Πέμπτη, 18 Απριλίου

Αυτολογη μεσοθεραπεια η νεα θεραπεια για την απωλεια των μαλλιων σας


Η τριχόπτωση και η αλωπεκία ή αλλιώς η απώλεια και αραίωση των τριχών της κεφαλής είναι πλέον σοβαρά προβλήματα που απασχολούν άντρες και γυναίκες.

Κι ενώ οι τρίχες του κεφαλιού μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν λόγω γενετικής προδιάθεσης, στρες, χρήσης φαρμάκων, κακής διατροφής ή ορμονικών διαταραχών, ένας λεπτομερής έλεγχος από τους ειδικούς του κέντρου ιατρικής αισθητικής NEOTIS, με τριχοριζόγραμμα, φωτοτριχοριζόγραμμα, αιματολογικό και ορμονικό έλεγχο, μπορεί να αποφανθεί για το αν πάσχετε από αλωπεκία καθώς και να καθορίσει τον τύπο της (ανδρογεννετικού τύπου, γυροειδής, διάχυτη κ.ά.).
Το NEOTIS σας προσφέρει θεραπεία αποτελεσματικής αντιμετώπισης των παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS αντιμετωπίζει αντιμετωπίζει την τριχόπτωση και την ανδρογεννητικού τύπου αλωπεκία αποτελεσματικά με τη θεραπεία ATR (Autologous Tissue Reguvenation),

Η θεραπεία ATR (Autologous Tissue Reguvenation), χρησιμοποιεί  τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων του πλάσματος του ιδίου του ασθενούς (PRP), τους οποίους απομονώνουμε από το αίμα του ατόμου που θα υποβληθεί σε θεραπεία.
Η θεραπεία ξεκινά με την αιμοληψία από τον ασθενή (περίπου 20 ml) και το αίμα που λαμβάνεται υπόκεινται σε μια ειδική επεξεργασία με την οποία διαχωρίζουμε το πλάσμα που θα χρησιμοποιηθεί. Το πλάσμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων και των λευκοκυττάρων (νουκλεοτίδια), έτσι ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας (πολλαπλές μικρές ενεσούλες) στο τριχωτό της κεφαλής και λειτουργεί ως δεξαμενή απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων.

ATR & NEOTIS

Το εξειδικευμένο προσωπικό του NEOTIS σας παρέχει ιατρική διάγνωση, ασφαλή πρόγνωση,εξατομίκευση της θεραπευτικής αγωγής και αποτελεσματική θεραπεία, ώστε να αντιμετωπίσετε την αλωπεκία και τις παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής αποτελεσματικά.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *