Σφιχτοί γλουτοί σε 4 βήματα!

Σφιχτοί γλουτοί σε 4 βήματα!

Σφιχτοί γλουτοί σε 4 βήματα!

Το κεφάλαιο καλοσχηματισμένοι γλουτοί είναι ένα κεφάλαιο που απασχολεί τις γυναίκες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που αρχίζουν δειλά δειλά οι πρώτες εμφανίσεις με μαγιό. Θυμήσου όμως ότι οι γλουτοί αποτελούν μια ομάδα μυών που θέλει κόπο και χρόνο για να γυμναστεί.Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θαυμάζει έναν καλοσχηματισμένο ποπό και μια σφριγηλή σιλουέτα! Μην τρέχεις όμως να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα ένα μήνα πριν βγεις στην παραλία, γιατί το σίγουρο είναι ότι δε λειτουργεί έτσι και θα ταλαιπωρηθείς τσάμπα! Το κόλπο είναι να ξεκινήσεις προετοιμασία από νωρίς γιατί θέλει χρόνο, υπομονή και πολλή προσπάθεια για να καταφέρεις αυτό που θες.

To Beauty Magazine έψαξε και βρήκε τις 4 πιο βασικές ασκήσεις για να αποκτήσεις σφιχτούς γλουτούς και αν μεταμορφώσεις το σώμα σου!

Κάνε καθίσματα!

Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για τους γλουτούς σας! Προσοχή στο να κρατάτε τη σωστή στάση σώματος, με τα πέλματα παράλληλα και σε ίση απόσταση με το άνοιγμα των ώμων. Φροντίστε τα γόνατα σας, στο κατέβασμα, να ”κοιτάνε” προς τα έξω. Για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, κρατήστε ένα βαράκι στα χέρια σας όπως φαίνεται στην αριστερή εικόνα. Αν έχεις συνδρομή σε γυμναστήριο μη διστάσεις ούτε λεπτό να δοκιμάσεις καθίσματα με μπάρα!

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.