Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Spa για εγκύους

Δε χρειάζεται να στερείστε την αγαπημένη σας spa χαλάρωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Υπάρχουν πολλές θεραπείες, με κατάλληλα προϊόντα, που απευθύνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η έγκυος. 

Ειδική φροντίδα για τη μέλλουσα μαμά!
Απολαύστε φυτική μάσκα σώματος, καθαρισμό προσώπου –με φυτικά καλλυντικά για πρόσωπο και σώμα κατάλληλα για τις ανάγκες της εγκύου- και ειδικό μασάζ για μέλλουσες μαμάδες, που ανακουφίζει από τους πόνους στην πλάτη ή στη μέση και από τις κατακρατήσεις υγρών! Μία spa περιποίηση για εγκύους είναι  μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης, από την οποία θα αποκομίσετε ηρεμία και ευεξία!

Το pregnant spa massage 
Είναι μια πολύτιμη φροντίδα για τις μέλλουσες μητέρες, με ολιστικό και ασφαλή τρόπο. Το σώμα υποστηρίζεται από μαξιλάρια, ενώ ρυθμικές κινήσεις βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος και αποδεσμεύουν την ένταση από τους ώμους, την πλάτη και τα πόδια. Θα αισθανθείτε την ξεκούραση που σας προσφέρει ένας πολύωρος ύπνος. Το μασάζ για εγκύους γίνεται με almond oil, που μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.
Μπορείτε, επίσης, να προμηθευτείτε προϊόντα για το σπίτι και να συνεχίσετε τη φροντίδα του εαυτού σας.

Ο βασικός στόχος του pregnant spa massage treatment είναι η πλήρης χαλάρωση του σώματος της εγκύου, αλλά και η συναισθηματική και ψυχική της εξισορρόπηση, σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για την ίδια.

Με τη συμβουλή του γιατρού
Αν και πολλοί γυναικολόγοι συστήνουν στις εγκύους πελάτισσές τους συνεδρίες μασάζ σε κέντρα spa ή σε ινστιτούτα αισθητικής, πριν επισκεφτείτε ένα τέτοιο κέντρο, πρέπει να έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του, για το είδος της θεραπείας, τη διάρκεια και τη συχνότητα των επισκέψεων.

Πρόγραμμα για μετά την εγκυμοσύνη 
Αφού αποκτήσετε με το καλό το μωράκι σας, θα πρέπει να φροντίσετε και τη γραμμής σας.
Επιλέξτε κάποια από τις εξειδικευμένες θεραπείες για γρήγορη αποκατάσταση της σιλουέτας σας, χάσιμο πόντων και σύσφιξη με εξατομικευμένα προγράμματα. Με τη βοήθεια μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και προϊόντων για γρήγορη σύσφιξη, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.
  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *