Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

Περιποιημένα φρύδια με 6 απλά βήματα

Περιποιημένα φρύδια-1
Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, τα φρύδια είναι η κορνίζα τον προσώπου και μπορούν να αλλάξουν όλη την έκφρασή σου . Αξίζει λοιπόν να τα περιποιείσαι σωστά!Μάθε πως θα έχεις περιποιημένα φρύδια με 6 απλά βήματα.


 

  • 1-Όρισε που πρέπει να ξεκινά και να τελειώνει κάθε φρύδι, με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Έτσι θα ξέρεις πώς πρέπει να κινηθεί και δεν θα κάνεις «μοιραία» λαθάκια.
  • 2-Μην κάνεις το ατόπημα να στέκεσαι πολύ κοντά στον καθρέφτη όταν βγάζεις ή μακιγιάρεις τα φρύδια σου, καθώς έτσι δεν έχεις ρεαλιστική εικόνα και θα καταλήξεις με υπερβολικά… έκπληκτο ύφος.
  • 3-Τα πιο πυκνά, παχιά φρύδια έχουν επιστρέφει δυναμικά, δεν πρέπει όμως να τα αφήνεις απεριποίητα και messy.
  • 4-Φρόντιζε να αφαιρείς τακτικά τι τριχούλες που περισσεύουν πάντα από το κάτω μέρος, πότε πάνω από αυτά και χτένιζε τα με ανοδική φορά προ τα έξω, ώστε να έχουν ομοιόμορφο σχήμα.
  • 5-Εάν είναι πιο αραιά και παρατηρείς κάποια κενά, «γέμισε» τα με ένα μολύβι ή μια μάσκαρα φρυδιών στην ίδια ή ελάχιστα πιο ανοιχτή απόχρωση, με απαλές και κοφτές κινήσεις, προκειμένου το αποτέλεσμα να δείχνει ηatural και όχι… ζωγραφισμένο.
  • 6-Αφού ολοκληρώσεις, πέρασε όλη την επιφάνεια με ένα τζελ φιξαρίσματος, ώστε να παραμείνουν σταθερά και καλοσχηματισμένα.
Σχετικά άρθρα:

3 μυστικά για καλοσχηματισμένα φρύδια!

Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή

Καλοσχηματισμένα φρύδια για εκτυφλωτικό βλέμμα

Τατουάζ φρυδιών για καλοσχηματισμένα φρύδια
Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *