Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου

Παστέλ μακιγιάζ 2020 σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις!

Παστέλ μακιγιάζ 2020 σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις!

Παστέλ μακιγιάζ 2020 σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις!

Το παστέλ μακιγιάζ 2020 είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με χρώματα. Όμως, όσο έμπειρες κι αν είμαστε μπορεί να αμφιβάλουμε για το ποιο χρώμα μας ταιριάζει καλύτερα. Γενικά, τα παστέλ τραβούν την προσοχή και φρεσκάρουν το βλέμμα.



 

Πως θα τοποθετήσεις την σκιά

Οι σκούροι τόνοι ταιριάζουν καλύτερα στη γραμμή των βλεφαρίδων και στην πτυχή του
βλεφάρου. Απόφυγε τα κορεσμένα χρώματα πλάι στο οστό των φρυδιών. Οι ανοιχτοί τόνοι έχουν θαυμάσιο αποτέλεσμα στο κέντρο του βλεφάρου και κάτω από το οστό του φρυδιού και χρησιμεύουν σαν βάση.

Πέρασε λίγο ανοιχτό χρώμα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για να τα κάνεις να απέχουν περισσότερο μεταξύ τους, Αν τα μάτια σου απέχουν πολύ μεταξύ τους, το μέτριο ως σκούρο χρώμα στις εσωτερικές γωνίες θα τα κάνει να μοιάζουν πιο κοντά. Για ένα φυσικό βλέμμα, χρησιμοποίησε ανοιχτές σκιές σε όλο το βλέφαρο, τραβώντας το χρώμα ως τα φρύδια,

Παστέλ μακιγιάζ 2020

Στους πιο σκούρους δερματικούς τόνους, δοκίμασε να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου και να τα γεμίσεις με ένα μολύβι σε φυσικό τόνο, έπειτα πέρασε μια στρώση παστέλ κραγιόν ή γκλος,

Αν οι παστέλ σκιές σε κάνουν να φαίνεσαι λίγο χλωμή, τονίστε τα μάτια σου με λίγη μάσκαρα ή μολύβι.

Αυτά τα χρώματα πρέπει να είναι ισορροπημένα για να λειτουργήσουν.Οι δροσεροί, απαλοί τόνοι μπορούν να εύκολα να σκεπαστούν από πλούσια, κρεμώδη κραγιόν, βαριά μολύβια ματιών και ρουζ σε γήινους τόνους,

Τα παστέλ χρώματα είναι απαλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν έντονο αποτέλεσμα. Για μια πιο διακριτική εμφάνιση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σκέτη σκιά ματιών, αλλά αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις δύο συμπληρωματικούς τόνους.

Αν στόχος σου είναι να σε προσέξουν, το ταίριασμα μιας σκιάς ματιών με το κατάλληλο μολύβι ή μάσκαρα μπορεί πραγματικά να τραβήξει την προσοχή στο πρόσωπο σου. Για να το επιτύχεις, απαραίτητη είναι λίγη επιδεξιότητα, αλλά με μερικά πειράματα θα βρεις την ισορροπία μεταξύ του
απόλυτα σωστού” και του ‘υπερβολικού”.Ανεξάρτητα από τα χρώματα που θα διαλέξεις, αυτές οι σκιές κάνουν πραγματικά τα μάτια σου να λάμπουν.

Παστέλ μακιγιάζ 2020 σε πράσινες αποχρώσεις

 

Λίγο χρώμα είναι το μόνο που χρειάζεσαι για μια ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση. Με απαλό χέρι, πέρασε το κάτω βλέφαρο με μια λαδί σκιά ή ένα απαλό ανοικτό πράσινο μολύβι, αρχίζοντας από την εξωτερική γωνία και δουλεύοντας προς τη μύτη.

Άπλωσε μια ανοικτοπράσινη σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο, χρησιμοποιώντας ένα απαλό κοντότριχο πινέλο για να έχεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε μαύρη ή καφέ μάσκαρα για να δώσεις έμφαση στις βλεφαρίδες.

Παστέλ μακιγιάζ 2020 σε μπλε αποχρώσεις

 

Άρχισε τραβώντας μια γραμμή στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, δουλεύοντας από την εξωτερική γωνία προς τη μύτη.Έπειτα τράβηξε το μολύβι ή το πινέλο κατά μήκος της γραμμής των  βλεφαρίδων. Επανάλαβε και τα δύο βήματα στο άνω βλέφαρο. Έπειτα άπλωσε μια απαλή γαλάζια σκιά σε όλο το βλέφαρο, έως λίγο πάνω από το άκρο του και στις γωνίες. Τελείωσε γυρίζοντας τις βλεφαρίδες με το ειδικό εργαλείο και περάστε τις με λίγη γαλάζια μάσκαρα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *