Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

Παντοτινή φιλία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή!

Παντοτινή φιλία

Λένε ότι οι φιλίες που κάνεις στο σχολείο διαρκούν μία ζωή. Στην πραγματικότητα, όμως, περισσότερες ελπίδες μακροβιότητας έχουν οι φιλίες που έχεις κρατήσει μέχρι τα 30 σου, όταν
οι εμπειρίες σε έχουν κάνει σοφότερη και πιο επιλεκτική !Παντοτινή φιλία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή!


Δεν αξίζουν όλοι τον (ελάχιστο) χρόνο σου…

Όσο μεγαλώνεις λιγοστεύει ο ελεύθερος χρόνος, λόγω της δουλειάς και των άλλων υποχρεώσεων που φορτώνονται στο πρόγραμμά σου. Όπως λιγοστεύουν και οι αντοχές για βόλτες και ξενύχτια. Τότε καλείσαι πλέον να διαλέξεις από τους φίλους σου μόνο όσους έχουν κάτι να σου «πουν».

Παντοτινή φιλία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή!

…αλλά για κάποιους αξίζει να βρίσκεις πάντα χρόνο!

Όταν το 24ωρό σου θα κατακερματίζεται ανάμεσα στο αγόρι σου, στη δουλειά και στο νοικοκυριό προσπάθησε να «στριμώξεις» και ένα καφεδάκι με κολλητούς. Ακόμη κι αν τώρα δεν σου λείπουν ανυπόφορα, σε κάποια φάση που θα τους χρειαστείς θα έχουν φύγει.

Όσο περνούν τα χρόνια είναι δυσκολότερο ΚΑΙ ευκολότερο να κάνεις φίλους

Δυσκολότερο γιατί συνειδητοποιείς ποια είναι τα πραγματικά ζητούμενα σου από μια φιλία, οπότε γίνεσαι πιο επιλεκτική.Ευκολότερο γιατί όποτε γνωρίζεις κάποιον που σου ταιριάζει, είναι πολύ πιθανό να γίνετε αμέσως αχώριστοι.

Παντοτινή φιλία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή!

Οι παιδικοί φίλοι μπορεί να είναι παντοτινοί

Ακόμη κι αν δεν κρατήσεις επαφή με όλη σου την παρέα από το σχολείο, ισχύει το ότι μπορείς να βασιστείς περισσότερο σε έναν παιδικό φίλο.Ίσως η ζωή σας να είναι πια πολύ διαφορετική, αλλά αναμνήσεις όπως τα καλοκαίρια στο χωριό ή η πενθήμερη ισχυροποιούν τη σχέση σας.

Για κάποιους φίλους σου χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο

Εσένα σου είναι αρκετό ένα μήνυμα στο Facebook για να θεωρήσεις κάποιον φίλο σου; Δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη από πιο συχνή επαφή. Ακόμη κι αν δεν σου το λένε, μέχρι να είναι πια πολύ αργά για τη φιλία σας.

Παντοτινή φιλία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή!

Δεν χρειάζεται οι φίλοι του αγοριού σου να είναι και δικοί σου φίλοι

Όμως για να έχει διάρκεια η σχέση σου είναι σημαντικό να μπορείς να συνυπάρξεις μαζί τους, τουλάχιστον για μερικές ώρες!

Μπορεί να πληγωθείς από τους ανθρώπους που δεν το περίμενες

Κάποιοι φίλοι που εμπιστεύτηκες θα σου τη φέρουν πισώπλατα. Άλλοι μπορεί στην πορεία των χρόνων να αποφασίσουν ότι δεν χρειάζονται πια τη φιλία σου και να εξαφανιστούν έτσι, χωρίς εξήγηση. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Τα καλά νέα; Καθώς μεγαλώνεις, μαθαίνεις να ψυχολογείς καλύτερα τους ανθρώπους και να αντέχεις περισσότερο την απόρριψη ή τα πισώπλατα
μαχαιρώματα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Γυναικείες φιλίες-Φίλες αληθινές; η φίλες από συνήθεια…

Προβλήματα με φίλους: Η ρίζα του προβλήματος & η λύση

Γυναικείος ανταγωνισμός!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

 

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *