Τετάρτη, 17 Απριλίου

Πως να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;Όλη η διαδικασία βήμα βήμα!

Πολλές φορές αναρωτιέσαι πως να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;Μην παιδεύεσαι άδικα γιατί σήμερα σου έχουμε τη λύση.Τα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και παίζουν ση­μαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση του βλέμματος. Ωστό­σο, το να τα διατηρήσεις όμορφα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η μορφοποίηση και η σκίαση, που δίνουν στιλ στα φρύδια, συχνά μας τρομάζουν.


Πως να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;Όλη η διαδικασία βήμα βήμα!

Για ορισμένες γυναί­κες αρκεί η αφαίρεση των περιττών τριχών με ένα τσιμπι­δάκι. Άλλες επισκέπτονται ινστιτούτα αι­σθητικής μια φορά το μήνα. Ανεξάρτητα από τις προτιμή­σεις σου, το να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει είναι εύκολο, αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και λίγη γνώση.

Τα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και τρα­βούν την προσοχή στα μάτια σου,γι’αυτό πρέπει να είναι πάντα καλοσχηματισμένα.Τα πυκνά, σκούρα φρύδια μοιάζουν δραματικά. Τα ανοιχτό χρώμα δίνουν μια απαλή, ανοιχτή όψη. Τα σχήματα των φρυδιών έρχονται και παρέρχονται στη μόδα, αλλά είτε τα φρύδια σου είναι ανασηκωμένα από έκπληξη, είτε σμιχτά από την ανησυχία, προσθέτουν έμφαση στην προσωπική σου έκφραση, και η περιποίησή τους είναι προσωπική υπόθεση.

Πως να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;Όλη η διαδικασία βήμα βήμα!

Αν δε χρησιμοποιείς πολύ make up, μάλλον αρ­κείσαι στο να τα χτενίσεις ελαφρά με ένα βουρ­τσάκι για να τονίσετε το φυσικό τους τόξο.Όμως, αν τα έχεις παραμελήσει και θέλετε να τους δώσεις σχήμα, χρειάζεται αρκετή δουλειά. Αν η γραμμή του τόξου σου έχει χαθεί μέσα σε διάσπαρτες ατίθασες τριχούλες, βγάλε το τσι­μπιδάκι από τη θήκη του και ξεκίνα….

ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

Δεν είστε σίγουρη μέχρι πού θέλετε να φτάσεις; Χρησιμοποίησε ένα κονσίλερ ή ένα λευκό μολύ­βι για να καλύψεις τις τρίχες που σκέφτεσαι να αφαιρέσεις. Αυτό θα σου δώσει μια εικόνα και, ίσως, θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.

Πως να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;Όλη η διαδικασία βήμα βήμα!

ΒΟΥΡΤΣΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Αν αυτό που θέλεις είναι μια γενική αλλαγή του σχήματος ή δεν εμπιστεύεσαι το συντονισμό των χεριών και των μα­τιών σου μπορείς να καταφύγεις σε ένα ινστιτούτο αισθη­τικής.Όμως, για μια απλή, φυσική εμφάνιση, ή για να διατηρήσεις το σχήμα των φρυδιών, μπορείτε να αρχίσεις χτενίζοντας τα φρύδια σου προς τα πάνω και προς τα έξω, προς την κατεύθυνση που έχουν ήδη. Αυτό σου επιτρέπει να δεις το φυσικό τους σχήμα και σε βοηθά να εντοπίσεις τις διά­σπαρτες τρίχες που πρέπει να αφαιρεθούν. Έπειτα αφαίρεσε τις τριχούλες που φυτρώνουν ανάμεσα στα φρύδια.

ΦΡΥΔΙΑ ΒΑΨΙΜΟ

Ένα μολύβι φρυδιών στο κατάλληλο χρώμα θα χαρίσει λεία και ομοιόμορφη εμφάνιση στα φρύδια σου. Γενικά, επέλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει ακριβώς ή είναι λίγο πιο ανοικτό από το χρώμα των μαλλιών σου μερικές φορές τα χρώματα φαίνονται πιο σκούρα και κοκκινωπά επάνω στα φρύδια σου. Εξαίρεση: οι γυναίκες που έχουν πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά μπορούν να προτιμή­σουν ένα χρώμα έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό τους για να τονίσουν το περίγραμ­μα. Αν αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου ή προσθέσεις ανταύγειες το καλοκαίρι, προσάρμοσε ανάλογα το χρώμα των φρυδιών σου.

Πως να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;Όλη η διαδικασία βήμα βήμα!

ΦΡΥΔΙΑ ΣΧΗΜΑ

Άρχισε αφαιρώντας τις διάσπαρτες τρίχες που φυτρώνουν μεταξύ των βλεφάρων και των φρυ­διών. Έπειτα ξεκινώντας από το κάτω μέρος και δουλεύοντας με κατεύθυνση προς τα πάνω, αφαίρεσε τις τρίχες που παραμορφώνουν το σχήμα των φρυδιών. Το κάτω άκρο της γραμμής του φρυ­διού πρέπει να ακολουθεί το γενικό σχήμα του τό­ξου. Κάνε συχνά διαλείμματα για να ελέγχεις την πρόοδό σου, και αφαίρεσε λίγες τρίχες από το κά­θε φρύδι εναλλάξ, για να έχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Γέμισε τα γυμνά σημεία με πούδρα φρυδιών και πινέλο ή μολύβι.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Έπειτα μαλάκωσε και διορθώστε το χρώμα, περνώντας τη βούρτσα μέσα από τα φρύδια με κατεύθυνση προς τα πάνω. Αυτό δημιουργεί μια ομοιόμορφη σκίαση. Αν το χρώμα είναι πολύ σκούρο, πέρασε μια μπατονέτα πάνω από το σημείο αυτό για να αφαιρέσεις το υπερβολικό χρώμα. Τελείωσε βουρτσίζοντας τα φρύδια, διορθώνο­ντας το σχήμα τους και κρατώντας τα στη θέση τους με λίγο διάφανο ή χρωματιστό τζελ.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

  • Τσιμπιδάκι – Χρησιμοποίησε τσιμπιδάκι με λοξά άκρα για ευκολότερη εφαρμογή.
  • Ψαλιδάκι – Χρήσιμο για το κόψιμο των πολύ μακριών ή ατίθασων τριχών.
  • Βούρτσα φρυδιών – Απαραίτητο αξεσουάρ για τη μορφοποίηση και για ένα πιο ομοιόμορ­φο χρώμα.
  • Τζελ φρυδιών – Προσφέρει σημαντική βοήθεια αν Θέλουμε να κρατήσουμε τις τριχούλες στη θέση τους.
  • Μολύβι ή πούδρα – Απαραίτητα για τη μορφοποίηση των φρυδιών. Το χρώμα αναδεικνύει το περίγραμμα και γεμίζει τα κενά σημεία.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *