Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Πως θα διαλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει!

Πως θα διαλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει! Πως θα διαλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει!

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το άρωμα μιας γυναίκας μαρτυρά περισσότερα από ότι ο γραφικός της χαρακτήρας. Πρόσεξε λοιπόν πως θα διαλέξεις το άρωμα σου,και σε ποια αρώματα θα επενδύσεις τα χρήματα σου.
Ένα τεστ θα σε πείσει για να διαλέξεις το άρωμα σου

Η αγορά ενός καινούριου αρώματος είναι μια πραγματική απόλαυση, κι όμως δεν πρέπει ποτέ να  βιάζεσαι. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια αληθινή δοκιμή πάνω στην επιδερμίδα σου.

Σημείωσε, λοιπόν, ότι: Αν ήδη έχεις καταλήξει σε κάποιο αγαπημένο άρωμα, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις κάποιο άλλο η ίδιας φίρμας, αφού κάθε εταιρεία έχει ορισμένα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία προφανώς σ’ άλλους πηγαίνουν περισσότερο και σ’ άλλους όχι.

Ζήτησε τη βοήθεια μιας, αισθητικού, η οποία θα ψεκάσει διάφορα αρώματα στα ειδικά χαρτάκια (όχι πάνω σου!).

Μη μυρίσεις παραπάνω από πέντε διαφορετικά, κατέληξε το πολύ σε δυο που σου αρέσουν περισσότερο κι επέστρεψε αργότερα ή την επομένη για την τελική απόφαση…

Στη δεύτερη επίσκεψη ψέκασε πάνω στο δέρμα σου τα αρώματα, βγες για καμία ώρα από το κατάστημα (για μια βόλτα ή ψώνια), για να δεις πως θα συμπεριφερθεί πάνω σου το κάθε άρωμα.

Πώς να φορέσεις το άρωμα σου

Όλοι βάζουν άρωμα πίσω από τ’ αυτιά και στον καρπό, αλλά γιατί ν’ αυτοπεριορίζεται κανείς σε δύο σημεία;

Δοκίμασε να βάλεις άρωμα στην εσωτερική πλευρά των αγκώνων, το πίσω μέρος των γονάτων κι ανάμεσα στα στήθη.

Μια άλλη ιδέα είναι να αρωματίζεις την περιοχή της κοιλιάς σας, για να αισθάνεσαι όλη τη μέρα μια ευχάριστη αύρα ν’ ανεβαίνει από το κέντρο του σώματός σου.

Μην αρκείσαι σ’ ένα άρωμα τη μέρα. Τα eau de toilette εξατμίζονται μέσα σε τέσσερις ώρες, επομένως δεν αποκλείεται να το ανανεώνεις με κάποιο άλλο, μία ή δύο φορές τη μέρα.

Προτίμησε, πάντως, μαζί με το άρωμα. ν’ αλλάζεις και ρούχα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *