Δευτέρα, 24 Ιουνίου

Peeling ενα μυστικο ομορφιας για φρεσκο δερμα

Peeling-ena-mystiko-omorfias-gia fresko-derma-penbeautysecrets.blogspot.gr
Η καθημερινή φροντίδα ομορφιάς για να διατηρηθεί το
δέρμα νεανικά και λείο, έχει γίνει πια συνείδηση στις περισσότερες
γυναίκες. Το ωραιότερο μακιγιάζ και το πιο ακριβό φόρεμα, δεν μπορούν να εξαλείψουν τα ίχνη της κακής περιποίησης του προσώπου. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι κλιματολογικές
επιρροές και το άγχος, ταλαιπωρούν καθημερινά το δέρμα μας. Οι συνέπειες όλων αυτών των αρνητικών επιρροών δεν φαίνονται αμέσως. Σιγά-σιγά το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ρυτιδώνει πρόωρα. Μην απογοητεύ­εστε όμως αμέσως, αλλά δραστηριο­ποιηθείτε. Υπάρχει μια επιτυχημένη συνταγή ομορφιάς που Θα σας βοηθή­σει να διατηρήσετε τη φρεσκάδα του δέρματός σας, άσο γίνεται περισσό­τερο: η διαρκής ανανέωση της επιδερ­μίδας με το πίλινγκ ή την “απολέ­πιση’· το αποτέλεσμα είναι εκπληκτι­κό.

Με τη μέθοδο αυτή φεύγουν τα νεκρά κύτ­ταρα από την επιδερμίδα, που την κάνουν να φαίνεται Θαμπή και κουρα­σμένη. Οι κρέμες για πίλινγκ ή απολέ­πιση περιέχουν μικρούς σκληρούς κόκκους. ‘Έτσι απομακρύνονται τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και ορισμένες ρυπαρές ουσίες που εισχωρούν βαθιά στο δέρμα.Αποτέλεσμα: Τα κύτταρα, που από κάποια ηλικία και μετά αργούν ν’ ανα­νεωθούν, διεγείρονται, η κυκλοφορία επιταχύνεται και η όλη διαδικασία έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την εμφάνισή σας.
Πώς γίνεται το πίλινγκ;
Καθαρίζετε πρώτα καλά το πρό­σωπο και απλώνετε μετά την ειδική κρέμα με απαλές, κυκλικές κινήσεις, κάνοντας ταυτόχρονα και ελαφρό μασάζ. Αλλά χρειάζεται και κάποια προσοχή, γιατί το δέρμα του προσώπου είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να ερεθιστεί. Ξεπλένετε μετά το πρόσωπο με χλιαρό νερό και απλώ­νετε μια κρέμα τροφής. Γιατί τώρα η επιδερμίδα είναι έτοιμη ν’ απορροφή­σει όλα τα ευεργετικά συστατικά που της προσφέρονται μέσω της κρέμας. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα, οι μι­κρές ρυτίδες εξαφα­νίζονται και καθυστε­ρεί η εμφάνιση και­νούριων ρυτίδων.
Ότι κάνει καλό στο πρόσωπο, κάνει καλό και στο σώμα.
Peeling-ena-mystiko-omorfias-gia-fresko-derma

Το δέρμα στους
αγκώνες και τα πόδια, γίνεται άγριο το χειμώνα. Γι αυτό χρησιμοποιείτε πότε‑
πότε καμιά κρέμα για πίλινγκ. Τα σκληρά Θα εξαφανιστούν ως
δια μαγείας.

Ποιες γυναίκες πρέπει να κάνουν πίλινγκ;
Βασικά όλες οι γυναίκες και σε οποιαδήποτε ηλικία, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός τους. Η νεαρή και ώριμη γυναίκα Θα πρέπει να κάνει πίλινγκ μια φορά την εβδομάδα. Μετά τα 40 και αντίθετα απ ό,τι πιστεύεται, είναι απαραίτητο το συχνό πίλινγκ. Τα απο­τελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά σ” αυτή την ηλικία, γιατί τα κύτταρα αργούν ν’ ανανεωθούν και δημιουρ­γούνται σχεδόν παντού μικρές ρυτί­δες. Με το συχνά πίλινγκ οι ρυτίδες γίνονται πιο απαλές, το δέρμα αποκτά καινούρια λάμψη, γίνεται δροσερό και νεανικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *