Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Πως να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη

πως-να-νοικιασετε-αυτοκινητο-Σαντορίνη

Πως να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη

Δεν είστε σίγουροι πώς θα είναι πιο εύκολη η μετακίνηση σας στη Σαντορίνη; Φυσικά με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο Santorini Easy Rent. Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας πως να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη.

Αν ακόμα αναρωτιέστε αν η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη είναι ο κατάλληλος τρόπος για τη διαμονή σας ή εάν προτιμάτε να βασίζεστε σε διάφορα άλλα μέσα μεταφοράς καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, τότε σίγουρα θα λύσουμε κάθε απορία σας στο σημερινό μας άρθρο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη

Μπορείτε να εξετάσετε συγκεντρωτικά τα στοιχεία ενοικίασης αυτοκινήτου online. Οι περισσότερες εταιρείες διατηρούν ιστοσελίδες όπου ενημερώνουν για τις τιμές ανά χρονικές περιόδους. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου, διαθεσιμότητα και φυσικά να κάνουν έγκαιρα την κράτηση του πριν επισκεφτούν το νησί.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μέσω της ιστοσελίδας Santorinieasyrent.com την ημερομηνία και το μέρος όπου επιθυμείτε να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της επιλογής σας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όπως είναι σχεδόν παντού, σίγουρα θα είναι γενικά πολύ πιο δαπανηρή. Αυτό μπορείτε να το αποφύγετε εάν έχετε προγραμματίσει νωρίτερα την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Τι επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτου έχετε;

1. Στείλτε email στην εταιρεία Santorini Easy Rent όπου θα αναγράφετε ότι επιθυμείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, την ημερομηνία άφιξης, ποιο αυτοκίνητο θέλετε να νοικιάσετε και για πόσες μέρες το θέλετε.

2. Κλείστε απευθείας από τη σελίδα Santorini Easy Rent το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και η εταιρεία θα φροντίσει να σας το φέρουν κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Είναι καλή ιδέα να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη;

Η οδήγηση στη Σαντορίνη μπορεί να είναι σχετικά πιο δύσκολη από την οδήγηση στο εξωτερικό. Ωστόσο αυτό εξαρτάται από το τι έχετε συνηθίσει. Εάν θέλετε να ζήσετε πραγματικά τη Σαντορίνη, ειδικά τις ηπειρωτικές περιοχές, το να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο ενοικίασης είναι σχεδόν απαραίτητο.

Η βενζίνη στην Ελλάδα είναι αρκετά ακριβή. Ευτυχώς, τα περισσότερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι πετρελαίου. Και να θυμάστε, η Σαντορίνη δεν είναι τόσο μεγάλο νησί όπου θα πληρώσετε μια περιουσία για τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.

Τα πρατήρια ανεφοδιασμού είναι αρκετά στο νησί και βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Ειδικά εντός των μεγάλων τουριστικών περιοχών θα τα βρείτε ανοιχτά Κυριακές και αργίες.

Η οδήγηση τη νύχτα στη Σαντορίνη μπορεί να σας φανεί δύσκολη. Πολλοί δρόμοι έχουν λίγα φώτα και επίσης τα συνηθισμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νησιά – στενότητα, καμπύλες, απότομες ανηφόρες και κατηφόρες, άγνωστες διαδρομές – όλα, όμως, αντιμετωπίζονται με υπεύθυνη και ήρεμη οδήγηση.

Τι αυτοκίνητο να ενοικιάσετε στη Σαντορίνη;

Εάν σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη για να γυρίσετε όλες τις παραλίες και να ανακαλύψετε νέες περιοχές, επιλέξτε ένα μικρό αυτοκίνητο.

Αν επισκέπτεστε τη Σαντορίνη οικογενειακώς, η καλύτερη επιλογή είναι τα τζιπ που έχουν μεγαλύτερη άνεση χώρου, ή τα 4πορτα αυτοκίνητα.

Εάν θα είστε πολλά άτομα και πρέπει να κουβαλάτε και πράγματα μαζί θα διαπιστώσετε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να χωρέσετε άνετα σε ένα μικρό αυτοκίνητο. Δείτε τα αυτοκίνητα στην ιστοσελίδα Santorini Easy Rent και επιλέξτε αυτό που θα κάνει πιο εύκολες τις διακοπές σας. Κανείς δεν βλέπει το πανέμορφο ελληνικό νησί με μια βαλίτσα στην αγκαλιά του!

Κάντε κράτηση online για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη εξακολουθεί να λατρεύει το κιβώτιο ταχυτήτων και τα περισσότερα αυτοκίνητα της εταιρείας Santorini Easy Rent είναι με ταχύτητες. Φυσικά, θα βρείτε και αυτόματα αυτοκίνητα.

Φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, για να έχετε το αυτοκίνητο της επιλογής σας.

Επιτρέπετε να μεταφέρετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε άλλο νησί;

Σε κάθε νησί της Ελλάδος θα βρείτε πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου. Τις περισσότερες φορές τα πλοία της γραμμής είναι γεμάτα με φορτηγά, γεγονός που δυσκολεύει τη μεταφορά από το ένα νησί στο άλλο.

Οι περισσότερες εταιρείες δεν επιτρέπουν τη μεταφορά των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων τους, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθεί ζημιά κατά τη μεταφορά.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Σαντορίνης

Πολλοί άνθρωποι τρέχουν να προλάβουν να κάνουν ενοικίαση αυτοκίνητου στο λιμάνι της Σαντορίνης κατά την άφιξη τους. Αν το σκεφτείτε, όμως, καλύτερα, είναι χάσιμο χρόνου και επιπλέον ταλαιπωρία μετά το πολύωρο ταξίδι που κάνατε.

Η online κράτηση είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη. Στην ιστοσελίδα Santorinieasyrent.com μπορείτε ξεκούραστα, από το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας να κλείσετε το αυτοκίνητο που θέλετε για τις διακοπές σας στη Σαντορίνη.

Ειδικές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

Η εταιρεία Santorini Easy Rent έχει απίστευτες προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη.

Δείτε προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου:

  • Δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης
  • Δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο λιμάνι της Σαντορίνης
  • Δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο ξενοδοχείο σας
  • Δωρεάν παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου
    Δωρεάν ασφάλεια αυτοκινήτου
    Δωρεάν 24/7 τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    Ασφάλεια ζημιών CDW

Πρόσθετη ασφάλεια για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

Το πρόσθετο κόστος ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτων μπορεί να προσθέσει σημαντικά τα έξοδά σας. Η ασφάλιση αυτοκινήτων μπορεί να σας καλύψει ή όχι. Ανακαλύψτε με σιγουριά προτού βασιστείτε σε αυτό. Επίσης, ορισμένες πιστωτικές κάρτες σας παρέχουν επιπλέον προστασία ασφάλισης αυτοκινήτου. Μάθετε αν αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που έχετε.

Μπορείτε επίσης να κάνετε online κράτηση για αυτοκίνητo μέσω πιστωτικής. Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες παρέχουν δωρεάν ασφάλιση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Ορισμένες πιστωτικές κάρτες σάς παρέχουν επιπλέον προστασία ασφάλισης αυτοκινήτου εάν κάνετε κράτηση για την υπηρεσία αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας αυτήν την κάρτα λεπτομερειών.

Να θυμάστε ότι όλοι οι τύποι κάλυψης ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου έχουν άμεση ισχύ με το συμφωνητικό ενοικίασης που υπογράφετε όταν παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο. Αν παραβείτε τους όρους του συμφωνητικού ενοικίασης, θα πρέπει να πληρώσετε για όλο το κόστος των επισκευών – ή για την αντικατάσταση του αυτοκινήτου στην περίπτωση που έχει κλαπεί.

Όταν νοικιάζετε αυτοκίνητο δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθεώρηση του οχήματος πριν από την ενοικίαση… σημειώστε κάθε ζημιά που τυχόν έχει.

Νοικιάστε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ή στο λιμάνι της Σαντορίνης! Η εταιρεία Santorini Easy Rent προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη Σαντορίνη στον χώρο ενοικίασης αυτοκινήτου τα τελευταία 30 χρόνια!

Διαβάστε περισσότερα για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *