάλια του γλυκού πλήρες γιαούρτι 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο από λιβάνι
1 κουτάλι του γλυκού καλλυντικός πηλός
Λιώστε τη φράουλα και αναμείξτε το χυμό της (περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού) με το γιαούρτι, το αιθέριο έλαιο από λιβάνι και τον πηλό. Απλώστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε τη μάσκα 20 λεπτά και, στη συνέχεια, αφαι­ρέστε τη με ένα ζεστό βρεγμένο πανί. Απλώστε στο πρόσωπό σας ενυδατική κρέμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τη μάσκα καθημερινά αν έχετε λιπαρό ή κανονικό δέρμα, και δύο φορές την εβδομάδα αν το δέρμα σας είναι ξηρό.
Μάσκα με γιαούρτι για τις πανάδες
Το γιαούρτι έχει ήπια λευκαντική δράση και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπι­ση των κηλίδων και των δυσχρωμιών. Καθαρίστε το δέρμα σας με ζεστό νερό,
στεγνώστε το και απλώστε ένα παχύ στρώμα από πλήρες γιαούρτι. Αφήστε το 30 λεπτά και ξεβγάλετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα καθημερινά για τουλάχιστον δύο μήνες προκειμένου να δείτε διαφορά. Ακόμα και αν οι κηλί­δες δεν εξαφανιστούν, το δέρμα σας Θα γίνει σαφώς πιο λείο και απαλό.
Λεύκανση των σκούρων κηλίδων
Απλώστε χυμό λεμονιού στις κηλίδες κα­θημερινά (με ένα μικρό πινέλο). Το λε­μόνι είναι ισχυρός λευκαντικός παράγο­ντας, Θα πρέπει να δείτε διαφορά εντός τριών μηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *